4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

arkadaşlar dershanedeki hocamız yeni komisyonun 2 yıl önceki ankara ünv komisyon olacağını söyledi .yani şeker gibi bir komisyonmuş zamanında ve sözel kısım bitti. puanlama değişti geçmek artık çok kolay istifa ettirilişinin sebebi ise malesef bizim açımızdan pek iyi değil çünkü bu sınavda da dökünce tesmer dayanamamış

kesin olmayan bir başka söylediği ise aramaların bugün sonuçların yarın açıklanacağı yönünde idi ama sadece tahmin

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Çelikten süper bir parça geliyor Alemin en gıcık palası Yusuf sürmene ; Güle güle yavrum güle güle, güle güle sanaa güle güle

nerden duydunuz yaaa gerçekten gitmiş mi komisyondan kim söledi

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar dershanedeki hocamız yeni komisyonun 2 yıl önceki ankara ünv komisyon olacağını söyledi .yani şeker gibi bir komisyonmuş zamanında ve sözel kısım bitti. puanlama değişti geçmek artık çok kolay istifa ettirilişinin sebebi ise malesef bizim açımızdan pek iyi değil çünkü bu sınavda da dökünce tesmer dayanamamış

kesin olmayan bir başka söylediği ise aramaların bugün sonuçların yarın açıklanacağı yönünde idi ama sadece tahmin

dershanedeki hocalar nerden duymuş peki bunu bu arada hangi dershane söledi bunu bende araştırayım

11'ine kalır diye düşünün açıklanmazsa moraliniz bozulmasın..

Yusuf sürmen İSTİFA etti ise,aralık sınavlarında da milleti döktü demektir arkadaşlar.

battibalikyangider ' Alıntı:
Forumu şu an sadece Ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar
eninde sonunda üye olacaksınız.
bari şimdi olunda hikayenizi paylaşın:)

saygılar

ben sonunda dayanamadım, hikayemi paylaşmak için üye oldum. (kovulmuşluk hikayem) bu sayfaya bişeyler yazmak kalbe zarar, vekaleten burdayım ama sanki kendi sınav sonucum açıklanacakmışçasına stresle, heyecanla ve sabırla takip ediyorum, biri arandım derse önce ben heyecandan ölürüm, okadar yani...

Yücel Bey'in telefonunu yoolladı arkadas mesajla :)
kahvemi bitirip arasam , sabahın köründe niye arıyosun diye fırça yer miyim ?

arkadaşlar şu yusuf sürmen'in gittiğini ne şekilde öğrenicez emin olmak gerek

smmm38 ' Alıntı:
evet arkadaşlar . bu dönem komisyon değişiyor.

bunu netliğe kavuşturmak gerek söylenti olmasın arkadaşlar sonra ters köşe olmayalım

ya zaten pala kitaplarını sattıracağı kadar sattırdı şimdi zaten alttan gelen stajer yok 1 yıl bu palanın kitabını alacak taze adamda kalmadı yani 1 yıl kitaplardan ekmek yok sınav parasına talim edecek e pala bunun için uğraşırmı uğraşmaz.
Son voliyide aralık sınavında son parti yeni stajerlerden vurdu şimdi gitmesi tabiiki normal çünkü 1 yıl boyunca alttan gelen stajer yok kitap alacak yeni taze kan yok 1 yıl ekmek yok eğer pala gittiyse kitaplar saaflardaki kitapçıların elinde patladı ;D ;D :D :D :D

YMM ile SMMM lerini sorularını hazırlayan komisyon bildiğim kadarıyla aynı. ve YMM sınavına giren Mali Müşavir abiden öğrendim. Bu abide Turmobu arayarak öğrendi.
takdir sizin.

smmm38 ' Alıntı:
YMM ile SMMM lerini sorularını hazırlayan komisyon bildiğim kadarıyla aynı. ve YMM sınavına giren Mali Müşavir abiden öğrendim. Bu abide Turmobu arayarak öğrendi.
takdir sizin.

yok inanmak istiyorum bu duruma :D :D ama korku bastı birden ben bu yusuf hocaya bir mail atıyım en iyisi

ben bu durumu 1 ay önce öğrendim. YMM sınavına girenlerde bu komisyondan bıkmıştı.

verdi herkese 15 - 20 bıraktı alayımızı tabiii inşallah gitmiştir

Yeniden anlamsız bir mide yanması,kalp çarpıntısı hoşgeldin Cuma...

müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yücel beyi aradım
tutanaklar hazırlanmış bugün yetiştirebilirse aramalar başlıcakmış
engeç pazartesi aramalar başlıcakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş