4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

md83 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
md83 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
Forumu şu an sadece Ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar
eninde sonunda üye olacaksınız.
bari şimdi olunda hikayenizi paylaşın:)

saygılar

ben sonunda dayanamadım, hikayemi paylaşmak için üye oldum. (kovulmuşluk hikayem) bu sayfaya bişeyler yazmak kalbe zarar, vekaleten burdayım ama sanki kendi sınav sonucum açıklanacakmışçasına stresle, heyecanla ve sabırla takip ediyorum, biri arandım derse önce ben heyecandan ölürüm, okadar yani...

desteğiniz için teşekkürler:)
rica ederim, bu halimle forumu takip etmek, çok sakıncalı biliyorum ama yok bakmadan duramıyorum, açıklansın artık... :'(

gercekten siz dinlensenize bosverin forumu.

kimin icin takip ediyorsunuz ki

arkadaslar terddut etmeyın aşağıda yazdıklarım doğrudur

bundan sonra açıklanma sürecine girmiştir işlemler tamamlandığında açıklanacaktır.

yanı her an açıklanabilir

smmmstaj ' Alıntı:
bilgiler güvenilirdir emin olun

smmmstaj ' Alıntı:
sakin olun arkadaslar dunyanın sonu degıl

sabırlı olun

bu şekilde elimize hıc bır sey gecmez

şimdi bir sürü atasözü sıralarım.....

neyse asıl meseleye geceyım

bu sabah komısyon uyelerı tarafından yazılı olarak sınav kağıtları tesmere teslım edılmıstır

notlarım nete gırılmesı ve odalara gonderılmesı sürecı baslamıstır en gec onumuzdeki hafta basında acıklanacaktır

kendınızı yormayınız

kaynak: tesmer

aazakli ' Alıntı:
Aramalarda öncelik 7/7 yapanların sonra yetiştirebilirlerse az dersi kalanları arıyor.İstanbul odası tek dersi kalanlardan herkesi aramıyor onun için aramadılar diye umudu kesmemek lazım...

öylemi oluyo önce ilk girişte 7/7 yapanlarmı aranıyo o zaman kim 7/7 de bekliyosa onu takip edelim

alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
Aramalarda öncelik 7/7 yapanların sonra yetiştirebilirlerse az dersi kalanları arıyor.İstanbul odası tek dersi kalanlardan herkesi aramıyor onun için aramadılar diye umudu kesmemek lazım...

öylemi oluyo önce ilk girişte 7/7 yapanlarmı aranıyo o zaman kim 7/7 de bekliyosa onu takip edelim
Sen

alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

o zaman seni takip ediyoruz inşallah aranırsın..

aydinay ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

Sen

Ben miii ben yaniiii : )) inşallahh

mkoksoya ' Alıntı:
30sn önce tesmer arandı gayet güvenilir bir ses tonuna sınavların gün içerisinde açıklanmaya çalışılacağını belirtti bilginize arkadaşlar.

isim aldınız mı kimle gorustunuz?
yazarsanız aciklanmadiginda neden aciklanmadi diye kendisine soralim o vakit

vallahi eğer ilk girişte 7/7 yapanları arıyolarsa ve isme göre veya soyisme göre başlıyorlarsa aramalara
ilk girişim A.C. umarım aranırım :((

günün en büyük süprizi sürmennnnnnnnnnnnnn
gitmişşşşşşşşş arkadaşlar yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sınavlarda gün içinde açıklanacakmılşşşşşşşşş

ben odayı arayıp "beni mi aramıştınız" desem mi :D

Ben Yücel Bey'i 9,33 de aradım iyi ki erkendne aramışım ;D

alev34 ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

Sen

Ben miii ben yaniiii : )) inşallahh

7 de 7 yapanları değil arkadaşlar önce ruhsatı almaya hakkazananları soyadı sırasına göre arıyorlar

ben şaşırmaya devam ediyorum tesmer kabuk değiştirdi..

alev34 ' Alıntı:
vallahi eğer ilk girişte 7/7 yapanları arıyolarsa ve isme göre veya soyisme göre başlıyorlarsa aramalara
ilk girişim A.C. umarım aranırım :((

aranacaksınnnnnnnn sabır sabır