4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ya şimdı yasal süre varya 60 gun yalanı hani.bu adamlar 60 gunde acıkladık arkadasım ama sistemsel bır sıkıntı yasadık safsatası yapacaklar.sistemleri okadar zayıf kı adamı bole pc basında verem ediyorlar.....bu kadar ınsanın emeği ile dalga gecen zihniyet nasıl bir zihniyet anlamıyorum...allahü teala bunları ıslah etsın.

battibalikyangider ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
valalhi abi ne bitti ne geçti ne kaldı bilmiyorum ama tek bildiğim bişiy var
BEN BİTTİM....

ya sende BEN BİTTİM diyip duruyon daha hiç bişey belli değil. >:(

daha ne belli olcak 7/7 yapamadık kaldı bir sürü dersim sayıyıym ben sana kalanları
finansal
analiz
maliyet
vergi
meslek

belki denetimle hukuktan geçmişimdir forumun en başarısız olaran ilan edebilirsiniz beni

la sen en az 4. hakkına girersin.

1. hakkında bu kadar isyan ettin ya. aşağısı kurtarmaz gayrı seni ben sana söyliyim.

şurdaki 4. 5. hakkında olanlar baya bir o yönde dilekte bulundular zannımca:)))

ne demişlerdir inşallah bu kızda kalır 4. girişinde hatta son hakkındamı alır belgeyi demişlerdir
TEŞEKKÜRLER...

alev34 ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
valalhi abi ne bitti ne geçti ne kaldı bilmiyorum ama tek bildiğim bişiy var
BEN BİTTİM....

ya sende BEN BİTTİM diyip duruyon daha hiç bişey belli değil. >:(

daha ne belli olcak 7/7 yapamadık kaldı bir sürü dersim sayıyıym ben sana kalanları
finansal
analiz
maliyet
vergi
meslek

belki denetimle hukuktan geçmişimdir forumun en başarısız olaran ilan edebilirsiniz beni

ya sabırrrrrr...sınav sonucunun açıklanması geciktikçe tüm derslerden kaldığını sanıyon herhelde..deli ediyon beni >:(

NE SANDIĞIMI BİLE BİLMİYORUM BEN BİLMİYORUM.....

Yav balık abi, bu olacak iş mi yaw? TESMER' in sitesinde bi organizasyon şeması bile yok. Yani kurum adına sövüyoruz da kimse üzerine alınmaz ki böyle. En iyisi harkes Pazartesi odalarındaki TESMER yetkilileri ile irtibata geçsin. Sorunumuzu dile getirelim, ultimatomumuzu verelim. Bizim İSMMMO Tesmer temsilcisi Erol beye ulaşalım, olmadı bürosu beyoğlundaymış, fax bombardımanına tutalım. Sorumlu kimse sorumsuzluğunun cezasını çeksin.

sleepingcat ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
Site ana sayfasi my sql hatası veriyordu.

artık vermiyor direk girdi.

bir gelisme mi acep

abi sen arandın zaten :)) kafan rahat artık yaa ben napıyım ilk girmişim daha hiçbişiy bilmiyorum

sen daha beni tanımadın.

ben hic bir zaman "ben" dememisim su stajyer camiasi icin kendimi yirtmisim..
kufurden baska bir sey de almamisiz:)

ben her zaman rahat oldum kafam rahat oldu.

ben hic kendim icin ugrasmamki... su yukarıdan izleyen sindirilmis 200 kisi icin de ugrasiyorum.

Bu dedikleriniz çoğu kişiye tuhaf geliyordur. Çoğu kişi hem sadece kendisini düşünüyor, hem de sorun bittiği anda unutuyor, büyük resmi görmeye, düşünmeye zaman ve efor harcamıyor.

Eğer bu mesleğin stajyerlerinin sorunları çözülmez.
stajyerlerin çok iyi bir eğitim, bilinç, hak arama ve bilgi düzeyinin çok yükseltilmesi sağlanmazsa.
meslekte beklenen hedeflere ulaşılması imkansız.

çok yakın bir süreç içerisinde de mevcut haklardan kaybedilmeye başlanır.

bazen stajyer arkadaşlarla konuşuyorum. her biri bir cihan parçası.

fakat bazen staj yönetmeliğinden, sıonav yönetmeliğinden haberleri olmadığını görüyorum.

önce haklarından haberdar olmali bir insan sonra da onları istemeli...

ikisinden biri yoksa orada zulm başlar.

ağlamayana meme yok bu dünyada. artık şuda bitti bence.. birileri benim yerime hakkımı arasında bende aradan yırtayım. ben ne karışıcam onlar halletsin.

bunları okuyup bana sinirlenen stajyer arkadaşım, bu dorumun 2005 yılına dön git oku... aynılarını 2000 yılında da yazmışlar. 11 senede 1 santim zulmden geri adım yok.

olur mu bu? reva mı şimdi stajyerlere sınav sonucu bekleyen insanlara?

tek ders 3.girişim sınavım iyi geçti arayan yok soran yok sınav sonucu yok tekrar aynı derse çalışma isteği yok kaldığımı düşünmek bile istemiyorum korkuyorum mideme agrılar giriyor

Hepimiz bu zamana kadar hayatımızda bir çok sınavva girdik. Sonuç açıklanma dönemleri en sıkıntılı ve sancılı süreçler oldu. Türkiye'de bu konuda teknolojik imkanları(Bilgi teknolojoileri-internet) sistemlerini en iyi kullanan kurum şüphesiz ÖSYM'dir. Her ne kadar, bu kurumun adı son yıllarda bazı karışıklık ve skandallarla anılsa da; sonuç açıklama sistemleri gayet düzenli ve iyi işlemektedir.

