;D onlar arenaya kaçak girip maç seyredenler abicimfirat072 ' Alıntı:bakıp halimize gülüyorlardır
yok ya yazık yakma keten helvayı bize gönder yiyelim ablacım.denetimzede ' Alıntı:ozaman bu haftada yok olan hafta sonuma olacak
yandı gülüm keten helvam
sinanyucel ' Alıntı:;D onlar arenaya kaçak girip maç seyredenler abicimfirat072 ' Alıntı:bakıp halimize gülüyorlardır![]()
aynen +1denetimzede ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:;D onlar arenaya kaçak girip maç seyredenler abicimfirat072 ' Alıntı:bakıp halimize gülüyorlardır![]()
hatta seyrrettikleri yerede beleş tepe diyorlar.
sinanyucel ' Alıntı:yok ya yazık yakma keten helvayı bize gönder yiyelim ablacım.denetimzede ' Alıntı:ozaman bu haftada yok olan hafta sonuma olacak
yandı gülüm keten helvam
yaw ne yapak öyle bahsetmeyin canımız çekiyo hem stresten ne zamandır tatlı yiyemedim hasreti var yahu kazanana kadar yemicem dedim napimdenetimzede ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yok ya yazık yakma keten helvayı bize gönder yiyelim ablacım.denetimzede ' Alıntı:ozaman bu haftada yok olan hafta sonuma olacak
yandı gülüm keten helvam
yav sende ne tatlıcı çıktın ;D
sinanyucel ' Alıntı:yaw ne yapak öyle bahsetmeyin canımız çekiyo hem stresten ne zamandır tatlı yiyemedim hasreti var yahu kazanana kadar yemicem dedim napimdenetimzede ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yok ya yazık yakma keten helvayı bize gönder yiyelim ablacım.denetimzede ' Alıntı:ozaman bu haftada yok olan hafta sonuma olacak
yandı gülüm keten helvam
he ya ;Ddenetimzede ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yaw ne yapak öyle bahsetmeyin canımız çekiyo hem stresten ne zamandır tatlı yiyemedim hasreti var yahu kazanana kadar yemicem dedim napimdenetimzede ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yok ya yazık yakma keten helvayı bize gönder yiyelim ablacım.denetimzede ' Alıntı:ozaman bu haftada yok olan hafta sonuma olacak
yandı gülüm keten helvam
hiiiiiihhh totemmi yatın len ;D ;D ;D
sm³ ' Alıntı:yarın büyük gün arkadaşlar herkes bu gece güzelce abdestini alsın duasını yapsın, yarın dananın kuyruğu kopacak büyük bir ihtimalle, herkes hayırlı güzel sonuçlar alır inşallah bu mübarek günde...
sinanyucel ' Alıntı:he ya ;Ddenetimzede ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yaw ne yapak öyle bahsetmeyin canımız çekiyo hem stresten ne zamandır tatlı yiyemedim hasreti var yahu kazanana kadar yemicem dedim napimdenetimzede ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yok ya yazık yakma keten helvayı bize gönder yiyelim ablacım.denetimzede ' Alıntı:ozaman bu haftada yok olan hafta sonuma olacak
yandı gülüm keten helvam
hiiiiiihhh totemmi yatın len ;D ;D ;D
denetimzede ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:yarın büyük gün arkadaşlar herkes bu gece güzelce abdestini alsın duasını yapsın, yarın dananın kuyruğu kopacak büyük bir ihtimalle, herkes hayırlı güzel sonuçlar alır inşallah bu mübarek günde...
sm3 kardeşim senin sözlerini tamah ederim bilirsin ama bu sölediğin imkansız abicim ya. yarın arıcaklar cumartesi açıklancak ölemi.