4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

oda çalışanlar da ayrı bir afra tafra cımbızla laf alıyoruz ağızlarından

her sınav sonrası aynı film tesmer bıkmadı bu filmi izlemekten :)
kesin tarih belirleyemediler gitti.!!

saat 3ü bekleyecegız. hatta 4...eger o saate kadar yoksa >:(
yaptıgım ıs geregı saat 3de amerıkadan tarım dısı ıstıhdam verılerını de beklemıs olacagım. ne onemlı bır saat benım ıcın bugun :D

alny ' Alıntı:
antalya odasıyla görüştüm bende şimdi. son derece kibar bir bayanla konuştum. ve maalesef henüz kendilerine ulaşan bir durum yokmuş

siz antalyadamısınız

ben bu sefer uzun süre girmedim.gerçekten busefer daha iyim.sürekli takip etmek insanın kafasını karıştırıyor

asmmmo ile görüştüm sınav sonucu malesef pazartesi açıklanacakmış. Tesmer bugün özel smmm sınavını açıklayacagız hepsini yetiştiremeyiz demiş

Tesmer yarın yasal süre bitiyor, mesai yapacağız diyor. Tesmer yarın açıklayacaksa odanın bugünden araması lazım. Odalar c.tesi çalışmıyor çünkü. Aramak geleneğini bozmazlar. Tahminim 16 ya kadar aramalar başlarrrr. Zira Aralık/2009 da da aynı şey olmuş.. Soyadı Abacı olan var mı :S

efekoylu ' Alıntı:
asmmmo ile görüştüm sınav sonucu malesef pazartesi açıklanacakmış. Tesmer bugün özel smmm sınavını açıklayacagız hepsini yetiştiremeyiz demiş

onlar açıklandı zaten kaç kez açıklıycaklar..

alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
antalya odasıyla görüştüm bende şimdi. son derece kibar bir bayanla konuştum. ve maalesef henüz kendilerine ulaşan bir durum yokmuş

siz antalyadamısınız

alanyadayım ben. ama dosyam hala antalya odasında

bende merkezdeyim kaç ders var benim 3 maliyet vergi denetim 2.girişim

firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:

siz antalyadamısınız

alanyadayım ben. ama dosyam hala antalya odasında

bende merkezdeyim kaç ders var benim 3 maliyet vergi denetim 2.girişim

benim vergi ile muhasebe. vergiden geçmişimdir büyük ihtimalle. muhasebeyide vermişsem bu iş bitecek. inşallah

sedateroglu ' Alıntı:
Tesmer yarın yasal süre bitiyor, mesai yapacağız diyor. Tesmer yarın açıklayacaksa odanın bugünden araması lazım. Odalar c.tesi çalışmıyor çünkü. Aramak geleneğini bozmazlar. Tahminim 16 ya kadar aramalar başlarrrr. Zira Aralık/2009 da da aynı şey olmuş.. Soyadı Abacı olan var mı :S
benimki ababa

mrb inşallah güzel sonuçlar alırız.stresli saatler başladı gene allah sabır versin bize:)

denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
benimki ababa

Benimkide zaten rakamla başlıyor 007 Eroğlu :P

tesmeri az önce aradım canımız ne zaman isterse o zaman açıklayacağız dediler.

sessiz gemi ' Alıntı:

canları ne zaman istiycekmiş onu sorsaydın.. :(

sessiz gemi ' Alıntı:

tamam onlarda piskopata bağlamış ozaman :)) şimdi herkes aramaya başlasın arkadaşlar tesmeri. odaları aramanıza gerek yok:D