4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

özel smmm sonuçları tak açılıyor bencede siteme yüklemedilermi ne fitil oldum

sınava ilk kez girdim çalışmadım hiç ümidim yok buna rağmen sinirlerim hopladı Allah kritik durumda olanlara sabır versin Bu tesmerin sınav ve sonuç sistemi yerin dibine batsın. Birde Tesmeri sormuşlardı sınavda bidaha sorarlarsa alırlar ceveolarını!!!

sisteme giriş yapıyorsun hata veriyor.sonra böyle kayıt bulunamadı diyor

bomboş beyaz bi sayfa çıkıyor. ne hata mesajı ne başka bişey iyi şeyler düşünmek istiyorum. herhalde hayatınıza beyaz bi sayfa açın boşverin sınavı diyolar...hahaha....sinirden neler düşünüyorum akıl sağlığım bozulmadan açıklayın artık

tesmer sayfasında sınav sonuçları bölümü açılıyor va hala temmuz sınav sonuçları çıkıyor yüklenmemeiş anlaşılan p.tesi ne kaldık artık

hem bu kadar uğraş sabahtan beri bilgisayarın başında bekle ömürden ömür gitti

bekleyenlerin TC nolarının ilk üç ne benim 210... belki bi grup felan yüklenmemiştir

oky ' Alıntı:
sleepingcat ' Alıntı:
Yazık telefona çıkan adamın başı ağrıyor hiç suçu olmadığı halde. Diğer bir hat da zır zır çalıyordu fonda. Ona demişler herhalde şunu söylemesini:

"Maalesef yoğunluktan efendim, bir iki saat sonra bakabilirsiniz". Adama çemkirmedim tabii.

kim dedi bunu? nere ile görüştünüz?

TESMER 444 60 60'tan telefonu açan, santrale bakan şahıs.

aegkacar ' Alıntı:
kimseninkini açmıyor 147... benim bakmıyorum artık daraldıııııım
ya siz tc no kısmına kadar geliyomusunuz ben oraya kadar bile gelemedim bembeyaz bi sayfa bitti diyo