4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

sedateroglu ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur :), ciddiyim :))
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur

+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim :)

Sınava girmeden önce de beraberdik. Sınav sorularına verilen cevaplara (burada paylaşılanlara) göre zamanında ben böyle objektif bi tahmin yürütmüşüm. Kırmızı renk ile belirttiklerim artık birer SMMM :) Diğer 2 kardeşimiz maalesef aranmadı, gönül isterdi ki onlar da aransın.. Psikolojik olarak insan burada kazanan arkadaşlardan etkilenip bi beklenti içine giriyor sonra da sonuç hüsran olunca üzülüyor maalesef. Kısmet diyelim, Marta yoğunlaşalım artık. Gerçi çıkmadık candan da ümit kesilmez ama herşeyin hayırlısı...

Abi bu ne tahmin yaa yoksa komisyondamıydın bravo alkış :o

staja başlama sınavı arkasından staj donemi sonra bitirme sınavları çektirdikleri eziyet yetmiomuş gibi bide bu bitirenleri önce arama zırvalığı.. yayınlayın kardeşim sonuçları sonra başkanlar tebrik edeceklerse etsinler.. ne bu eziyet anlamıorum ben ömrümden ömür gitti :'(

Arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım ama dışardan sürekli forumu takip ediyordum.2.girişimdi ilkinde 7/5 verdim maliyet ve finansal muhasebeden kaldım. Ama daha aranmadım. Muhasebeden bu 493 tesise katılma payını falan yaptım tanımları yaptım ama genede umudum yok.

Bide şu var dün bir arkadaşımla konuştum 3 dersi vardı hepsini verip geçmiş ve aranmış. Muhasebeden ne yaptın dedim tanımları yapmadığını sadece 11 yevmiye kaydını yaptığını ve bilanço ve gelir tablosunu yapmış.

ece10 ' Alıntı:
staja başlama sınavı arkasından staj donemi sonra bitirme sınavları çektirdikleri eziyet yetmiomuş gibi bide bu bitirenleri önce arama zırvalığı.. yayınlayın kardeşim sonuçları sonra başkanlar tebrik edeceklerse etsinler.. ne bu eziyet anlamıorum ben ömrümden ömür gitti :'(

çok haklısın ama bu develerin nereleri doğru ki

ben 3 tanımın 2 sini yaptım . tesis payı ile amortismanını da yaptmı gelir tablosunu da ama bilenço yetişmedi . bakalım nolcak bekliyorum .

YASİNEMRE08 ' Alıntı:

kendileri yusuf sürmenin ta kendisi, dün foyası çıktı ortaya deşifre oldu :D

ayrıca sedatcığım tahminlerinden dolayı seni tebrik ediyorum, bu da kalbinin ne kadar temiz olduğunu gösteriyor bize, iyiki arkadaşız la ;)

Stonhand ,bu mesajım öncelikle senin için ve diğer sonuç bekyelen tüm arkadaşları için,Forumun sıkı takipçisiyim ama ilk kez yazıyorum;Ben senin bizlerle paylaşttığın notlarla hazırlandım finansala ama ciddi anlamda dersi fobi haline getirdiğim için aranmak umudumu hep bastırıyorum bu dersten kalacağım korkusuyla.Ama sana yürekten teşekkür ediyorum dersten geçsemde, kalsamda.Ve inanıyorumki bu kadar insanın duasını aldın ve bu dualar karşılıksız kalmayacak.Olurda tesr bir sonuç çıkarsada bunca duadan sonra ancak bunda da var bir hayır denilmeli senin adına.Ama umarım gerek kalmayacak.
Bu arada kazanan,sırtından bu ağır yükü atan bütün arkadaşlarıda tebrik ediyorum,bizimde yüzlerimiz güler,yükümüzü atıp hafifleriz İnşallah ...
Ben Antalyada dan yazıyorum.Antalya ile ilgili dün yazan bir kaç arkadaştan başka aranan varmı çok merak ediyorum,
Eğer varsa lütfen burda paylabilirmi ?..

