4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

bil57 ' Alıntı:
sende bizim piskolojimizi düşün bak yazdığım şey bi le yanlış yanlış anlamışım bu saatte ne işim var benim burda zaman geçsin diye burdayım işte zaten moral sıfırın altında biz niye isteyelim senin moralini bozmayı

Ben de 2.hakkıma girdim. Ben de onu diyorum ne işin var burada akşam akşam. Gerilim istiyorsan aç starı birazdan "Ev Hapsi" başlicak, onu seyret :). Ben öyle yapıcam. Relax olalım, notlarımız belli. Bu saatten sonra birşeyi değiştiremeyiz. Yarın 150 kişi daha aranacaksa 148 i son hakkına girenler, 149 uncu stonhand kardeşim, 150.inci desen ol. :) Belgeden daha önemli şeyler de var :):):)

bıraz gec oldu buraya bağlanmam ama saat 7de odadan arandım ve artık SMMM unvanına sahıbım. tek ders ve son hakkımdı, daha guzellerı sızlerın olur umarım. herkese iyi geceler ;)

stonhand

sedat kardesim.

150 kisi daha arayacaklarını okudum. Sizi merak ettiğimden evden cikip netcafeye geldim, evdeki pc problem var.

sedat telin kapali ulasamadim.

stonhand. oyle uzun uzun sahne anlatmali yazilar yazma
internet cafede gozlerimden yaslar fiskiriodu az daha

aranacaksın insallah bu aksam dua edicem sizler icin.

olmuyo işte be kardeşim keşke olsa artık itilip kakılmaktan sıkıldım artık sınava gireceksemde elimde bi şeyler olsun istiyorum sende doğru söylüyosun sende haklısın ama olmuyo işte inan benim senin veya diğer arkadaşların moralini bozmak kalbini kırmak igbi bi amacım yok olamazda hepimiz aynı durumdayız ama canımı sıkıyo bu olay dün neredeyse ölecektim o kadar kötü hastalandım o halde işe gittim sırf laf gelmesin diye hayatta daha önemli şeyler var biliyorum ama ben hep kendimi kısıtladım neyse inşallah hayırlısı olur

Alev, sedat akıllı olun adamı hasta ettemeyin daha burda işimiz var........!!!!!

Balık kardeşim hayırlı oğurlu olsun, kusura bakma geç saate sarktı biraz.

bil57 ' Alıntı:
olmuyo işte be kardeşim keşke olsa artık itilip kakılmaktan sıkıldım artık sınava gireceksemde elimde bi şeyler olsun istiyorum sende doğru söylüyosun sende haklısın ama olmuyo işte inan benim senin veya diğer arkadaşların moralini bozmak kalbini kırmak igbi bi amacım yok olamazda hepimiz aynı durumdayız ama canımı sıkıyo bu olay dün neredeyse ölecektim o kadar kötü hastalandım o halde işe gittim sırf laf gelmesin diye hayatta daha önemli şeyler var biliyorum ama ben hep kendimi kısıtladım neyse inşallah hayırlısı olur

yaradana kurban ben 5 veya 6. girisimdi bu artık karistirdim iyice..
hepinizi cok ama super iyi anliyorum.

aday meslek mensupları grubu kurduk mucadele verdik.
onca sey ile ugrastik.

insallah gececeksiniz. Allah yardımcınız olsun

aydinay ' Alıntı:
Balık kardeşim hayırlı oğurlu olsun, kusura bakma geç saate sarktı biraz.

saolasın Allah razı olsun.

surada hep takip ede ede oyle alismisim ki

siz uzulunce inanın bogazima takildi sevincim. bi seviniyorunm bi burasi aklima geliyor uzuluyorum.

manyak ettiniz la beni psikopat ettiniz la yakarım bu kenti

battibalikyangider ' Alıntı:
stonhand

sedat kardesim.

150 kisi daha arayacaklarını okudum. Sizi merak ettiğimden evden cikip netcafeye geldim, evdeki pc problem var.

