leichteisen ' Alıntı:öle ortaya zan altında bırakma sözleri falan hiç olmuyor. bilen arkadaşlar var da ne demek, yani bu sınav şaibeli mi demeye çalışıyorsun... buna eminsen forumda ne geziyorsun?
Freddy ' Alıntı:tecrübelerime dayanarak söylüyorum arkadaşlar sınav sonuçları şubatın 2. haftası açıklanır.geçen seneki aralık sınavı yanılmıyorsam şubatın 8 veya 10 unda açıklanmıştı..komisyon değişti ama zihniyet değişmez..
Freddy ' Alıntı:Freddy ' Alıntı:tecrübelerime dayanarak söylüyorum arkadaşlar sınav sonuçları şubatın 2. haftası açıklanır.geçen seneki aralık sınavı yanılmıyorsam şubatın 8 veya 10 unda açıklanmıştı..komisyon değişti ama zihniyet değişmez..
23 ocakta yazdığım bi mesaj vardı ordaki tarihler tutacak sanırım ama yinede cuma veya pazartesinden umutluyuum herkes gibi
muhakkak öyledirtembell ' Alıntı:ivet ben yanlış yazdım ortalamam 63 olcaksm³ ' Alıntı:tembell ' Alıntı:stonhnd cok haklısın zor bi madde dogru diye geçilmez tabi ki
bide nası bi puanlama sistemi var çözemedim tam olarak.
çokta kafa yormadım 50 aldım geçtim diye.
ortalamada da sorunum yok iki dersimden 50 alırsım
53 le hak kazanıyorum blgeyi almaya.
siz mi yanlış yazdınız biz mi yanlış anladık ? 53 ortalama ile bişeye hak kazanamazsınız, ortalamanın 60 olması gerekiyor.pardon yanlışım için
sm³ ' Alıntı:T : Tüm stajerlerin
E : Emeklerini ve zamanını
S : Sürekli ziyan eden
M : Malesef
E : Eğitimle işi olmayan
R : Reel para merkezi.
sm³ ' Alıntı:alevin bi tanıdığı vardı kaynakçı osman usta, söylesek de alev ona bi sorsa ya![]()
elyesa.06 ' Alıntı:ya çok sıkıldım 3 gündür uyuyamıorum.mart son hakkım derste çalışmıyorum.hayata sövesim var![]()
İstenmediği halde yaptım. Ayrıca olumlu olumsuz doğrulama sorusuna da kendi kitabında Negatif- Pozitif diye yazdığı için her ikisinide yazdım. Ama buna rağmen 51 olmasın 50 olsun.fikret79 ' Alıntı:arkadaşlar merhaba benimde tek ders ve son hakkım
denetim denen belalı dersle uğraşıyorum. son sınavdaki denetim teknikleri sorusunun cevabında açıklama yaptınızmı? tek cümleyle