4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

firat072 ' Alıntı:
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Her gün sabah akşam yedi kere, "Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim" okuyan, dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulur.) [İbni Sünni]

(La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]

(Bir sıkıntıya düşünce, ?Bismillâhirahmanirrahim velâ havle velâ kuvvete illa billâhil aliyyil azim? diyeni Allahü teâlâ, sıkıntı ve belalardan muhafaza eder.) [Deylemi, İbni Sünni]

kaynaklarını da yazdım devamı için www.dinimizislam.com engüvenilir site

bence herşeyden çok dua etmeye ihtiyacımız var ben denedim oldu staja başlamdada yeterlilk te dualar işe yaradı

alev34 ' Alıntı:
bunlar yarın sabah arasalar akşam 5 gibide yayınlasalar ne güzel olur ama pek umudum yok

ne akşam 5i ya sabah 9 da yayınlasınlar müdürüm beni dün çok kızdırdı posta koycam cumartesi çalışmıcam
ağır abla olcam

sinanyucel ' Alıntı:
süre uzaması önemli değil sınav tarihide değişmeyeceğine göre fazla uzamasıda mümkün değil ben yinede yarından umutluyum ama öyle sabahtan aramalar başlamaz öğlenden sonra ancak başlar akşama doğru yada cumartesi nette olur.

vallahi inşallah yarın ararlar cumartesi yayınlanır bu durum yoksa ben deliricem az kaldı

Hesap kitap fosmerin umrunamı yahu siyaset yapmayalım diyelim ama bu adamlar bize bu kadar eziyet ediyor, yapmadık şey bırakmıyor, adamı bırakın insan yerine bile koymuyor, yasal süre diyor sonrada yasal süre bizi bağlamaz diyor eee ilerde belge aldımmıda efendim bize oy verin demeyeceklermi, kapımızı aşındırmayacaklarmı.

Bunların zihniyet hep aynı yıllarca halka hakaret ederler bunlara göre halk akılsızdır ,kafasızdır, zekası yoktur, balık hafızalıdır ki burada halk yerine koyulan aynen biziz yani biz stajerleriz sonrada seçim zamanı gelince halkı baş tacı ederler.
Bu forumda ben stajerim ve halimden memnunum Allah Fosmer yada birlikden yada odadan razı olsun diyen 1 kişi varmı ? İlerde büromu açayım yemin ediyorum bunlardan biri gelir melir oy ister vallahi kapıdan içeri sokmuycam

iyi sonuçlar alırız inşallah geç olsun güç olmasın arkadaşlar napalım

firat072 ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Her gün sabah akşam yedi kere, "Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim" okuyan, dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulur.) [İbni Sünni]

(La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]

(Bir sıkıntıya düşünce, ?Bismillâhirahmanirrahim velâ havle velâ kuvvete illa billâhil aliyyil azim? diyeni Allahü teâlâ, sıkıntı ve belalardan muhafaza eder.) [Deylemi, İbni Sünni]

kaynaklarını da yazdım devamı için www.dinimizislam.com engüvenilir site

bence herşeyden çok dua etmeye ihtiyacımız var ben denedim oldu staja başlamdada yeterlilk te dualar işe yaradı

dua her zaman işe yarar...

alev hani 100 sf olunca açıklancaktı ne 100 ü 122 oldu 200 de olur yarın gene açıklanmadı...
bunları fosmerden okuyup gülen varmı acaba ;D ;D ;D

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

vallla benim için ne kadar geç o kadar güç

hepimiz için öyle ama genede öyle söleme erkenden açıklansa kalsan nolcak bırak haftaya açıklansın ama yeterki geç napalım yapacak bişiy yok ancak bizler konuştuğumuzla kalıyoruz öyle

denetimzede ' Alıntı:
alev hani 100 sf olunca açıklancaktı ne 100 ü 122 oldu 200 de olur yarın gene açıklanmadı...
bunları fosmerden okuyup gülen varmı acaba ;D ;D ;D

