4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Aktif üye sayının alt alta 8-10 sıra olması lazım. O zaman burada yaratacağımız sinerji ile sonuçların açıklanmasını sağlayabiliriz :)

sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
yarın büyük gün arkadaşlar herkes bu gece güzelce abdestini alsın duasını yapsın, yarın dananın kuyruğu kopacak büyük bir ihtimalle, herkes hayırlı güzel sonuçlar alır inşallah bu mübarek günde...

sm3 kardeşim senin sözlerini tamah ederim bilirsin ama bu sölediğin imkansız abicim ya. yarın arıcaklar cumartesi açıklancak ölemi.

evet öyle, neden imkansız olsun, daha cuma da olmadı cumartesi de, yarın olsun hayrolsun...

ne bilim en son aynı gün aramalar başlamıştı ve aynı gün açıklanmıştı değilmi?

sedateroglu ' Alıntı:
Aktif üye sayının alt alta 8-10 sıra olması lazım. O zaman burada yaratacağımız sinerji ile sonuçların açıklanmasını sağlayabiliriz :)

nasıl yani anlamadım?
bak sinanyücel kardemimiz totem yapmış sende mi yapıyon

ben daha ümidimi yitirmedim yarın açıklanabilir diyorum.

denetimzede ' Alıntı:
ne bilim en son aynı gün aramalar başlamıştı ve aynı gün açıklanmıştı değilmi?

geçen dönem smmm sınav tarihinde bir ilk oldu gazetede ilan yoluyla sesimizi duyurduk ve siteye ilan koymak zorunda kaldılar, bence temmuz dönemini bir istisna olarak ele alalım, mart daha güzel bir örnek ;)

bende ilk tahminlerde 4 şubat yazmıştım çok umutluyum..,

akkara ' Alıntı:
demin de söledim işin içinde fosmer varsa fosmerle; ümit ve umut kelimeleri bir cümle içinde birlikte kullanılmaz.
yani fosmerin olduğu yerde ümit umut yoktur.
ama fosmerin bulunduğu yerde ne var: kurufasülye var pilav var turşu var atraksiyon ve aksiyonlu düşünceler var.
malimüşavir yerine matriksmi olsam ne

denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

nasıl yani anlamadım?

Konunun üzerinde varya aktif üye bölümü 3 satır. O diyorum sınav açıklanmaya yakın 8-10 satır oluyor. Onun alta alta gelmesinden bahsediyorum. Sen ne anladın :S :) Bi nevi totem yani .)

denetimzede ' Alıntı:
akkara ' Alıntı:
demin de söledim işin içinde fosmer varsa fosmerle; ümit ve umut kelimeleri bir cümle içinde birlikte kullanılmaz.
yani fosmerin olduğu yerde ümit umut yoktur.
ama fosmerin bulunduğu yerde ne var: kurufasülye var pilav var turşu var atraksiyon ve aksiyonlu düşünceler var.
malimüşavir yerine matriksmi olsam ne
doğru haklısın ne diyim

bu tesmerdeki-türmobdaki zihniyet zaten belli muhalif zihniyet adamların umrunda değil kimse halk bişeyden anlamaz biz bilriz zihniyeti

sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

nasıl yani anlamadım?

Konunun üzerinde varya aktif üye bölümü 3 satır. O diyorum sınav açıklanmaya yakın 8-10 satır oluyor. Onun alta alta gelmesinden bahsediyorum. Sen ne anladın :S :) Bi nevi totem yani .)

hem tamam anladım 3 oldu demi bu cevapla birlikte

sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

nasıl yani anlamadım?

öyle açıklanıyorsa ziyaretçiler bi zahmet üye girişi yapsın :D

firat072 ' Alıntı:
bu tesmerdeki-türmobdaki zihniyet zaten belli muhalif zihniyet adamların umrunda değil kimse halk bişeyden anlamaz biz bilriz zihniyeti

hakkatten bişeyden anlamıyomuyuz?

denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

nasıl yani anlamadım?

Yine anlamadın :S. Neyse :)....

sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

nasıl yani anlamadım?

Yine anlamadın :S. Neyse :)....

off sen anlatamıyosun o zaman

arkadaşlar geçen dönemlerde zeyno arkadaş vardı.. merak ediyorum bilgisi olan varmı..

Bunlar diyorum yaw.

sedateroglu, ece10, md83, firat072, izmr35, sm³, sinanyucel, stajyer3428, SerbestMüşavir, sleepingcat, yahyausta, smmm38, tembell, Soner KOCACI, aydinay, kenan1984, bozcakir, SERHAT123, stonhand, Serkan Özdemir, dilektamer, fenerli_41, tuuba58, leichteisen, edogan, akseker, stajer34, elyesa.06, shqiptar, erkan212, msö, ayyuk ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sınav açıklanmaya yakın, 8-10 satır oluyoruz. Ölçü bu:) Aktif üye sayısı arttığı zaman sınav sonuçlarının açıklanması yakındır demek. :)

sedateroglu ' Alıntı:
Bunlar diyorum yaw.

sedateroglu, ece10, md83, firat072, izmr35, sm³, sinanyucel, stajyer3428, SerbestMüşavir, sleepingcat, yahyausta, smmm38, tembell, Soner KOCACI, aydinay, kenan1984, bozcakir, SERHAT123, stonhand, Serkan Özdemir, dilektamer, fenerli_41, tuuba58, leichteisen, edogan, akseker, stajer34, elyesa.06, shqiptar, erkan212, msö, ayyuk ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sınav açıklanmaya yakın, 8-10 satır oluyoruz. Ölçü bu:) Aktif üye sayısı arttığı zaman sınav sonuçlarının açıklanması yakındır demek. :)

bak şimdi anladım saol teşekkür ederim. ziyarettçilre bi zamet giriş yapın be tembell sende