Abi ben de şimdi alırsam olmaz, elimiz kolumuz bağlanır. Davamızda kontragerilla tipi mücadele edecek adamlara da ihtiyacımız var :)

Evet arkadaşlar sakin olalım. Nâcizane gözlemlediğim iki taraf da biraz duyarlı olmalı. alev34 arkadaşımız neredeyse her mesajında 7/7 yapacağım en kötü 7/6 tarzı konuşarak son hakkı olan arkadaşlarımızı üzebileceğini düşünmedi. Diğer arkadadaşlarımız da biraz fazla yüklendi. Olay bundan ibarettir.

Bendenizin de 3. girişiydi. Sadece maliyetten girdim. İnşallah bu sefer hayırlısıyla aranırız ama 150 kişinin aranmamış olması umut verici olmasına rağmen pek gerçekçi değil.

Aranmayıp da kazanmaya da razıyım :)

sedateroglu ' Alıntı:
stonhand

sedat kardesim.

Abi ben de şimdi alırsam olmaz, elimiz kolumuz bağlanır. Davamızda kontragerilla tipi mücadele edecek adamlara da ihtiyacımız var :)

yok kardesim
ben direk daliyorum bunlara...

kimse bizi boyle inletemez.

burada ekrana bakip gozleri dolan herkesin hesabını tek tek sormak lazim. 150 kisi yarına kaldı ne demek ya? cildirdiniz mi?

yapin bi liste koyun bari ismmo sitesine

150 kisi icinde oldugu umuduyla su anda 1500 kisi uyumuyordur. bu olur mu? bu yapilir mi? bu mantikli mi?

aydinay ' Alıntı:
Alev, sedat akıllı olun adamı hasta ettemeyin daha burda işimiz var........!!!!!

Evet üstad haklısın, Forumun kodomanları (kıdemli üyeleri :)) belgeyi aldı, onlr daha uğramaz. Ben en az 3 ay daha buradayım :)

sedateroglu ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:

Evet üstad haklısın, Forumun kodomanları (kıdemli üyeleri :)) belgeyi aldı, onlr daha uğramaz. Ben en az 3 ay daha buradayım :)

forum kodamanıyım dimi la ben
gideyim mercedesimle az lalelide turlayayım o vakit:))

sedateroglu ' Alıntı:
aydinay ' Alıntı:

Sedat kodaman biziz hiçkafanı yorma, usta....

su an bu foruma bakan 75 arkadasimin hepsine iyi aksamlar.

her zaman oldugu gibi sonuclar aciklaninca nasilda duruldu ortam değil mi?

ben yine burdayım...

hep destek tam destek...

artık biraz dinlenmek istiyorum eve gidip.

lutfen uzulmeyin. STONHAND hele sana uzulmek yassah:)

sedo iyi aksamlar.. kactim ben

su an bu foruma bakan 75 arkadasimin hepsine iyi aksamlar.

her zaman oldugu gibi sonuclar aciklaninca nasilda duruldu ortam değil mi?

ben yine burdayım...

hep destek tam destek...

artık biraz dinlenmek istiyorum eve gidip.

lutfen uzulmeyin. STONHAND hele sana uzulmek yassah:)

sedo iyi aksamlar.. kactim ben
Ah be balık....

İyi akşamlar abi ben de kaçtım. Aydınay abi, ben seni Mart/2011 topiclerinde görmek istemiyorum. Forumun kodomanı benim, o kadarrrr.:):) Yarın görüşmek üzere, Allaha emanet olun. Alev34 seni de kırmak istemedim affet beni lütfen:( Byee.

NURETNS ' Alıntı:
evet odadan aradılar SMMM olmuşum
DENETİM 80
MALİYET 80
FİNANSAL MUHASEBE 50
VE 2Cİ GİRİŞİMDE bu işim tamam

KARDEŞ FİNANSAL NASIL GEÇMİŞTİ. NELER YAPMIŞTIN. İPUCU VERİRMİSİN :)