alev34 ' Alıntı:Freddy ' Alıntı:tabiki şifre olunca uğraşmıyorsun bende sonradan öğrenmiştim büyük rahatlık
aldık bakalım şifrede açıklansada baksak gerçi ben bakmak değil aranmak istiyorum yaaa
Soner KOCACI ' Alıntı:1000 stajyerin geçme ihtimali %0 olan tek dersi finansal muhasebe. Kimse ihtimal vermiyor.
benim ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak belkiii geçebilirim diyorum tabii sadece ümitaazakli ' Alıntı:yani şu finansalden geçenler de yok açılış kaydı yanlıştı.bilanço ve gelir tablosu yanlışlıklar vardı.Anlamadığım yusuf hoca kaşına ve gözünü bakarak mı sizi geçirdi ..![]()
![]()
![]()
alev34 ' Alıntı:benim ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak belkiii geçebilirim diyorum tabii sadece ümitaazakli ' Alıntı:yani şu finansalden geçenler de yok açılış kaydı yanlıştı.bilanço ve gelir tablosu yanlışlıklar vardı.Anlamadığım yusuf hoca kaşına ve gözünü bakarak mı sizi geçirdi ..![]()
![]()
![]()
![]()
aazakli ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:benim ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak belkiii geçebilirim diyorum tabii sadece ümitaazakli ' Alıntı:yani şu finansalden geçenler de yok açılış kaydı yanlıştı.bilanço ve gelir tablosu yanlışlıklar vardı.Anlamadığım yusuf hoca kaşına ve gözünü bakarak mı sizi geçirdi ..![]()
![]()
![]()
![]()
Anlaşılan sen fotoğraflı cevap kağıdı vermişsin ;![]()
alev34 ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:benim ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak belkiii geçebilirim diyorum tabii sadece ümitaazakli ' Alıntı:yani şu finansalden geçenler de yok açılış kaydı yanlıştı.bilanço ve gelir tablosu yanlışlıklar vardı.Anlamadığım yusuf hoca kaşına ve gözünü bakarak mı sizi geçirdi ..![]()
![]()
![]()
![]()
Anlaşılan sen fotoğraflı cevap kağıdı vermişsin ;![]()
niye kiifotoğrafımı görüncemi geçiricekki beni