4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

sonuç monuç yok hocam. otomatik bir ayar yaptılar. sistem de bir yerde hata verdi. pazartesi gününe kadar da Allah'ın kulu ilgilenmez konuyla. Sıkıntılı hafatasonu. Hadi geçmiş olsun cümlemize :(

Yazık telefona çıkan adamın başı ağrıyor hiç suçu olmadığı halde. Diğer bir hat da zır zır çalıyordu fonda. Ona demişler herhalde şunu söylemesini:

"Maalesef yoğunluktan efendim, bir iki saat sonra bakabilirsiniz". Adama çemkirmedim tabii.

sleepingcat ' Alıntı:
Yazık telefona çıkan adamın başı ağrıyor hiç suçu olmadığı halde. Diğer bir hat da zır zır çalıyordu fonda. Ona demişler herhalde şunu söylemesini:

"Maalesef yoğunluktan efendim, bir iki saat sonra bakabilirsiniz". Adama çemkirmedim tabii.

yani şu demek oluyor siz pazartesşiye kadar sinirinizi atın ondan sonra arayın özellikle akşamı bekliyorlar ki insanların sorunlarına cevap olmamak için çözüm değil sorun üretiyorsunuz sorunu bizim çözmemizi istiyor ve para alıyorsunuz yazıklar olsun

sleepingcat ' Alıntı:

kim dedi bunu? nere ile görüştünüz?

bunun yoğunlukla falan alakası yok resmen yüklenmemiş.
Allah a havale ediyorum kim işini doğru düzgün yapmıyorsa.

görün işte mensubu olduğunuz meslek kuruluşunun eğitim ve staj merkezinin marifetlerini, sonra bizim mesleğin neden saygınlığı yok diyolar...

Yok hocam yok diğer forumada bakıyorum notunu görebilen yok. Adamlar sisteme yüklememiş ki neyi görelim hadi hata verse amenna tc kimliğin kayıtlı değil diyor . Bu zontalar pazar günüde geberse çalışmayacağı için bu iş pazartesiye kaldı gibi

rezilliğin böylesi ya sabahtan bu yana bu bilgisayarın başında bekletiyorlar bizlerle sanki dalga geçiyorlar