4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ece10 ' Alıntı:
arkadaşlar geçen dönemlerde zeyno arkadaş vardı.. merak ediyorum bilgisi olan varmı..

zeynayı daha 1 saat önce aradım cevap vermedi, herhalde çok yoğun işleri, bu forumdan gidişi biraz hüzünlü olmuştu, bir daha da girmedi foruma, cevap verirse selamınızı söylerim ;)

maliyeti verdi sayılır, finansal hepimizinki gibi muallakta...

acayip sıkıldım he sınava hazırlanıyon ama öbür sınavdan ses yok geçtimmi kaldımmı asalaklar gibi 3 ayda bir ders çalış ığğğ geldi bu nasıl sistem ya muhasebe,maliyet.finans çalış çalış yalama oldu kafam bilgi tutmuyo

yaawwwww biri şu sınav sonuçlarını açıklasın çıldıracağımmmmmmm

tuğba81 ' Alıntı:
acayip sıkıldım he sınava hazırlanıyon ama öbür sınavdan ses yok geçtimmi kaldımmı asalaklar gibi 3 ayda bir ders çalış ığğğ geldi bu nasıl sistem ya muhasebe,maliyet.finans çalış çalış yalama oldu kafam bilgi tutmuyo

süper ama eksik ığğ değil öööğğğğ geldi yani afedersin

sm³ ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
arkadaşlar geçen dönemlerde zeyno arkadaş vardı.. merak ediyorum bilgisi olan varmı..

zeynayı daha 1 saat önce aradım cevap vermedi, herhalde çok yoğun işleri, bu forumdan gidişi biraz hüzünlü olmuştu, bir daha da girmedi foruma, cevap verirse selamınızı söylerim ;)

maliyeti verdi sayılır, finansal hepimizinki gibi muallakta...

bize çok emegi geçmişti.. finalsal notlarını getirtmişti geçmeyi bekliorum notların çook faydası oldu..
tekrar teşekkürlerimi ve selamımı iletin lütfen..

denetimzede ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:

süper ama eksik ığğ değil öööğğğğ geldi yani afedersin
sorun değil öğğ böğğğ sen nasıl istersen hepsi geliyo benden

başka forumdan bir arkadaş da yarın açıklanacak diyo kaynağı sölemiş valla ne kaynakları var mübarekler petrol kaynağı gibi basıp kaçıyolar.

sinanyucel ' Alıntı:
başka forumdan bir arkadaş da yarın açıklanacak diyo kaynağı sölemiş valla ne kaynakları var mübarekler petrol kaynağı gibi basıp kaçıyolar.

: ))) bence bunlar bir hafta sonra ancak açıklarlar diye düşnüyorum

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

bencede hatta salı çarşamba belki

yaawww daha ilk kez girdim bir görseydim sonucumu acıyın bana yaaa : ((

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

haftaya kalırsa zor gibi birşey en geç pazartesi olmalı ki itiraz-süresi-sonucu başvuru hesap kitap kalmıyor.

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

haftaya kalırsa zor gibi birşey en geç pazartesi olmalı ki itiraz-süresi-sonucu başvuru hesap kitap kalmıyor.

temmuz dada hesaplar kitapalr karışmış uzatırlar başvuru süresini bunlar : ((
neyse iyi düşünelim iyi olsun yarın cuma mübarek gün inşallah sabahtan ararlar 5 de de siteye koyarlar

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Her gün sabah akşam yedi kere, "Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim" okuyan, dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulur.) [İbni Sünni]

(La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]

(Bir sıkıntıya düşünce, ?Bismillâhirahmanirrahim velâ havle velâ kuvvete illa billâhil aliyyil azim? diyeni Allahü teâlâ, sıkıntı ve belalardan muhafaza eder.) [Deylemi, İbni Sünni]

kaynaklarını da yazdım devamı için www.dinimizislam.com engüvenilir site

bunlar yarın sabah arasalar akşam 5 gibide yayınlasalar ne güzel olur ama pek umudum yok

sinanyucel ' Alıntı:

herkesin bi kaynağı var yav. bizimse yopk kaynağımız felan boş boş yok hesap yapalım yok o gün açıklanmaz şu gün olur
of dayıcığım offff çiftçi olup buğday ekeceğine azcık okuyup ankarada fosmerde memur olsaydın ya daha makbule geçerdi ::)

süre uzaması önemli değil sınav tarihide değişmeyeceğine göre fazla uzamasıda mümkün değil ben yinede yarından umutluyum ama öyle sabahtan aramalar başlamaz öğlenden sonra ancak başlar akşama doğru yada cumartesi nette olur.

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

temmuz dada hesaplar kitapalr karışmış uzatırlar başvuru süresini bunlar : ((
neyse iyi düşünelim iyi olsun yarın cuma mübarek gün inşallah sabahtan ararlar 5 de de siteye koyarlar

sınav süresini uzatamayacaklarına göre en geç ennnn geeeçç haftaya cuma açıklarlar istedikleri kadar başvuru süresini uzatsınlar mühim değilki