4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Arkadaşlar sonunda oldu artık bende mali müşavirim. Dün gece foruma baktım son kez ve bir de ne göreyim aramalar başlamış ve beni aramamışlar. Sonra bir arkadaşın İSMMMO' da 150 kişilik bir listenin kaldığı duyumunu okudum ve biraz rahatladım ama sadece biraz. Sonra ne mi oldu, az önce muhterem Kazım MERMER beni de aradı ve önce adımı soyadımı teyit etti ve ardından dedi ki; "Tebrik ederim Muratcım mali müşavir oldun." Ben de dedim ki; "Geç oldu ama sonunda oldu teşekkür ederim." Arkadaşlar darısı hepinizin başına inşallah umarım dosya yakmadan son hakkında da olsa belgeyi almaya hak kazanırsınız ben kurtuldum çok şükür. 2007 Mart ayında başlayan macera 2011 Şubat ayında son buldu nihayet. Çok mutluyum çok tarifi mümkün değil : ) ) )

motie ' Alıntı:
Arkadaşlar sonunda oldu artık bende mali müşavirim. Dün gece foruma baktım son kez ve bir de ne göreyim aramalar başlamış ve beni aramamışlar. Sonra bir arkadaşın İSMMMO' da 150 kişilik bir listenin kaldığı duyumunu okudum ve biraz rahatladım ama sadece biraz. Sonra ne mi oldu, az önce muhterem Kazım MERMER beni de aradı ve önce adımı soyadımı teyit etti ve ardından dedi ki; "Tebrik ederim Muratcım mali müşavir oldun." Ben de dedim ki; "Geç oldu ama sonunda oldu teşekkür ederim." Arkadaşlar darısı hepinizin başına inşallah umarım dosya yakmadan son hakkında da olsa belgeyi almaya hak kazanırsınız ben kurtuldum çok şükür. 2007 Mart ayında başlayan macera 2011 Şubat ayında son buldu nihayet. Çok mutluyum çok tarifi mümkün değil : ) ) )

tebrikler...

motie ' Alıntı:

tebriklerrrr

kayseri odası nerdesin koktyler geziler derken asıl işinizi unuttunuz

sm³ ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
çok ciddiyim cevaplarım böyleydi, hatta sonuca yanlış baktığını düşünüp bir daha sordum ama sonuç bu .
ayrıca sizi de tebrik ederim tuzunuz kuru tabi 105 de alırsınız 205 de :D

teşekkürler ben de sizi tebrik ederim, söz vergiden kaç aldığımı size yazıcam ;)
teşekkürler ama vergi 95 neye yarar finansal 27 olunca >:(

f_kara ' Alıntı:
kayseri odası nerdesin koktyler geziler derken asıl işinizi unuttunuz

Yaws kokteyllerde olucak gezileri de olucak ama. Biz stajlerinde kıymeti bu kadar olmamlı.El elin eşşeğini türkü çağıra çağıra ararmış yaa. Diyolardır zağar ne aceleleri var saat 5 de öğrenirler.. (bizmi cok acele ediyoz acaba..Soçlu bizmiyiz yoksa)

ya sadece kazım bey mi arıyor başka elemanı yok mu bu odanın bu ne iştir...

naztuğ ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
çok ciddiyim cevaplarım böyleydi, hatta sonuca yanlış baktığını düşünüp bir daha sordum ama sonuç bu .
ayrıca sizi de tebrik ederim tuzunuz kuru tabi 105 de alırsınız 205 de :D

teşekkürler ben de sizi tebrik ederim, söz vergiden kaç aldığımı size yazıcam ;)
teşekkürler ama vergi 95 neye yarar finansal 27 olunca >:(

hadi yaa tühh, olsun bardağın dolu tarafına bakın, en azından vergiyi verdiniz artık tek derse çalışacaksınız ;) nasıl olsa y.s. de gitti artık martta sizi bi daha tebrik ederiz :)

ys den geçerek belge almaya hak kazananlara süper smmm ünvanı verilmesi lazım bence ;D ;D ;D. zoru başardılar helal olsun. bu ys gitmezse bu dersi nasıl vericem onu düşünüyorum. psikolojik olarak ders çalışmak bile gelmiyo içimden. inşallah gider de biz de rahat rahat geçebiliriz finansaldan :-[

inşallah ys gerçekten gitmiştir ve martta bu iş biter teşekkürler.

naztuğ ' Alıntı:
ys den geçerek belge almaya hak kazananlara süper smmm ünvanı verilmesi lazım bence ;D ;D ;D. zoru başardılar helal olsun. bu ys gitmezse bu dersi nasıl vericem onu düşünüyorum. psikolojik olarak ders çalışmak bile gelmiyo içimden. inşallah gider de biz de rahat rahat geçebiliriz finansaldan :-[
Eğer y.s hoca istifa etmediyse son sınav aralık 2011 de değilmi ustadlar. Mart 2012 de yeni komisyon mu gelicek ?

AASTEK ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
Eğer y.s hoca istifa etmediyse son sınav aralık 2011 de değilmi ustadlar. Mart 2012 de yeni komisyon mu gelicek ?
evet benim hakları tüketecek sonra da birlikte gidicez ys ile eğer istifa etmediyse ( Allah korusun)

naztuğ ' Alıntı:
AASTEK ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
evet benim hakları tüketecek sonra da birlikte gidicez ys ile eğer istifa etmediyse ( Allah korusun)

rahat olun ys gitti yerinede gaziden birigelmiş hemde şeker gibi adammış

burcucakir ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
AASTEK ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:

rahat olun ys gitti yerinede gaziden birigelmiş hemde şeker gibi adammış

burcu arkadaşım kaynak sağlammı isim öğrenme şansımız varmı.

Benim 2 hakkım kaldı martta da geçemezsim temmuz ve aralık sınavlarına girmicem. Komisyonun değişmesini beklicem.Hoca yakacak dosyamızı..

tesmerrrrrrrrrrrrrr sağlam kaynak ama adını sormayı akıl edemedim. ancak mart sınavını yapıp mı gidecek sonraki mi onu bilemediğini söyledi

AASTEK ' Alıntı:
Benim 2 hakkım kaldı martta da geçemezsim temmuz ve aralık sınavlarına girmicem. Komisyonun değişmesini beklicem.Hoca yakacak dosyamızı..
iki dönem girmeme hakkımız var mı yani es geçme hakkımız ben bir diye biliyorum ama 2 dönem girmeme hakkı varsa çok ii. bir de girmeyeceksek para yatırmıyor muyuz