A
alev34
Ziyaretçi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
200 olunca açıklancak
yazın yazınnn çabukkk
200 olunca açıklancak

ivet o kadar uğraştın aradın heyecan yaptın bize haber verdin teşşkür beliyozzzz ak teşşkür ete basçaklar çok kolaytembell ' Alıntı:evet evet herkesin içinde olsundenetimzede ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:tembell ' Alıntı:kaynaksız haberlere teşekkür etmiyoruz.
hoş siz kaynaklı olanlarada etmyiyorsunuzda![]()
ben teşekkürümü özelden yapıyorum![]()
olmaz ediyosan herkezin içinde teşekkür et demi tembell
ben haberi herkesin içinde verdim di mi denetimcim![]()
sm³ ' Alıntı:tembell ' Alıntı:ben haberi herkesin içinde verdim di mi denetimcim![]()
iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir, bu kadar teşekkür meraklısı olmayın bence![]()
tuğba81 ' Alıntı:ismoyu aradım bize gelen bilgi yok dediler :-\
alev34 ' Alıntı:sonuçlar kimden kime gelecek
bu sonuçlar belli olduğunda kim arayacak
odayamı sorcaz tesmeremi
benim ilk girişim malum bilgi verin biraz![]()
oky ' Alıntı:ankara merkez de bize gelen bişey yok olsa zaten sitede yayınlanır dedi. ???
ece10 ' Alıntı:oky ' Alıntı:ankara merkez de bize gelen bişey yok olsa zaten sitede yayınlanır dedi. ???
çok biliosun deseydim.
alev34 ' Alıntı:uulllllaaaaaaannnnnn kim yalan sölüyo vallahi sinirlendim iyce yaaaaa nolcak şimdi ben anlamadım bir halt bu durumdan
açıklancakmı açıklanmıycakmı tesmer ne diyo yücel bey ne diyo
yusuf sürmen gittimi
kafayı yiycem![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D oynatmaya az kaldı doktorum nerde fosmer yüzünden çıldıracağımmmmmmalev34 ' Alıntı:uulllllaaaaaaannnnnn kim yalan sölüyo vallahi sinirlendim iyce yaaaaa nolcak şimdi ben anlamadım bir halt bu durumdan
yusuf sürmen gittimi
kafayı yiycem![]()
denetimzede ' Alıntı:ece10 ' Alıntı:oky ' Alıntı:ankara merkez de bize gelen bişey yok olsa zaten sitede yayınlanır dedi. ???
çok biliosun deseydim.
temcit pilavına döndü bu cevap
oky ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:uulllllaaaaaaannnnnn kim yalan sölüyo vallahi sinirlendim iyce yaaaaa nolcak şimdi ben anlamadım bir halt bu durumdan
yusuf sürmen gittimi
kafayı yiycem![]()
panik yok sakinnnnnnnnnn :s