:D :D biz çok hızlı hareket ettik galiba :D nebiliyim anacım bu nasıl bir sınavmış böyle kanser olcam vallahi beklemekten açıklansada kurtulsak birde çok dersten kalırsam o zaman yandım ki yandım işte o zaman
alev alev olurum

yav ben bile form üye olmuşum hayret bişey bu kadar yazmam sanıyordum sadece ziyaretçiydim

alev34 ' Alıntı:

ne kadar geç o kadar yüksek not diye bir teori vardı.
benim için geçerli oldu fakat finansal muhasebe bir istisna:)

Forumu şu an sadece Ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar
eninde sonunda üye olacaksınız.
bari şimdi olunda hikayenizi paylaşın:)

saygılar

Kesinlikle battıbalıkyangider bi zamanlar bende ziyaretçiydim
sonra meslek hukukundan 70 beklerken 20 aldım
o günden sonra depresyon belirtileri göstermeye başladım
sonra bu forumda terapi seanslarını duydum
katıldım
derslerimin 6 tanesini verdim tek dersim maliyet kaldı şu ara sol kolumda uyuşma var
eğer kalırsam direk kalpten gidicem
benim hikayem bu tüm seanslara katılan arkadaşlarımın yanaklarından kocaman kocaman öpüyorum
esen kalın :P

Yok hocam o ziyaretçilerin çoğu hep ziyaretçi kalıyor yetmiyor diyelim nottu ıvır zıvır işleri var hemen sömürge usulü başlıyorlar mesaj atmaya. Bende bir ara cılkı çıkmıştı not göndersene ahanda buda mailim mesajları gelip gelip duruyordu adama diyorum kardşeim başlıkta link attım ordan indir yok diyo illa mail at yani o linke tıklayıp dosya indirmeye bile üşeniyorlar. Birde Mesaj sayısına bak 0 forumda hiç mesajı yok ,kayıt tarihi özelden attığı mesajla aynı gün yani direkt kaydol , kap, kaç, sömür zihniyeti.

Şişli bölgesinde ilçe temsilcisi Özel SMMM lere ruhsat dağıtıyor. Bize de uğradı. Sonuçlarla ilgili bi bilgi vardır sizde diye üsteledim diyor olsa bile söyliyemeyiz bilgilerin mahremiyeti diye bişey var dedi. Ne mahremiyeti ablacığım yasal süre doldu dedim. :) Yücel beyi arayın yardımcı olur diyor. Yücel beyinde bilgisi yokmuş dedim. O yardımcı olurrrr dedi imalı imalı :)

Ben ciddi anlamda, insanlara neden katkıda bulunamadığını, kendi görüşlerini neden paylaşmak istemediğini açık açık bildirmeden, izah etmeden bir kişiye direk olarak not gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Taşın altına elini öyle yada böyle koymama konusunda hassasım.

Elbette istisnalar olabilir, gerçekten bazı sebeplerden burada bilgi paylaşımında bulunmayan arkadaşlar olabilir. Onları istisna olarak görüyorum. Fakat iş youtube da film & klip izlemeye gelince mangalda kül bırakmayan arkadaşlara önce bilgi paylaşımını hatırlatmak bana göre doğal bir davranış olur.

Bazı arkadaşlar var link verince dosyayı indirmeye üşendiklerinden mail istiyorlar (stonhand çok haklı)

Ders notu gönderiyorsun hoşuna gitmezse adam bir de kızıyor! saçma sapan cümlelerle eleştiriyor!

ve maalesef görüyoruz ki... notlar ellerine ulaştığında foruma tekrar login olup bırakın "teşekkür ederim" i

tşk bile yazmıyor.

gerçekten çok ilginç çok acı.

ayyuk ' Alıntı:
Kesinlikle battıbalıkyangider bi zamanlar bende ziyaretçiydim
sonra meslek hukukundan 70 beklerken 20 aldım
o günden sonra depresyon belirtileri göstermeye başladım
sonra bu forumda terapi seanslarını duydum
katıldım
derslerimin 6 tanesini verdim tek dersim maliyet kaldı şu ara sol kolumda uyuşma var
eğer kalırsam direk kalpten gidicem
benim hikayem bu tüm seanslara katılan arkadaşlarımın yanaklarından kocaman kocaman öpüyorum
esen kalın :P

benimde sol kolumda uyusma bide sol gozumde goz seyrimesi cok artti.
galba tekrar bakirkoy 2. psikiyatri B kliniği gözüktü bana:)