4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Aramalar soyadı sırasına göre mi yapılıyordu kesin bilen var mı eğer öyleyse benim soyadım Y ile başlıyor aramazlar beni ya : ) )

tesmer de bi kadın bi erkek var.
kadın henüz gelmedi gelse sitede yayınlanır diyor.
erkek gün içinde açıklnacak siteyi takip edin diyor.

motie ' Alıntı:
Aramalar soyadı sırasına göre mi yapılıyordu kesin bilen var mı eğer öyleyse benim soyadım Y ile başlıyor aramazlar beni ya : ) )

geçen dönemlerde karışık olmuştu..

md83 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:
muhasebeden herkes döküldüm derken aranmayı nasıl bekliyorsunuz? entersan ???

herkes döküldüğünü sölüyo evet ama belli bir kısımda geçiyo gönlümüzden geçen o belli bir kısmın içinde olmak

fakirin ekmeği umut...

Geçen temmuz sınavında da herkes döküldüm dedi yine de %10 başarı vardı..Hatta formda yazan arkadaşlar bile, yok açılış kaydı tutmadı 2-3 yevmiye kaydı yanlıştı, ama yine geçtiler.

ayyuk ' Alıntı:
ben odayı arayıp "beni mi aramıştınız" desem mi :D

seni allah kahretmesinn güldürdün yaaaa :D koptumm ara araaa pardon beni aramışsınız ne vardı kimsiniz diye bir sor

alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
ben odayı arayıp "beni mi aramıştınız" desem mi :D

seni allah kahretmesinn güldürdün yaaaa :D koptumm ara araaa pardon beni aramışsınız ne vardı kimsiniz diye bir sor

canım geçen sefer ben yaptın onu
eşimi aramışlardı aldım aradım arkadaşlar tekrar arar hangi arkadaş aradı bilmiyorum dedileeeerrr

yaa mutlaka bu dönemde 7/7 çıkcak bakalım kim olcak o şanslı lar
oky eğer finansaldan geçmezsem gözüme gözükme :D

stonhand ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:
sürmenden ses yok muuu???

Sürmen bence ayrılmaz.Türmob için iyi bir fırsat

Ayrılırrr nedenlerini sayarsakda
1: Pos bıyıklı Pala artık kitap satamaz o kitaplardan gelen tatlı para dönemi bitti, çünkü alttan gelen stajer yok satacağı kadar kitap sattı stajerler ne yapıcak aynı kitabı iki keremi alacak pala kitaplardan paraya doydu ki bunu ben demiyorum yayınevi diyor asıl parayı hocalar kazanıyor diyorlar.

2: Artık 3. sınavını yaptı stajerler dosya yakma sınırına dayandı birlik için ruhsat verirken bilmemne yardımı altında toplanılan tatlı para devri bitiyor herkes dosya yaksa adamlar bütçe tutturamaz 1 stajer oda ve birlik için 3000 TL civarı bir para demek 3000*3000 = 9 milyon TL eder + aidatı ıvırı zıvırını hiç saymıyorum bile.

3: Yeni yönetmelik dediler ama oda maliyede imzada eğer ki bunlar maliye bakanlığı ile anlaşmazlık içindeyse o yönetmelik çıkmaz tek çareleri palayı istifa ettirmekti.

Ben ilk defa umutluyum çünkü palanın bir amacı kalmadı yapacağını aralıkta yaptı tarihin en zor sınavını yaptı daha ne yapacak satacağı kadar kitapta sattı adamın normalde hiç adı sanı duyulmayan kitapları saaflarda daha ne olsun.
Hoş gitmediysede martta topluca bittiğimizin resmidir ne diyeyim inşallah gitmiştir.

İnşallah istifa eder, ama umut olur , zaten ben mart sınavına girmeyi düşünmüyorum kaldı 2 hakkım yoksa dosya yakacağız.

Yiter yaa. Hadi gari ne olacaksa olsun.

İşler önümde yığılı üç gündür başımı kaldırmadan çalışıyorum. Bir gözüm işte bir gözüm burda yeter artık.

oky ' Alıntı:
tesmer de bi kadın bi erkek var.
kadın henüz gelmedi gelse sitede yayınlanır diyor.
erkek gün içinde açıklnacak siteyi takip edin diyor.

bari ortak bişey söylesinler çok komik ;D

battibalikyangider ' Alıntı:
md83 ' Alıntı:
md83 ' Alıntı:
Forumu şu an sadece Ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar
eninde sonunda üye olacaksınız.
bari şimdi olunda hikayenizi paylaşın:)

saygılar

ben sonunda dayanamadım, hikayemi paylaşmak için üye oldum. (kovulmuşluk hikayem) bu sayfaya bişeyler yazmak kalbe zarar, vekaleten burdayım ama sanki kendi sınav sonucum açıklanacakmışçasına stresle, heyecanla ve sabırla takip ediyorum, biri arandım derse önce ben heyecandan ölürüm, okadar yani...

desteğiniz için teşekkürler:)
rica ederim, bu halimle forumu takip etmek, çok sakıncalı biliyorum ama yok bakmadan duramıyorum, açıklansın artık... :'(

gercekten siz dinlensenize bosverin forumu.

kimin icin takip ediyorsunuz ki
şaşıracaksınız belki ama eşim için takip ediyorum, tek ders denetim, stazminat konusunu eşimede sordum, çalışma hayatım boyunca çok şey sordum, bilgi aldım ama durumumdan dolayı duygusal davranıp, boşver uğraşma davayla falan, işsizliğin tadını çıkar diyo, bende öyle yapıyorum, ama kovulmuş olmaktan daha zor bu sayfanın stresi :-\

Ah ah aramalar baslasa bile ben cok beklicem
Ö gelir mi sıra :'(

ben arıyım diyimkii beni arıycakmışsınız size yazmasın diye ben aradım buyrun diyim kimsin derslerse bir dost diyip kapatırım :D

oztemiz80 ' Alıntı:
Yiter yaa. Hadi gari ne olacaksa olsun.

İşler önümde yığılı üç gündür başımı kaldırmadan çalışıyorum. Bir gözüm işte bir gözüm burda yeter artık.

hakkatten ya kim yapçak bu işleri

belirsizlik kötü ama kötü sonuçtan umutla beklemek daha ii.. hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum..

İzleyici kısmı daha 4 satır.

şu izleyen 170 kişi de üye olup bir hikayelerini paylaşsalar da

sonuçlar açıklansa:)

alev34 ' Alıntı:
ben arıyım diyimkii beni arıycakmışsınız size yazmasın diye ben aradım buyrun diyim kimsin derslerse bir dost diyip kapatırım :D

oldu canım yutmuyorlar bana geçen sefer tekrar ararlar dedip kapattılar