Türmob ve Tesmer geri kalmış internet sistemlerini kullanmaktadır. Yüksek ihtimalle sisteme yükleme yaptıklarını sanıp yükleme yapmadılar. İşin garibi, hiç bir TEsmer yetkilisi şu an bu durumu kontrol etmediğini ve düzelmtek için bir çaba bile sarfetmediğini düşünmemiz, bizleri daha da üzüyor. Çok yüksek bir ihtimalle şu an hiç bir yetkili bu durumu düzeltmek için çaba sarfetmiyor.

Bugün burda yaşananlar tamamen skandaldır ve çok büyük bir fiyaskodur. Tamam, böyle bir hata yapılmış olabilir, gerçi bu hatanın hiç bir tafaı kabul edilemez, ancak mağdem böyle bir hata yapıldı neden 3,5 saatir kimse düzeltmiyor. Esas sorgulanması gereken konu da budur. Acak yine söylüyorum, bu tarz olaylar, başka kurumlarda da oldu. Sisteme yükleme yaptıklarını sanıp zamanında sonuçlar açıklanmadı.

Bu arada Türkiye'de sonuç açıklama konusunda ki 2. kurum, Maliye Bakanlığı'dır. Adamlar, binlerce kişiye 3 gün boyunca mülakat yapıyor, 4.gün, mülakat sonucu açıklanıyor. Bu sene Gelir Uzm YRd.lığı sonuçları sadece 1 günde açıklandı. Keza yazı sınav sonuçları da çok kısa sürede açıklanıyor.

60 gün bekletip de böyle saygısızlık yapan bir kuruma benim şu saatten sonra bir damla saygım kalmadı.

Ayrıca bu belgenin çok da ölye aman aman bir faydasının olmayacağını da bilsem, sırf onlara inat bu belgeyi eninde sonunda alıp, bir kenara koyacağım.

SMMM ruhsatı salt hedefim olmayacak. Türkiye'de artık şu an biz SMMM adayları dışında SMMM ruhsatının suratına bakan yok.

Saygınlık yerlerde geziyor.

alev34 ' Alıntı:
NE SANDIĞIMI BİLE BİLMİYORUM BEN BİLMİYORUM.....
[/quo
bilmiyosan niye hepsinden kaldım diyon kendini boşyere yıpratıyon

independet ' Alıntı:
tek ders 3.girişim sınavım iyi geçti arayan yok soran yok sınav sonucu yok tekrar aynı derse çalışma isteği yok kaldığımı düşünmek bile istemiyorum korkuyorum mideme agrılar giriyor

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BELİRSİZLİK ÇOK KÖTÜ BENDE İLK GİRDİM NE KALDI NE GEÇTİ ÖĞRENEMEDİK

sedateroglu ' Alıntı:
Yav balık abi, bu olacak iş mi yaw? TESMER' in sitesinde bi organizasyon şeması bile yok. Yani kurum adına sövüyoruz da kimse üzerine alınmaz ki böyle. En iyisi harkes Pazartesi odalarındaki TESMER yetkilileri ile irtibata geçsin. Sorunumuzu dile getirelim, ultimatomumuzu verelim. Bizim İSMMMO Tesmer temsilcisi Erol beye ulaşalım, olmadı bürosu beyoğlundaymış, fax bombardımanına tutalım. Sorumlu kimse sorumsuzluğunun cezasını çeksin.

önce herkes şu bizim kurmaya çalışıp 30 kişide kaldığımız grubu kurmaya çalışsın.
nerde toplu hareket orada başarı.
sonra fax mı çekiyorsunuz mail mi atıyorsunuz randevu mu alırsınız.

ben gelirim.

gidip iyi bir film alıp film izliyim bari:)

herkese iyi aksamlar canını sıktığım arkadas varsa sakadan ibaret:)

saygılar sevgiler

Arkadaşlar bişey sorucam ben mi hata yapıyorum bu nasıl bi 60 gün hesebı cuma günü zaten 61. gün olmuyor mu ben de bi arkadaşın düşündüğü gibi düşün düm de 60 gün süresini zamanında açıkladık gibi

sedateroglu ' Alıntı:

Biliyorum bana sormadınız ama, TESMER faaliyetlerini TÜRMOB'a bağlı sürdürdüğü için onların web sitesindeki listeyi dikkate almak lazım bence.

Tesmeri aradım, operatör için bekledim, haliyle açan olmadı 1 e basarak mesaj bıraktım. İnsanda az haysiyet, gurur, şeref varsa pazartesi aynı numaradan bana geri döner. :) Burada daha fazla bekleyerek sinirlerimizi yıpratmayalım. Ben de kaçtım. Allaha emanet olun...

bende cepten girdim denedim
yogunluktan herhal dedim.
rezillik diz boyu

bu kadar saat insanları bilgisayar başında merak içinde bıraktılar hala bi değişiklik yok yarında olucagını sanmam rezilliğin boyutları çoktan aşıldı böyle bi sınava girdiğim için kendime kızıyorum