4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

yücel beyin arayacak olan olursa tlf nunu verebilirim ben daha önce aradım yeter demesin bana:)

leichteisen ' Alıntı:
öle ortaya zan altında bırakma sözleri falan hiç olmuyor. bilen arkadaşlar var da ne demek, yani bu sınav şaibeli mi demeye çalışıyorsun... buna eminsen forumda ne geziyorsun?

sen uyuyorsan ben ne yapayım arkadaşım

Freddy ' Alıntı:
tecrübelerime dayanarak söylüyorum arkadaşlar sınav sonuçları şubatın 2. haftası açıklanır.geçen seneki aralık sınavı yanılmıyorsam şubatın 8 veya 10 unda açıklanmıştı..komisyon değişti ama zihniyet değişmez..

23 ocakta yazdığım bi mesaj vardı ordaki tarihler tutacak sanırım ama yinede cuma veya pazartesinden umutluyuum herkes gibi

Bende benim deli Ahmet ağbime sordum ağbi dedim ne zaman açıklanır bu sınav hiç bekleme haftaya kaldı dedi.

Kaynak : Şirketteki kafası kırık hafiften deli temizlikçi deli Ahmet ;D ;D ;D

Yahu aslında şu tesmeri arayıp bizim ahmetle görüştürücem telefonda şunları bir aptal etsin bu sorar sınav ne zaman açıklanacak bunlar siteyi takip edin derler bizimki başlar o siteyi yapanında yaptıranında (gözlerinden öperim manasında)

artık açıklansında herkes rahatlasın burda sizinde sinirleriniz iyice gerilmiş h açıklanınca sınavlar hepimiz rahatlıyacaz ama bu fosmer bizi sinir etmek iiçin kurulmuş bir kurum sanki

fosmerin amaçlarınıda yanlış cevapladık sınavda da anlaşılan bizleri sinir etmek yazsa idik keşke:):)

Freddy ' Alıntı:
Freddy ' Alıntı:
tecrübelerime dayanarak söylüyorum arkadaşlar sınav sonuçları şubatın 2. haftası açıklanır.geçen seneki aralık sınavı yanılmıyorsam şubatın 8 veya 10 unda açıklanmıştı..komisyon değişti ama zihniyet değişmez..

23 ocakta yazdığım bi mesaj vardı ordaki tarihler tutacak sanırım ama yinede cuma veya pazartesinden umutluyuum herkes gibi

Ben de en başta 11 Şubat dedim ama "ben demiştim" dememek için erken açıklanmasını, tahminimin bu sefer tutmamasını istiyorum:)

yav 5 dakka ayrlıdık form dakiler biribirene girmiş hayret bişey kalp kırmanın ne anlamı var arkdaşlar sakin olalım lütfen.bayanlara kızdık ahları tuttu galiba

tembell ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
stonhnd cok haklısın zor bi madde dogru diye geçilmez tabi ki
bide nası bi puanlama sistemi var çözemedim tam olarak.
çokta kafa yormadım 50 aldım geçtim diye.
ortalamada da sorunum yok iki dersimden 50 alırsım
53 le hak kazanıyorum blgeyi almaya.

siz mi yanlış yazdınız biz mi yanlış anladık ? 53 ortalama ile bişeye hak kazanamazsınız, ortalamanın 60 olması gerekiyor.
ivet ben yanlış yazdım ortalamam 63 olcak :D pardon yanlışım için
muhakkak öyledir :)

T : Tüm stajerlerin
E : Emeklerini ve zamanını
S : Sürekli ziyan eden
M : Malesef
E : Eğitimle işi olmayan
R : Reel para merkezi.

sm³ ' Alıntı:
alevin bi tanıdığı vardı kaynakçı osman usta, söylesek de alev ona bi sorsa ya :D

kaynakçı osman usta dediki sm³ ile birlikte gel size güzel şeyler söliycem sınavla ilgili iyi bilgileri vericem dedi birlikte gidelim kaynakçıya ne dersin :D

ya çok sıkıldım 3 gündür uyuyamıorum.mart son hakkım derste çalışmıyorum.hayata sövesim var:)

Stonhand fosmer, fosmer diyip duruyor. Dedim fosmer.com domainini alayımda sınavlar geç açıklanırsa oradan karalama kampanyası başlatırım veya websiteye "Tesmere giriş için tıklayınız" diye bi URL koyarım diye düşünüyordum. Fosmer Corparation diye bi şti varmış bizden önce davranmışlar :)

elyesa.06 ' Alıntı:
ya çok sıkıldım 3 gündür uyuyamıorum.mart son hakkım derste çalışmıyorum.hayata sövesim var:)

hangi ders sizin hep mi tek dersiz ya of of

arkadaşlar merhaba benimde tek ders ve son hakkım
denetim denen belalı dersle uğraşıyorum. son sınavdaki denetim teknikleri sorusunun cevabında açıklama yaptınızmı? tek cümleyle

Bende yapmadım kimisi 2 kağıt bile verdi ama bu sınavda birebir cevabı belli olan sorular vardı. Mesela fiziki inceleme eksik yönleri kitapta kabak gibi yazıyor maddeleri yoruma açık değildi , raporlama ve çalışma alanı standartları gene aynı doğrulama tekniği ve denetim teknikleri derseniz onlarda bu sınavda temmuzdaki gibi sorular geniş değildi daha dar kapsamlıydı ama tabiki hoca ne yapacak merakla bekliyoruz.

fikret79 ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba benimde tek ders ve son hakkım
denetim denen belalı dersle uğraşıyorum. son sınavdaki denetim teknikleri sorusunun cevabında açıklama yaptınızmı? tek cümleyle
İstenmediği halde yaptım. Ayrıca olumlu olumsuz doğrulama sorusuna da kendi kitabında Negatif- Pozitif diye yazdığı için her ikisinide yazdım. Ama buna rağmen 51 olmasın 50 olsun.

umarım yarın aramalar başlar ve cumartesi açklanır . aymotovun dediği gibi gün olur asra bedel benim de her günüm açıklanana kadar asra bedel.ALLAH hepimizin yardmcısı olsun.....