4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

aranmayanlarda üzülmesin tesellisi var..bir arkadaşımın tek dersi vardı aramamışlar geçtiğini siteden öğrendi..yani son ana kadar umudu kesmeyin ilk etapta 7/7 yapanları arıyorlar

alev34 ' Alıntı:
Freddy ' Alıntı:
tabiki şifre olunca uğraşmıyorsun bende sonradan öğrenmiştim büyük rahatlık

aldık bakalım şifrede açıklansada baksak gerçi ben bakmak değil aranmak istiyorum yaaa

inşallah hepimiz aranırız.. hepimiz geçmişizdir.. bu stresi çeken bilir..

bunuda ilk defa duyuyorum.. beni hiç arayan olmadı.. bu sefer kalırımda ararlarsa kahrolurum heralde

istanbul odasının kalanları aradığını sanmıyorum geçenleri bile yetiştiremiyorlar.
ama stajyer sayısı nispeten az olanlar arıyor
aranan arkadaslarımız olmuştu
şu kadarından geçtiniz şu kadarından kaldınız diye

geçen sınav sonuçları açıklanana kadar telimle yatıp kalktım arıcaklar diye eşim arandı ona müjdeli haberi verdiler başladım bende ha arancam diye beklemeye aramadılar bi baktım en güvendiğim dersten kalmışm
şuanda telimi umursamıyorum bile Allah dualarımızı kabul etsinde aranalım çok istiyorum ama kazandıysam artık aranmasamda olur yetek bitsin :'(

bi arkadaş vardı geöen sefer aramışlar 2 dersten kaldığını söylemişler hatırlamıyorum kim ama sürekli bu foruma yazan kişi oda o söylemişti

arkadaşlar girdiğimiz derslerden kaç beklediğimizi yazalım bir de açıklandıktan sonra karşılaştırma olanağımız olur. bu üstün fikrin sahibi olarak ben başlayayım ( ??? sıyırmama az kaldı ???

denetim 75
vergi 55
finansal 35
maliyet 70
analiz 50
meslek 60
hukuk 60

1000 stajyerin geçme ihtimali %0 olan tek dersi finansal muhasebe. Kimse ihtimal vermiyor.

evet bencede benim ilk girişimdi bende beklediğim notları olması gereken notlarımı yazıyorum

analiz - 60
meslek - 70
denetim -80
hukuk - 80
vergi - 70
maliyet - bana göre kaldım dershandeki hoca geçmişsinidir diyo o yaptıklarınla
finansal - tamamen şans diyorum geçiyorum 50 ile geçme ihtimalim yüksek
beklentim bu yönde ama bakalım görücez

yani şu finansalden geçenler de yok açılış kaydı yanlıştı.bilanço ve gelir tablosu yanlışlıklar vardı.Anlamadığım yusuf hoca kaşına ve gözünü bakarak mı sizi geçirdi .. :( :( :(

Soner KOCACI ' Alıntı:
1000 stajyerin geçme ihtimali %0 olan tek dersi finansal muhasebe. Kimse ihtimal vermiyor.

bu kadar olumsuz olmayın bence ys bu dönem size süpriz yapabilir

aazakli ' Alıntı:
yani şu finansalden geçenler de yok açılış kaydı yanlıştı.bilanço ve gelir tablosu yanlışlıklar vardı.Anlamadığım yusuf hoca kaşına ve gözünü bakarak mı sizi geçirdi .. :( :( :(
benim ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak belkiii geçebilirim diyorum tabii sadece ümit :D

alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
benim ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak belkiii geçebilirim diyorum tabii sadece ümit :D

Anlaşılan sen fotoğraflı cevap kağıdı vermişsin ; :D

aazakli ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

niye kii :D:D fotoğrafımı görüncemi geçiricekki beni

ilk sınava girdiğimde beklediğin notlar şöyleydi.

tablolar : 70
maliyet : 60
denetim :60
meslek :40
vergi :40
finansal : 50-60 arası
hukuk : 80

sonuçlar açıklanınca notlarım
tablolar 50
maliyet 40
denetim 36
meslek 35
vergi 35
finansal 26
hukuk 75

yani 7/2 yapmıştım. ve yıkılmıştım o yüzden beklentilerinizi düşük tutarsanız o kadar daha az yıkıcı olur ve hatta o moral bozukluğlu ile temmuz sınavına bile iyi hazırlanamamıştım.

tesmerin sitesi bende açmıyor açabilen var mı siteyi

alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

niye kii :D:D fotoğrafımı görüncemi geçiricekki beni

son iki hakkımda fotoğraf koyucam bi umut :D