4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

dün saydığım isimler birer birer alıyorlar belgelerini sm3 aldımı haber vermedi
battıbalık hngi odaya kayıtlı idin

denetimzede sen de bişiy olmadımı ben gittima rtık aranmam yaaa balık ismmmo da

olumlu sonuç alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. belgeyi şimdilik alamayan arkadaşlarımız da en az alanlar kadar sevindi. dileğim bu dayanışmamız iş hayatımızda da sürsün birbirimizin arkasında duralım. mesleğimizi ayağa düşürmeyelim, kendi hakkımızı yedirmeyelim ve en önemlisi her zaman meslektaş bilincinde olup hep birlikte hareket edelim.
gelecekte çocuklarımız bu mesleği bizler için seçsinler ve onlara seçebilecekleri SEÇKİN bir meslek bırakalım.

arkadaşlar kusura bakmayın site fullendi yazamıyorumkı yazmak bahane bağlanmıyor bile inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız kendi adıma inanın şuan ağlıyorum az çekmedim ben ismmmo bağlıyım adım soyadım zaten nickim yalnız ben aranmadım tanıdık vasıtasıyla öğrendim vede doğru kontrol ettirdim başta burdaki forumdaş arkadaşlara hepinize teşekkür ederim yol arkadası olduk ınsallah istediğiniz sonuçları alırsınız.

aramıolarrrr çıldırcam aradım odayı açıklanmadı dedi... bu ne yaaa

Belgeyi alan tüm arkadaşları tebrik ederim. Umarım Şu tesmerle olan sıkıntımızı unutmaz ve bişeyler yaparsınız bununla ilgili

Yeter arkadaşlar, tamam çıtayı yükseltmeyin.:) 2 dersten geçicemize sevinecekken, belge alamadım diye TÜRMOB'a sövdüreceksiniz. :)

şu ismmmo da tanıdıkları olan arkadaşlar bizler için bişiy yapamazmısınız

beni de aradılar şimdi tek dersim vardı vermişim çok mutluyum...

Serkan Özdemir ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:
Serkan Özdemir ' Alıntı:
Selamlar,

Önceki kullanıcı adım "holden17"

Tek ders finansal muhasebesi idi ve 62 almışım.

arkadaşım açılış dönem işlemler kapanış t ler gelir tablosu bilanço ve sözel sorular nekadarını yapmıştın.. ayrıca şu 493 hs onu doğru yapmışmıydın..

kaç doğrun vardı hatırlıyomusun acaba?

18 yevmiye maddesinde 14-15 doğrum vardı.