4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

arkadaşlar sinirlenmeye gerek kime ne sölenirse yazıyoruz işte napalım sizde arayın sorun bişiyler yapın size ne deniliyorsa yazın napalım yaniii amann bekliyoruz işte

ben forumdan cıkayım en iyisi forumda durdukca işim aksıyo
bugün olmıycagı garanti artık ..
akşam üstü genede ugrarım bi ..
geçicim bitse oturup sırf sınav sonucu beklicemde gecicim duruyo
maaşları hazırlıcam
ben gidip iş yapayım ..
bitireyim bi an öncede oturup kös kös bekleyebileyim

aynen bend gidiyorum işime gücüme bakıyorum zam aldım onun keyfini süriyim biraz :D:D

yeni üye tebrikler..
bi zahmet nerden bildiğini de yazarsan...

Şu yok gelmiş yok gelmemiş yok öyle olmuş diyenler neye göre diyor cidden merak ediyorum isviçreli bilim adamları gibi muallak bir oda çalışanı var

ayyuk ' Alıntı:
Şu yok gelmiş yok gelmemiş yok öyle olmuş diyenler neye göre diyor cidden merak ediyorum isviçreli bilim adamları gibi muallak bir oda çalışanı var
demin bende buna kızdım neden kızıyorsun diyolar.mişti muştu her kafadan bi ses açıklancağı yok

benim kafamdan cıkan ses sağlam. turmobda şu an sınav sonuçları yok, inanabilirsiniz

Benim kafaya göre var gibi..

not: kafam pek iyi değil

Son 14 sınav sonuçlarının açıklanma süre istatistikleri

50-55 gün arası %28,57
55-60 gün arası %14,29
60-65 gün arası % 7,14
65-70 gün arası %35,72
70-75 gün arası % 7,14
75-80 gün arası % 7,14

Hiçbir sınav sonucu 60.gün açıklanmamış :S. Genelde ağırlık cuma-cumartesi.

Arkadaşlar inşallah hepimiz meslek mensubu oluruz ve şu tesmere bi çeki düzen vermek için birşeyler yaparız.

kimsenin bir şey yapacağını zannetmem:)

battibalikyangider ' Alıntı:

bende zannetmem böyle gelmiş böyle gider. daha kötü olmasında :s

battibalikyangider ' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. Burada Tesmere ateş püskürenler ruhsatı aldıktan sonra statükonun davamı niteliğinde devam ediyorlar ve oda başkanları ve Tesmer yönetimi aynı tas aynı hamam

ben yapıcam arkadaşlar, herkes kendi adına konuşsun, ilk hedef smmm olmak sonra odaya girebilmek daha sonra oda başkanlığı türmob diye planlarım var, bu düzen böyle gitmez, kendim için değil çocuklarımız için bunu yapıcam...

sm³ ' Alıntı:
ben yapıcam arkadaşlar, herkes kendi adına konuşsun, ilk hedef smmm olmak sonra odaya girebilmek daha sonra oda başkanlığı türmob diye planlarım var, bu düzen böyle gitmez, kendim için değil çocuklarımız için bunu yapıcam...

Benimde aynı hedefler doğrultusunda planlarım var. it ürür kervan yürür kelimesi düzene alışıp değişmesini istemeyen insanlar kullanır genellikle, umarım düzene alışmamışsınızdır