4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Sabah sabah bir odayı arayıp sorayım dedim hayırlı olsun ismmmo nun telefonlar kilit yahu bu sefer bilgi almadan kapatmayacaktım ama telefon kilit adamlar benim kararlılığımımı öğrendilerde telefonlarını kitlediler :D :D :D

telefonlar ulaşılamıyo adamlar gelmediler mi yoksa açmıyolar mı acaba

Günaydın arkadaşlar, SMMM olan herkese başarılar diliyorum. Eminim bu sabah uyandığınızda çok mutlu olmuşsunuzdur. çok farklı bir duygu yaşadığınızı biliyorum. Bizim oda henüz aramadı ve aramayacak, muhtemelen internetten öğreneceğim sonuçları. Bana dua edin de ilk sınavımda bende sizler gibi mutlu olayım.

stonhand ' Alıntı:
Sabah sabah bir odayı arayıp sorayım dedim hayırlı olsun ismmmo nun telefonlar kilit yahu bu sefer bilgi almadan kapatmayacaktım ama telefon kilit adamlar benim kararlılığımımı öğrendilerde telefonlarını kitlediler :D :D :D

inşallah dün seni aramayı unuttukları için özür diler aramıza hoşgeldin derler. inan bunu hepimiz çok istiyoruz.

abdo ağbüüüüüü alomaliyeden baktım la bu ston kararlıymış öğrenmeden gitmem deyiiiii , çabuk çek fişi bülo çekkk vallah imanımızı gevretir bunlar bizim kapıyada as bakimmm saat beşe kadar '' tadilat nedeniyle kapalıyıkkkkk''

forumum kodamanları kazanınca sine i millete çekildiler , sayfa ilerlemiyo demekki artık kendimi forumum kodomanı ilan edebilirim; ben sınav sonuçlarının açıklanmasını sırf forum bana kalsın diye istiyordum zaten :o

Günaydın arkadaşlar.Benim oda sağolsun aramadı ama biz arayıp kendilerinden sonucu öğrendik.Bu dönem benim odadan girenlerden tek bitiren benmişim ama zahmet edip aramadılar bile.Bitiren tüm arkadaşlarımı kutluyorum bende denetimden girmiştim.80 bekliyordum ama ters köşe olurum diye korkmuyor da değildim.74 almışım.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.

YASİNEMRE08 ' Alıntı:
forumum kodamanları kazanınca sine i millete çekildiler , sayfa ilerlemiyo demekki artık kendimi forumum kodomanı ilan edebilirim; ben sınav sonuçlarının açıklanmasını sırf forum bana kalsın diye istiyordum zaten :o

valla sayfanın kodamanları biziz halen burdayız

kardeşler bugün aranan varsa lütfen yazsın burdan . aramalra başladı mı en azından bilelim :(

Günaydın Hatice tebrik ederim, haklısın aramaları gerekirdi seni buna bir çözüm bulmaları gerek artık. Ya kimseyi aramasınlar ya da arayınca herkesi arasınlar, bir adaletsizlik söz konusu çünkü.

denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:

yok yok sende stonhnad abiyi merakından burdasın oda bugün kazanıcak (inşallah)

Günaydın arkadaşlar, SMMM olan herkese başarılar diliyorum. aramalar başlayınca haberimz olsun. zaten 7 saat sonra her şey netleşmiş olacak.

özür ya stonhand yazcama sedat yazmışım
yaşlanıyorum sanırım
kaçıncı yanlış yazışım bu benim ::)

Yahu dayanamadım gene aradım ismmmo da telefonlar pert bunların arıycağı falan yok adamlar dükkanı kapatıp gitmiş biz telefon bekliyoruz bakalım 17,00 da tesmerden öğrenelimde geç olsun güç olmasın.

saat 15,00 de de bi bakın derim ..
dün turgay bey'e sorduğumda notumu yarın 3 te sitede olur dedi

adam beni kutlayamadı bile
biliyodum zaten kazandıgımı tıkadım ağzına cümleleri :D :D

sabaha kadar aynı rüyaları gördüm durdum . aramıyolarmış . sabah ezanıyla uyandım dedim yeter artık ama yaaa :(

YASİNEMRE08 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:

daha alev34 var canım onuda kazandırana kadar gitmeyeceğiz ;D
sedat eroğlu var sonra oky var onlarda kazansın sonra belki.

denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:

daha alev34 var canım onuda kazandırana kadar gitmeyeceğiz ;D
sedat eroğlu var sonra oky var onlarda kazansın sonra belki.
benide araya sıkıştırıver yaw