4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alny ' Alıntı:
sürmen hocanın gitmesi iyi mi olur bilemiyorum arkadaşlar. çünkü 3 dönemdir tarzına alıştık ve hep o yönde çalıştık. en azından ben öyle yaptım. eğer martta farklı bir tarzla karşılaşırsam 4. hakkımı da yeme olasılığım doğar.

+1

Aslında toplanıp şöle 200 300 kişi basacaz odayı korkudan hemen açıklarlar herhalde :))

sm³ ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Abdülkadir Pehlivan bey bir kere mesaj yazmıştı foruma. Y.S ziyaretçi olarak sömürüyordur forumu veya highpowerın ta kendisidir.:)

katılıyorum kardeş :D ya highpower'a da az laf sokmadım, inşallah o değildir, inşallah battıbalıkyangider'dir :D

Profesor olabilirim ama benim de forumlara girmeye hakkım olduğunu düşünüyorum.

denetimzede ' Alıntı:
Freddy ' Alıntı:
odaya yakın olan varsa bi uğrasın..bakalım yüzümüze ne diyecekler..

uğramasın kimse tükürürler bu sefer yada yalnız gitmesin giden

Kime tükürürler onları benzin döker yakarım hiçbirşeye acımam sadece benzine acırım o da çok fiyatlandı ;)

Telefonla aramak en iyi hızlandırma yolu bence.

sedateroglu ' Alıntı:
Foyamız buraya kadarmış. Yusuf SÜRMEN olduğum deşifre edildiğine göre artık burada kalmamın bir anlamı yok. Ama şunu da kabul edin ki arkadaşlar çok zayıfsınız, ben aynı soruları 1. sınıf öğrencilerine soruyorum. Başarısız olduğunuzu kabul edin, akıllı olun, adam olun bana pala diye hitap etmekten vazgeçin.

Nayırrrrr pala senmiydin sedat hocam nolamazzzz seninle iyi kötü günlerimiz olmuştu palaya pala derken çok anılarımız oldu ama pala senmi çıktın şimdi yahu insan kendi kendine hiç pala dermi ;D ;D ;D

o canımın yarısı 4 yapraklı goncası

kimseyi arayamıyom
açıklandı mı açıklandı mı diyolar :P

battibalikyangider ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Abdülkadir Pehlivan bey bir kere mesaj yazmıştı foruma. Y.S ziyaretçi olarak sömürüyordur forumu veya highpowerın ta kendisidir.:)

katılıyorum kardeş :D ya highpower'a da az laf sokmadım, inşallah o değildir, inşallah battıbalıkyangider'dir :D

ne yani ben dün yusuf sürmenle mi muhatap oldum, bilseydim öyle kibar olmazdım :D

arkadaşlar odalardaki görevliler bilmiyor sınav sonuçları geldiğini direk başkanların mailine geliyor. başkanda aramaya başlıyor o yüzden aramalar olurken odayı aradığımızda bize gelen bişey yok diyip komik duruma düşüyorlar. daha doğrusu diğer illeri bilmiyorum ama antalya için öyle. mart sınavını öğrenmek için direk oda başkanını aramıştım o da sonuçlar mailimde daha bakmadım demişti fakat sadece geçenlerin listesi vardı.

birde hatırladığım kadarıyla cuma akşamüstü odalara göndermişlerdi c.tesi sabah arayabildikleri kadar kişiyi aramışlardı ve öğlen 11 gibi sitede açıklamışlardı. bu dönemde o döneme çok benziyor.

Arkadaşlar oda başkanı beni çağırdı. Dedi Sedatcığım sonuçları bugün açıklayayım mı? Yok dedim başkanım bugün mübarek gün, hem stajyerlerinizin ağzı bozulup günaha girmesinler hem de siz bu mübarek günde beddua almayın. Diyiş o diyiş :)

gencay07 ' Alıntı:
arkadaşlar odalardaki görevliler bilmiyor sınav sonuçları geldiğini direk başkanların mailine geliyor. başkanda aramaya başlıyor o yüzden aramalar olurken odayı aradığımızda bize gelen bişey yok diyip komik duruma düşüyorlar. daha doğrusu diğer illeri bilmiyorum ama antalya için öyle. mart sınavını öğrenmek için direk oda başkanını aramıştım o da sonuçlar mailimde daha bakmadım demişti fakat sadece geçenlerin listesi vardı.

birde hatırladığım kadarıyla cuma akşamüstü odalara göndermişlerdi c.tesi sabah arayabildikleri kadar kişiyi aramışlardı ve öğlen 11 gibi sitede açıklamışlardı. bu dönemde o döneme çok benziyor.
yarında gerilmek istemiyorum
yarın acıklanmaz deyin
h.sonumun bi gününü rezil etmeyin nolur :'(

sedateroglu ' Alıntı:
Arkadaşlar oda başkanı beni çağırdı. Dedi Sedatcığım sonuçları bugün açıklayayım mı? Yok dedim başkanım bugün mübarek gün, hem stajyerlerinizin ağzı bozulup günaha girmesinler hem de siz bu mübarek günde beddua almayın. Diyiş o diyiş :)

ii halt etmişsin ne diyim :P

md83 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

ne yani ben dün yusuf sürmenle mi muhatap oldum, bilseydim öyle kibar olmazdım :D

Bilmeyenlere yardım etmekten gayrı ne suçumuz var. ;D

ha gayret arkadaşlar alev'in totemine 38 sayfa kaldı 200 olunca sınav açıklanacak, ziyaretçi arkadaşlar sizde öyle bakıp bakıp kaçmayın, sizde yazın bişeyler :D