stonhand ' Alıntı:Hanımla gittik bir avm ye yemek yerken telefonu koydum masaya ben telefona bakıyorum telefon bana. Akşam oldu hanım dedim kaldım sınavdan hayat ortağımın tek cevabı yüzüme güldü takma kafana gelecek sınavda verirsin oldu.
Yolda gelirken bende hesap yaptım yahu 400 kişi aranacak olsa aramalar saat 5 te başladı arayanda yönetici ve aynı kişi yahu 1 adama 1 dk ayırsa ki telefonu çevirmesi ve ben şurdan arıyorum adım şu şu sınavda başarılı oldunuz pazartesi bekleriz demeleride 1 dk eder , eder 400 dk oda eder 6.66 saat eder yani aramaların 12 de bitmesi gerekir dedim bu adam nasıl 8 de aramaları bitirdi derken eve geldim bir baktım 150 kişi aranmamış vallahi derin bir ohhh çektim.
Benim hala umudum var bakalım yarın ola hayrola %80 kaldım %20 geçtim ama oda bir umuttur be
sedateroglu ' Alıntı:İlk hakkı olup da aranmadığı (7/7 yapamadığı) için defalarca burada sitem eden arkadaşlar, yaptığınız hiç hoş değil. Bir tek siz yoksunuz sınava giren 4-5 inci haklarına girip forumu takip eden arkadaşlara lütfen saygısızlık yapmayalım. Yaptığınız bencillikten başka birşey değil.
sedateroglu ' Alıntı:Kesinlikle, emek vermeyen adam sonuçlarını merak dahi etmez. Ama insan son hakkına giren arkadaşların psikolojisini de düşünerek biraz mütevazi olmalı.
bil57 ' Alıntı:pardon emek vermediğimizi nerden biliyosun
bil57 ' Alıntı:avea müştiri hizmetleriylede kavga ettim telefonum nokıa n 73 sürekli kendi kafasına göre kapanıyo ve ben tam aranacağım günde bunu yaşadım belkide hiç aranmadım ama işte gariban umudu ya arkadaşlar bunu öğrenmenin hiç bi yolu yok mu ya bilen varsa söylesin lütfen ama müşteri hizmetyleride yok dedi
Kardeşim sen üzülme aranacaksın inşallah.stonhand ' Alıntı:bugün sabah olmaz ya ben bittim ya aranmayan 150 kişi arasındamıyım değilmiyim off ulen offf bittim ben be bari aradınız erken arayın arkadaş insan böyle muallakta bırakılırmı ya insan düşmanına yapmaz bu eziyeti be