4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Batista ' Alıntı:
ece kardeşim kafam o kadar bozuk ki . sınavı benden kötü geçen arkadaşım kazanmış hala arayan soran yok beni . sinirim bozuldu çok :( . bu arada seni tebrik ederim .

çook teşekkür ederim darısı başınıza.. üzülmeyin bence bu dönem aranmayıpta kazanan çok olcak 4 saat kaldı biraz daha sabır..

sayısal doğru, işe başlamadan 1 madde eksik tasfiye ve vergi muhatabı için de bişeyler karaladım. ama çok korkuyorum. 4. girişimdi. son sınav hakkı stresini yaşamak istemiyorum. ???

SM'likten SMMM'liğe geçen arkadaşlara yapılan kıyağın 1/10 ibize yapılsaydı eğer çoktan SMMM olmuştuk. Ama tek kabahatimiz ünv. okumak oldu sanırım. Bu sınavı bugün yarın kazanırsınız umarım. Hepimiz mutlaka günün birinde SMMM olacağız. Önemli olan SMMM olduktan sonra bu belgeyi alana kadar hangi sıkıntıları yaşadığımızı her zaman hatırlamamız gerektiğidir. Bizi sınavlara,testlere tabi tutanlardan daha adaletli daha iyi niyetli ve daha dürüst davranırız umarım. Sınavı kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Arkadaşlar az önce İSMMMO'dan Kazım Mermer tarafından arandım saat 11.30 gibi.
Hep hayal ettiğim sahne gerçekleşti. Tanımadığım bir numara beni arıyor,açıyorum ve
Merhaba ben ismmmo'dan. Hoşgeldiniz diyor...
Çok çok mutluyum. Ne diim bilemiorum yani o kadar :)))

island ' Alıntı:
Hep hayal ettiğim sahne gerçekleşti. Tanımadığım bir numara beni arıyor,açıyorum ve

tebriklerrrr

ben paydos ediyorum arkadaslar
akşam görüşmek üzere
derslere verdiğim cevapları hatırlıyorum notlarımı öğrenince
kritiğini yaparım bende

sm³ ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
esko ' Alıntı:
Isparta odası da kapalı :( tek dersim var vergi hukuku. geçen arkadaşlar vergi hukukundan kaç alarak geçti acaba ?
ben de dün izmir odadan öğrendim 95 almışım şok oldum resmen bi 50 alsam diyordum 2 sorum tam doğruydu ama diğer 2 sorum yarımyamalaktı daha doğrusu tam istenen kanun maddesini yazamamıştım ama bildiğim ne varsa noktası virgülüne, kağıdı arkalı önlü dolduracak şekilde yazdım. inşallah geçmişsinizdir. hocanın notu hakikaten bolmuş, siz de bu bolluktan payınızı alırsınız inşallah. biraz daha sabır.... ;)
çok ciddiyim cevaplarım böyleydi, hatta sonuca yanlış baktığını düşünüp bir daha sordum ama sonuç bu .
ayrıca sizi de tebrik ederim tuzunuz kuru tabi 105 de alırsınız 205 de :D

benim de 3 tam 1 yarım var, demekki ben de 105 falan almışımdır :D

arkadaşlar biraz önce dün aranan arkadaşla görüştüm. büroda çalışan birinin arkadaşını yarım saat önce aramışlar

tembell ' Alıntı:
ben paydos ediyorum arkadaslar
akşam görüşmek üzere
derslere verdiğim cevapları hatırlıyorum notlarımı öğrenince
kritiğini yaparım bende

Biliyoruz ne kadar hatırladığını :):):), Byeee.

:D millete madara olduk,durumu bilen arkadaşlarım dünden bu yana bana bilmediğim nolardan arayıp şaka yapıyorlar.. :) rezillik başka bişiy değil.. !

kazanan arkadaşlar tebrik ediyorum..inş bizde hayırlısı ile alırız ruhsatımızı.. :)

island ' Alıntı:

hangi nodan arandınız

naztuğ ' Alıntı:
çok ciddiyim cevaplarım böyleydi, hatta sonuca yanlış baktığını düşünüp bir daha sordum ama sonuç bu .
ayrıca sizi de tebrik ederim tuzunuz kuru tabi 105 de alırsınız 205 de :D

teşekkürler ben de sizi tebrik ederim, söz vergiden kaç aldığımı size yazıcam ;)

arkadaşlar odadan az önce aradılar 7 7 yapmışım hayırlı olsun dediler. valla çok sevindim . darısı tüm kardeşlerimin başına .

Batista ' Alıntı:
arkadaşlar odadan az önce aradılar 7 7 yapmışım hayırlı olsun dediler. valla çok sevindim . darısı tüm kardeşlerimin başına .
tebrikler kardeş, hangi odaya bağlıydın acaba

Batista ' Alıntı:

tebrikler kıvrandırdılar ama mutlu bitti

Batista ' Alıntı:

tebriklerrrr.. ismmmo mu aradı?

Batista ' Alıntı:

hangi oda. tebrikler arkadaşım.

sınavı kazananları aramayan odaları protesto ediyorum..........................