4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

arkadaşlar benim 3 dersim vardı maliyet denetim finansal
finansal kayıt olrak temmuzdan kötü idi ancak şekil olarak kayıtlar daha iyiydi geçmişim kaç olduğunu bilmiyorum

qaz1254 ' Alıntı:
arkadaşlar benim 3 dersim vardı maliyet denetim finansal
finansal kayıt olrak temmuzdan kötü idi ancak şekil olarak kayıtlar daha iyiydi geçmişim kaç olduğunu bilmiyorum

sendemi istanbul odasına bağlısın ankaradan aranan varmı ?

yavuzsahin ' Alıntı:
yavuzsahin ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
yavuzsahin ' Alıntı:
elyesa.06 ' Alıntı:
arananlar hep istanbuldanmıı
İSMMMO dan Tayyar bey aradı

Koptummmmmmmmm:) Tayyar değil Turgayyyyy. Oldu olacak Hamdi deseydin :):):)
[/quote

sadece turgay aramıyodur herhaldeee

Tayyar dedii ama...

Doğru o zaman Tayyar GÜLER' dir :)

ankara odasını aradım öğrendim ben.maliyeti verip finansaldan kalmışım allah o adamı bildiği yapsın:(

nihayet benide aradılar.600 kişi varmış anca arıyoruz dediler.bekleyin arkadaşlar...istanbul odası bu arada arayan.notları yarın görürsünüz dediler.

arkadaşlar cok mutluyum benide aradılar,tek dersim ve son hakkımdı.finansaldan geçmişim.inanamıyorum soktayım.tayyar bey aradı.bugün hiç foruma bile bakmamıştım,açıklandığından haberim yoktu bile.hala inanamıyorum.darısı tüm arkadaşlarıma.

arkadaşlar son arama ne zaman oldu ? :( ses yok hala telefon bana ben telefona bakıyorum. bu heyecana yürek dayanmaz :(

Gebirgsjager ' Alıntı:
arkadaşlar son arama ne zaman oldu ? :( ses yok hala telefon bana ben telefona bakıyorum. bu heyecana yürek dayanmaz :(
aynen ya sinirlerim bozuldu keşke hiç aramadan siteden verseler sonuçları

elfstrl ' Alıntı:
çok sükür rabbime.son hakkımdı ya.hala ağlıyorum.

tebrik ederim arkadaşım son hakkın olmasından dolayı inanki çok sevindim sizin adınıza. bu arada sınav nasıl geçmişti. nekadar yapmıştınız tahminen. biz kayserideyiz ve bizim oda kesinlikle aramıyor biz aradığımızdada yarın açıklanacak diye kapatıyor. yani biz yarın 17:00 ı bekliycez. bu meslek hukukuna göre tüm odalar eşit şekilde çalışmak zorunda değilmi. her yer açıklarken istanbul gibi binlerce stajeri olan bir yer açıklarken KAYSERİ SMMM ODASI ne iş yapar merak ettim. orada bizim paralarımızla oturup aylarca keyif çatıp topu topu bir iki gün yoğun çalışacakları zamanlar neden kimse piyasada olmaz. işleri güçleri boşvakit öldürmek. oda sekreteri ne işe yarar acaba. insanları arayıp yada arayan insanlara cevap vermek çokmu zor.

kazanan ve inşallah kazanacak arkadaşlarımdan tek ricam madem burda böyle bir potansiyelimiz var bazı şeyleri el birliği ile düzeltelim. şehir şehir düşünmeyelim tek bilek tek yumruk olalım. şuan belki yeri değil ama çok zoruma gitti bu olay. yarın 17:00 a kadar neden beklemek zorundayım oturduğum şehirde oda varken..