alny ' Alıntı:antalya odasıyla görüştüm bende şimdi. son derece kibar bir bayanla konuştum. ve maalesef henüz kendilerine ulaşan bir durum yokmuş
firat072 ' Alıntı:alny ' Alıntı:antalya odasıyla görüştüm bende şimdi. son derece kibar bir bayanla konuştum. ve maalesef henüz kendilerine ulaşan bir durum yokmuş
siz antalyadamısınız
efekoylu ' Alıntı:asmmmo ile görüştüm sınav sonucu malesef pazartesi açıklanacakmış. Tesmer bugün özel smmm sınavını açıklayacagız hepsini yetiştiremeyiz demiş
alny ' Alıntı:firat072 ' Alıntı:alny ' Alıntı:antalya odasıyla görüştüm bende şimdi. son derece kibar bir bayanla konuştum. ve maalesef henüz kendilerine ulaşan bir durum yokmuş
siz antalyadamısınız
alanyadayım ben. ama dosyam hala antalya odasında
firat072 ' Alıntı:alny ' Alıntı:firat072 ' Alıntı:alny ' Alıntı:antalya odasıyla görüştüm bende şimdi. son derece kibar bir bayanla konuştum. ve maalesef henüz kendilerine ulaşan bir durum yokmuş
siz antalyadamısınız
alanyadayım ben. ama dosyam hala antalya odasında
bende merkezdeyim kaç ders var benim 3 maliyet vergi denetim 2.girişim
benimki ababasedateroglu ' Alıntı:Tesmer yarın yasal süre bitiyor, mesai yapacağız diyor. Tesmer yarın açıklayacaksa odanın bugünden araması lazım. Odalar c.tesi çalışmıyor çünkü. Aramak geleneğini bozmazlar. Tahminim 16 ya kadar aramalar başlarrrr. Zira Aralık/2009 da da aynı şey olmuş.. Soyadı Abacı olan var mı :S
denetimzede ' Alıntı:benimki ababasedateroglu ' Alıntı:Tesmer yarın yasal süre bitiyor, mesai yapacağız diyor. Tesmer yarın açıklayacaksa odanın bugünden araması lazım. Odalar c.tesi çalışmıyor çünkü. Aramak geleneğini bozmazlar. Tahminim 16 ya kadar aramalar başlarrrr. Zira Aralık/2009 da da aynı şey olmuş.. Soyadı Abacı olan var mı :S
sessiz gemi ' Alıntı:tesmeri az önce aradım canımız ne zaman isterse o zaman açıklayacağız dediler.
sessiz gemi ' Alıntı:tesmeri az önce aradım canımız ne zaman isterse o zaman açıklayacağız dediler.