4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

herkese günaydın arkadaşlar, dün tebrik edemediğim arkadaşların hepsini tebrik ediyorum.

battıbalık abim, tembell,denetimzede,sinanyücel,soner kocacı (özellikle seni 7/7 büyük başarı), nurettins, ececan ve adını hatırlayamadığım kazanan herkesi canı gönülden kutluyorum, iş hayatlarında başarılar diliyorum.

gunaydın ıkı seferdır tek ders vergıden gıryorum ve son sınavım mukemmel gecmıstı ve dün aranmadım bugun ALLAH'IN ıznıyle arananlar lıstesınde olmayı ümit ediyorum..

Sedat aranmasan bile bugün siteden geçtiğini göreceksin benim içimdeki his bu yönde

arkadaşlar kazanan herkezi kutluyorum. ilk defa giren varsa 7/7 yapamadıysa üzülmesin lütfen en azından verdiği dersler onun için başarıdır. kazanan herkeze iş hayatında başarılar diliyorum.

bu arada ben dün akşam koptuğum için belli bir süre sonra mesajları okuyamadım.
sm3 ü merak ettim.naptın arkadaşım?

sm³ teşekkürler.
sanada tebrikler.
Allah hayırlı kazanclar nasip etsin hepimize

kaya34 ' Alıntı:
gunaydın ıkı seferdır tek ders vergıden gıryorum ve son sınavım mukemmel gecmıstı ve dün aranmadım bugun ALLAH'IN ıznıyle arananlar lıstesınde olmayı ümit ediyorum..
benimde tek ders maliyetti ve çok iyi geçmişti aranmadım ama geçtiğime inanıyorum notları sitede görene kadar üzülmeye gerek yok

hadi bir kişi arandım desin de umut dolu bir kaç saat daha geçirelim

çok şükür ilk girişimdi 7 dersin 7 side tamam.darısı hepinizin başına arkadaşlar

[/quote]
aranmayı en çok hak eden insansınız şu forumda... yalnızca ysnin ahı tuttu ve sizi geçirmiş olmasına rağmen biraz acı çekmenizi istiyo olabilir :) inşallah yarın aranırsınız, biçok insanın duasını aldınız güzel haberlerinizi bekliyoruz
[/quote]
Yarın iş yoksa yatma stonhand. Bizlere az yardım etmedin. İnş. emeklerinin karşılığını alırsın. Canı gönülden istiyorum...
[/quote]

aslında sizinki 7/7 olduğu için ayrı bir sevinç. benim tek dersimdi ve çok korkuyodum telefonu hıçkıra hıçkıra ağlayarak açtım Turgay bey filiz hanım iyimisiniz sonuçlarını söylemicem böyle yaparsınız dedi tabi ben boru gibi sesle yalvarıyorum sonra bi tek tebrikler aramıza hoşgeldin diye çok güzel bi kelime söylediğini hatırlıyorum.

arkadaşlar bugün aramalar saat kaçta başlıcak haberiniz var mı

sedat arandı ya stonhand aranmadı bugün arancak inş

keşke daha mutlu bir güne uyanabilseydim hoş pek uyuduğumda söylenemezya..
bitiren arkadaşları tekrar tebrik ediyorum.. meslek hayatınızda başarılar..

İnşallah kardeşim inşallah. Gece 4 temi ne yattım bir aranırsam zaten haberi ilk buraya vericem ama bu adamların keyfi gelecek yataktan kalkacak odaya girecek kafadan 10:30 u bulur yada bunlar zaten cumartesi çalışmaz diye düşünüyorum.

Bugün aranan olursa bari yazsında ümitlerimiz yeşersin yoksa ne ümit ne umut hepsi yavaş yavaş azalıyor

burcucakir ' Alıntı:
çok şükür ilk girişimdi 7 dersin 7 side tamam.darısı hepinizin başına arkadaşlar

tebrikler arkadaşım, gerçekten büyük başarı, darısı diğer arkadaşların başına...

tembell ' Alıntı:
Sedat aranmasan bile bugün siteden geçtiğini göreceksin benim içimdeki his bu yönde

Günaydınnnn. Eyvallah ablacığım da ben aranmayı beklemiyorum ki. :) İsteselerde arayamazlar odadaki telim gayrifaal :) Sizlerin başarısıyla yeteri kadar sevindik zaten, fazlası zarar. Stonhand kardeşimden ben çok ümitliyim. İnşallah aranmasa bile akşam 5 te siteden geçtiğini görürüz.

benimde ilk girişi 7/5 yapsam yeter bana. belgeyi alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

arkadaşlar kazanan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. benimde ilk girişim ben finansal ve maliyetten geçsem yeter diyorum çünkü ötekiler ezber zaten illaki geçerim onun için aranmadım hiç de üzülmedim ;D

Slm meslektaşlarım 2 dersten girdim eğer veremezsem TEK HAKKIM kalıyor :) Maliyet iyi geçti finansal iyi sayılmaz bekliyoruz bakalım.