4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

hukutan ortalama yükseltmeye gircem de mesela daha önce aldığım notun altında bir not alırsam en son aldığım notmu geçerli ? ismmmo sitesinde sınavlarla ilgili bölüme bakarken böyle bir yazı gördüm

Sınavdan en yüksek aldığınız not geçerli gerisi hikaye ancakkkkk benim arkadaş denetimden geçen sınav 80 beklerken 53 aldı itiraz edicem dedi tabiki odaya soruyor itirazlardada aynı durum yani en yüksek notmu geçerli diyor cevap hayır itirazda diyelim ki hata yapılmıl 49 aldınız ozaman kaldınız yada 51 aldınız 53 olan notunuz 51 olacaktır demişler eleman itirazdan vazgeçti.

bence açıklama yapılması gerekiyordu. çünkü önceki sınavda aynı soruyu açıklama yapılmayacak diye sormuştu.
bende tek cümleyle açıkladım bakalım ne olacak

fikret79 ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba benimde tek ders ve son hakkım
denetim denen belalı dersle uğraşıyorum. son sınavdaki denetim teknikleri sorusunun cevabında açıklama yaptınızmı? tek cümleyle
denetimden artık içime fenalık geldi ya açıklansında bitsin şu aksiyon ya

Açıklama yapmaya kalksak 1 cümle yetermi adamın kitabında o konu 3 -4 sayfa anlatılmış eğer açıklama istiyorsa zaten o soruları unutmamız lazım çünkü o adam bir cümlelik açıklmaya puan vermez.
Verseydi temmuzda bu kadar insanız hepimiz denetimi vermiştik ama denetimin palası resmen kıyım yaptı. Bu seferki sınavıda bence hadi gidin demek için yaptılar martta pis dökmüş mart soruları tam mahkeme açmalık , temmuzda özür diler gibi yaptı gene döktü şimdi bu sınavdada dökerse zaten martta bittik demektir.

fikret79 ' Alıntı:
bence açıklama yapılması gerekiyordu. çünkü önceki sınavda aynı soruyu açıklama yapılmayacak diye sormuştu.
bende tek cümleyle açıkladım bakalım ne olacak

Bunları 6 Aralıkta tartışıyorduk :) Hayırlısıyla kurtulalım şu dersten. Denetimde zaten bu sınavda geçemezsek önümüzdeki 2 sınava girmemek lazım.

şu denetimden kalan arkadaşlara sabır diliyorum yaniii tabi kendim kalırsam kendimede sabır diliyorum o kadar birebir cevaplarla kağıt ver ama kal nasıl bir olay çözemedim ben

alev34 ' Alıntı:
şu denetimden kalan arkadaşlara sabır diliyorum yaniii tabi kendim kalırsam kendimede sabır diliyorum o kadar birebir cevaplarla kağıt ver ama kal nasıl bir olay çözemedim ben

kitabından çalıştıysan sorun yokki.. ben farklı kaynaktan çalışmştm o yüzden 50 ile geçtim..

ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

kitabından çalıştıysan sorun yokki.. ben farklı kaynaktan çalışmştm o yüzden 50 ile geçtim..

aynen ben de farklı kaynaktan çalışmıştım ve 50 ile geçtim çok daha yüksek bekliyordum.adam kendi kitabından istiyor cevapları

ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

dershanede kitabını baz aldı hoca tabiki kitabından çalıştık bizde ona uygun cevaplar verdik ama bakalım nolcak

ben denetimden 1 kağıt soruları cevapladım.
4 kağıtta hocaya yalvaran ağlak bir mektup yazdım.

bundan da etkilenmezse..

ya onu ya kendimi vuracağım çek git...

battibalikyangider ' Alıntı:
ben denetimden 1 kağıt soruları cevapladım.
4 kağıtta hocaya yalvaran ağlak bir mektup yazdım.

bundan da etkilenmezse..

ya onu ya kendimi vuracağım çek git...

iyide kardeşim şunu anlamıyorum ben bir sorunun bir cevabı vardır dimi bunu doğru yazarsan bu adam geçirmek zorunda hee yalnış yazarsan zaten yalnış yaptım dersin bu nasıl bir tezatlık bilmiyorum ben

İşte bizimde güvencemiz bu dönem yoruma açık sorudan ziyade, cevabı belli standart sorular sorması. Ama tutupta olumlu doğrulamaya pozitif, olumsuz doğrulamaya negatif, boş kalanlıya, boşluk doldurma usulü diye cevap veren adama puan vermicekse işte o zaman sözün,akıl-mantığın bittiği yerdir.

sedateroglu ' Alıntı:
İşte bizimde güvencemiz bu dönem yoruma açık sorudan ziyade, cevabı belli standart sorular sorması. Ama tutupta olumlu doğrulamaya pozitif, olumsuz doğrulamaya negatif, boş kalanlıya, boşluk doldurma usulü diye cevap veren adama puan vermicekse işte o zaman sözün,akıl-mantığın bittiği yerdir o zaman.

ben parantes içinde yazdım olumlu(pozitif) doğrulama diye yazdım mesela hoca bize öyle söledi bu adam çok iki kavramı kullanmayı seviyo dedi yazın dedi hep bende yazdım

Ben geçen martta kasacı hırsız çeki çalmış yazdım sonrada kitabına uyduramamış dedim 50 vermişti.

aydinay ' Alıntı:
Ben geçen martta kasacı hırsız çeki çalmış yazdım sonrada kitabına uyduramamış dedim 50 vermişti.

o ne yaaa :D :D nasıl bir soruyduki o öyle cevap yazdın sen :D