arkadaşlar ben finansaldan kaç aldığımı bilmiyorum ama beni dün aradılar.geçmişim. fikir yürütebilirsiniz diye söylüyorum. ben sözel kısmını salladım gerçek cevabıyla uzaktan yakından ilgisi yok. yevmiye kayıtlrım da amortismanlar dahil sonraki kayıtlarım hep yanlıştı. gelir tablosu yaptım ama amortismanlar yanlış olunca biliyosunuz o da yanlıştı... aranmamış olabilirsiniz ama umarım hepiniz geçmiştir.

eskişehir..hukuk ve denetimden geçmişim..meslek hukukundan 60 beklıordum hele maliyet 2.soruyu yaptım doğruydu dışarda milletle konustuk çünkü gele gele 13 gelmiş yaaa..nasıl oluyoo anlamdım:((neyse yinede 2 derse de sevindim

burcucakir ' Alıntı:
arkadaşlar ben finansaldan kaç aldığımı bilmiyorum ama beni dün aradılar.geçmişim. fikir yürütebilirsiniz diye söylüyorum. ben sözel kısmını salladım gerçek cevabıyla uzaktan yakından ilgisi yok. yevmiye kayıtlrım da amortismanlar dahil sonraki kayıtlarım hep yanlıştı. gelir tablosu yaptım ama amortismanlar yanlış olunca biliyosunuz o da yanlıştı... aranmamış olabilirsiniz ama umarım hepiniz geçmiştir.

tebrikler.zararı kaç buldun hatırlıyormusun

bu finansal muhasebenin not verilmesi ve kayıtların okunması olayında anormal tutarsızlıklar var. Zannedersem Yusuf Sürmenin asistanları okuyo kağıtları..

sm³ ' Alıntı:
YASİNEMRE08 ' Alıntı:

kendileri yusuf sürmenin ta kendisi, dün foyası çıktı ortaya deşifre oldu :D
ayrıca sedatcığım tahminlerinden dolayı seni tebrik ediyorum, bu da kalbinin ne kadar temiz olduğunu gösteriyor bize, iyiki arkadaşız la ;)

Kardeşiz biz abi, kardeşşş :):) Ama bu battıbalıkyangider yok mu kesin artık bizi tanımaz. Dün selam verdim MSN den almadı? Bugün de ortalarda yok, engelledi galiba beni :):)

aazakli ' Alıntı:
burcucakir ' Alıntı:

24000 küsürdü alakası yok yani

sürrealistt ' Alıntı:
bu finansal muhasebenin not verilmesi ve kayıtların okunması olayında anormal tutarsızlıklar var. Zannedersem Yusuf Sürmenin asistanları okuyo kağıtları..

aynen katılıyorum.

burcucakir ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
burcucakir ' Alıntı:

24000 küsürdü alakası yok yani

anlaşılan sınavı okuyanlar arasında tutarsızlık var

ece10 ' Alıntı:
aynen katılıyorum saçma sapan bi sistem bu önce notları açıklamaları lazım ikinci girişim tek maliyet var ve çok iyi geçti ama aranmadım kendimden o kadar eminken karamsarlığa düştüm anlamıyorum bu sistemi telefon elimde bekliyorum :'(

akkara ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
aynen katılıyorum saçma sapan bi sistem bu önce notları açıklamaları lazım ikinci girişim tek maliyet var ve çok iyi geçti ama aranmadım kendimden o kadar eminken karamsarlığa düştüm anlamıyorum bu sistemi telefon elimde bekliyorum :'(

kaçla geçtiğimi bilmiyorum ama benim tek ders maliyetti 2.sorum tamdı 1.de yaptım ama yarım yamalak yanlıştı geçtim
sanırım notu kıt değil aranırsınız muhtemelen

akkara ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:

ben o ilk soruyu yapmıştım 55 puanlık 2. soruya hiç bakmadım bile geçmişsinizdir merak etmeyin