Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
İSMMMO dan Tayyar bey aradıelyesa.06 ' Alıntı:arananlar hep istanbuldanmıı
İSMMMO dan Tayyar bey aradıelyesa.06 ' Alıntı:arananlar hep istanbuldanmıı
yavuzsahin ' Alıntı:İSMMMO dan Tayyar bey aradıelyesa.06 ' Alıntı:arananlar hep istanbuldanmıı
sedateroglu ' Alıntı:yavuzsahin ' Alıntı:İSMMMO dan Tayyar bey aradıelyesa.06 ' Alıntı:arananlar hep istanbuldanmıı
KoptummmmmmmmmTayyar değil Turgayyyyy. Oldu olacak Hamdi deseydin
[/quote
Tayyar dedii ama...
yavuzsahin ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:yavuzsahin ' Alıntı:İSMMMO dan Tayyar bey aradıelyesa.06 ' Alıntı:arananlar hep istanbuldanmıı
[/quote
sadece turgay aramıyodur herhaldeee
Tayyar dedii ama...
qaz1254 ' Alıntı:arkadaşlar benim 3 dersim vardı maliyet denetim finansal
finansal kayıt olrak temmuzdan kötü idi ancak şekil olarak kayıtlar daha iyiydi geçmişim kaç olduğunu bilmiyorum
yavuzsahin ' Alıntı:yavuzsahin ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:yavuzsahin ' Alıntı:İSMMMO dan Tayyar bey aradıelyesa.06 ' Alıntı:arananlar hep istanbuldanmıı
[/quote
sadece turgay aramıyodur herhaldeee
Tayyar dedii ama...
Doğru o zaman Tayyar GÜLER' dir![]()
yavuzsahin ' Alıntı:tebrikler darısı başımızaakkara ' Alıntı:çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için benim kağıdımda aynen öyleydi moral bozmaya gerek yok yani içimi ferahlattın
[/quot
aradılarr....
tebrikler çok sevindim sizin içinelfstrl ' Alıntı:çok sükür rabbime.son hakkımdı ya.hala ağlıyorum.
aynen ya sinirlerim bozuldu keşke hiç aramadan siteden verseler sonuçlarıGebirgsjager ' Alıntı:arkadaşlar son arama ne zaman oldu ?ses yok hala telefon bana ben telefona bakıyorum. bu heyecana yürek dayanmaz
![]()
elfstrl ' Alıntı:çok sükür rabbime.son hakkımdı ya.hala ağlıyorum.