4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:
forumum kodamanları kazanınca sine i millete çekildiler , sayfa ilerlemiyo demekki artık kendimi forumum kodomanı ilan edebilirim; ben sınav sonuçlarının açıklanmasını sırf forum bana kalsın diye istiyordum zaten :o

valla sayfanın kodamanları biziz halen burdayız

yok yok sende stonhnad abiyi merakından burdasın oda bugün kazanıcak (inşallah)

daha alev34 var canım onuda kazandırana kadar gitmeyeceğiz ;D
sedat eroğlu var sonra oky var onlarda kazansın sonra belki.

inşallah canım sölediklerim kazandı çoks evindim tenbell sen balık sm3 canı gönülden tebrik ediyorum ama kaldı benim galiba artık kaç tane kaldıysa aranmadım çünkü ben : (((

herkesin günü aydınlık yüzü bol gülücük dolsun

hala bir umut vardır belki

4 arkadaşım kazandı :D Bende son hakka kalayım heyecanlı olacak ama kısmet :)

dün kazananları görünce çok sevindim gerçekten ama kendimde aranmak istedim olmadı gerçi bilmiyorum hala bir umut varmı ama artık tek isteğim çok dersten kalmamak : ((

bugün kimsenin sesi çıkmadığına göre heralde daha aramaya başlamadılar ???

alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:
forumum kodamanları kazanınca sine i millete çekildiler , sayfa ilerlemiyo demekki artık kendimi forumum kodomanı ilan edebilirim; ben sınav sonuçlarının açıklanmasını sırf forum bana kalsın diye istiyordum zaten :o

valla sayfanın kodamanları biziz halen burdayız

yok yok sende stonhnad abiyi merakından burdasın oda bugün kazanıcak (inşallah)

daha alev34 var canım onuda kazandırana kadar gitmeyeceğiz ;D
sedat eroğlu var sonra oky var onlarda kazansın sonra belki.

inşallah canım sölediklerim kazandı çoks evindim tenbell sen balık sm3 canı gönülden tebrik ediyorum ama kaldı benim galiba artık kaç tane kaldıysa aranmadım çünkü ben : (((

Ya bırak onlarda bize kalsın hoş sohbet insanlar, herkes kazanırsa biz ne yapcaz :'(

şaka şaka hakeden herkes kazanır inşallah

çabuk pes ettik ya var tabi umut hem aranmadan geçenlerde oluyormuş Allah büyük be ne diyim

bugün arama yapmıycaklar galiba akşam 5 i bekliycez tabi ki umut var

Telefonları hala kilit ve ben bunların bugün arama yapacağınada inanmıyorum yöneticinin cumartesi çalıştığı nerde görülmüş adamların mesaisi zaten en erken 10,30 da başlar kahvaltısı ıvırı zıvırı ararlarsa 13,00 gibi ararlar yok aramayacaklarsada zaten aramazlar

valla bizim odadakiler hala uyuyodur evlerinde, bugün çalışmıyolar, çalışan oda var mı ki ?

zaman da bir türlü ilerlemiyo demi :( daha saat 10.21

arama yapmıslar arkadaslar,bugunde calısmıyorlar zaten, aramaları bıtırmıslerdır..

ooff allah'ım yaa bu nasıl bir gündür sen yardım et lütfen lütfen çok dersten kalmıyım yaaa

alev34 ' Alıntı:
ooff allah'ım yaa bu nasıl bir gündür sen yardım et lütfen lütfen çok dersten kalmıyım yaaa

moralini bozma hemen belkide hepsinden geçtin olumlu ol şurda kalmış 6,30 saat

dün telefon ettik bugüne aramalar devam edecek dediler . aramaları bitirdiklerini kim söyledi ?

inşallah yaaa gerçekten fena bir durum korkuyorum yaaa ilk kez kötü bişiyle karşılaşmaktan korkuyorum ben

arkadaşlar arama yapılmadı diye üzülmeyin bazen arama yapılmadan da sonuçlar açıklandığında kazanan arkadaşlar varmış bugün pozitif düşüneceğim ya yenilmeyeceğim fosmere

bil57 ' Alıntı:
arkadaşlar arama yapılmadı diye üzülmeyin bazen arama yapılmadan da sonuçlar açıklandığında kazanan arkadaşlar varmış bugün pozitif düşüneceğim ya yenilmeyeceğim fosmere

ben aranmak değil artık 7/6 yapmak istiyorum :D ne diyim vallahi dün odayı aradığımda ismmmoyu aramalar devam ediyo yaklaşık 150 ye yakın kişi var aranacak yarında aramalar yapılacak dediler inşallah o aranacaklar listesinden benimde adım vardır

alev34 ' Alıntı:
bil57 ' Alıntı:

ben aranmak değil artık 7/6 yapmak istiyorum :D ne diyim vallahi dün odayı aradığımda ismmmoyu aramalar devam ediyo yaklaşık 150 ye yakın kişi var aranacak yarında aramalar yapılacak dediler inşallah o aranacaklar listesinden benimde adım vardır

İnşallah :)

inşallah böyle heyecan gerçekten çok yıpratıcı : ))) açıklansında artık ne verirsek kardır

ne hale düşürdüler koca insanları ya :( . odaya telefon ediyorum başlandı mı aramalar diycem telefonlar duvar oldu . bugün de arandım kazandım diyen çıkmadı hiç . acaba başlamadı mı aramıcaklar mı . :(