4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

benim tek dersi kalan bi çok arkadaşım aranmış benim iyi geçmişti aranmadım artık ne yapabilirim hiç bilmiyorum

stonhand ' Alıntı:
Hanımla gittik bir avm ye yemek yerken telefonu koydum masaya ben telefona bakıyorum telefon bana. Akşam oldu hanım dedim kaldım sınavdan hayat ortağımın tek cevabı yüzüme güldü takma kafana gelecek sınavda verirsin oldu.
Yolda gelirken bende hesap yaptım yahu 400 kişi aranacak olsa aramalar saat 5 te başladı arayanda yönetici ve aynı kişi yahu 1 adama 1 dk ayırsa ki telefonu çevirmesi ve ben şurdan arıyorum adım şu şu sınavda başarılı oldunuz pazartesi bekleriz demeleride 1 dk eder , eder 400 dk oda eder 6.66 saat eder yani aramaların 12 de bitmesi gerekir dedim bu adam nasıl 8 de aramaları bitirdi derken eve geldim bir baktım 150 kişi aranmamış vallahi derin bir ohhh çektim.

Benim hala umudum var bakalım yarın ola hayrola %80 kaldım %20 geçtim ama oda bir umuttur be

inşallah abicim inşallah ben bittim artıık mideme ağrıalr girdi ne diyim ilk girişimdi 7/7 hedefleyerek çalıştım çok çalıştım ama kısmet ne diyim şuan korkuyorum çok dersten kalmaktan

isin kötü tarafı yeniden çalış bir de diğer sınava kazancağımız belli değil finansal sonuçta adamın sağı solu belli olmuyo . inşallah hayırlısı olur ama moralim bu dakka itibari ile sıfırın altında :(

İlk hakkı olup da aranmadığı (7/7 yapamadığı) için defalarca burada sitem eden arkadaşlar, yaptığınız hiç hoş değil. Bir tek siz yoksunuz sınava giren 4-5 inci haklarına girip forumu takip eden arkadaşlara lütfen saygısızlık yapmayalım. Yaptığınız bencillikten başka birşey değil.

sedateroglu ' Alıntı:
İlk hakkı olup da aranmadığı (7/7 yapamadığı) için defalarca burada sitem eden arkadaşlar, yaptığınız hiç hoş değil. Bir tek siz yoksunuz sınava giren 4-5 inci haklarına girip forumu takip eden arkadaşlara lütfen saygısızlık yapmayalım. Yaptığınız bencillikten başka birşey değil.

lafın banaysa eğer ben saygısızlık falan yapmadım burda herkes isterimki geçsin asıl bu senin bana yaptığın saygısızlıktır bencillik falan yaptığım yok herkesin emeğinin karşılığını almak ister bende isterimki herkes kazansın herkes aransın ve bende bunlardan biri olayım...

kardeş kimsenin bencillik ettiği yok . herkes ilk de olsa son da olsa geçmek istiyo sonuçta emek var işin ucunda . neden bencillik olsun ki ?

Kesinlikle, emek vermeyen adam sonuçlarını merak dahi etmez. Ama insan son hakkına giren arkadaşların psikolojisini de düşünerek biraz mütevazi olmalı.

benimde ikinci girişim açıkçası bende anlam veremedim arkadaşım yazdığına bende herkesin kazanmasını isterim

pardon emek vermediğimizi nerden biliyosun

sedateroglu ' Alıntı:
Kesinlikle, emek vermeyen adam sonuçlarını merak dahi etmez. Ama insan son hakkına giren arkadaşların psikolojisini de düşünerek biraz mütevazi olmalı.

gayet mütevaziyim bakarsan eğr aranamyıda bekliyorum 7/0 yapmayıda diye yazdım ben defalarca hemde zaten son hakkında giren arkadaşların çoğunluğu arandı ve kazandı hakeden kazanır...

buranın amacı zaten bişeyleri hepberaber paylaşmak . herkes birbirine destek olmaya çalışıyo herkes aynı yolun yolcusu . herkes kendi sıkıntısını yazacak sonuçta . kimse bencil değil . neyse arkadaşlar iyi geceler herkese. hepimiz için hayırlısı olsun . allah kazanmayı nasip etsin .

neyse lütfen konuyu kapatalım yeterince gergin ve sıkıntılı günler geçirdik hepimiz anlamsız tartışmalara girmeye gerek yok yarın herkes herşeyi öğrenir bir sınav macerasıda burda biter...

sende bizim piskolojimizi düşün bak yazdığım şey bi le yanlış yanlış anlamışım bu saatte ne işim var benim burda zaman geçsin diye burdayım işte zaten moral sıfırın altında biz niye isteyelim senin moralini bozmayı

avea müştiri hizmetleriylede kavga ettim telefonum nokıa n 73 sürekli kendi kafasına göre kapanıyo ve ben tam aranacağım günde bunu yaşadım belkide hiç aranmadım ama işte gariban umudu ya arkadaşlar bunu öğrenmenin hiç bi yolu yok mu ya bilen varsa söylesin lütfen ama müşteri hizmetyleride yok dedi

bil57 ' Alıntı:
avea müştiri hizmetleriylede kavga ettim telefonum nokıa n 73 sürekli kendi kafasına göre kapanıyo ve ben tam aranacağım günde bunu yaşadım belkide hiç aranmadım ama işte gariban umudu ya arkadaşlar bunu öğrenmenin hiç bi yolu yok mu ya bilen varsa söylesin lütfen ama müşteri hizmetyleride yok dedi

sabret yarına kadar biraz daha sık dişini nede olsa belli olcak artık ak koyun kara koyun ortaya çıkcak

bugün sabah olmaz ya ben bittim ya aranmayan 150 kişi arasındamıyım değilmiyim off ulen offf bittim ben be bari aradınız erken arayın arkadaş insan böyle muallakta bırakılırmı ya insan düşmanına yapmaz bu eziyeti be

stonhand ' Alıntı:
bugün sabah olmaz ya ben bittim ya aranmayan 150 kişi arasındamıyım değilmiyim off ulen offf bittim ben be bari aradınız erken arayın arkadaş insan böyle muallakta bırakılırmı ya insan düşmanına yapmaz bu eziyeti be
Kardeşim sen üzülme aranacaksın inşallah.

valla o kadar gün sabrettim de bugün edemiyorum işte

vallahi ne diyim gerçekten diyolardı inanmıyodum sınav sonucu beklemek sınava girmekten daha zor diye gerçekten öleymiş inşallah yarına bağladık umutlarımızı