4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Sınav Dönemi: 2010/3
Notları:
Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 35 35
Finansal Tablolar ve Analizi - (59)
Maliyet Muhasebesi 95 95
Muhasebe Denetimi 50 50
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (60)
Hukuk - (65)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 50

Staj Tamamlama Notu - 99

ahh pala ahh.nasıl iş bu anlamadım.

simao82 ' Alıntı:
arkadaşlar bu muhasebeden nasıl geçeriz...
valla arkadaşım oturup esaslıca çalışcaz. bilmedik hesap bırakmıcaz. şuna da çalışmayayım nolcak demiyeceğiz.başka çaremiz yok. Allah yardımcımız olsun bilhassa finansal muhasebezedelere...

MESLEK NERDEN ÇIKTI YAAAA : YSE 7/5 BUDA İYİ MUHASEBE VE MESLEK HUKUKU GELDİ MALİYET VERGİ DENETİM GİTTİ EN AZINDAN :d

ulen finansalın palasından kurtuldum gittim maliyetin palasına takıldım tek ders kaldı itiraz edicem ama akşam akşam sinirlerim bozuldu 55 puanlık soruyu tam yaptım ne halt etmeye 37 ya manyakmıdır nedir bu maliyet palası ulen benim adım hüseyinse nikimde stonhandse ben bu maliyet işine çözüm getiricem kafamı bozdu bu maliyetin palası adam gibi bir 50 verse almıştım belgeyi ya offfffff ulen offfffffff

tek ders fınansal muhasebe.12 yevmıye maddem dogruydu gelen sonuc:17.ınanılır gıbı deıl

stonhand ' Alıntı:
ulen finansalın palasından kurtuldum gittim maliyetin palasına takıldım tek ders kaldı itiraz edicem ama akşam akşam sinirlerim bozuldu 55 puanlık soruyu tam yaptım ne halt etmeye 37 ya manyakmıdır nedir bu maliyet palası ulen benim adım hüseyinse nikimde stonhandse ben bu maliyet işine çözüm getiricem kafamı bozdu bu maliyetin palası adam gibi bir 50 verse almıştım belgeyi ya offfffff ulen offfffffff

Maliyetten kalan arkadaşlar bence seni takip etsinler.
Şahsen ben tavsiye ederim.
;D

Finansal muhasebe kağıtlarını birden fazla asistan okuyor galiba. Verdikleri notlar dengesiz gibi

Finansal Muhasebe 40 40
Finansal Tablolar ve Analizi 65 65
Maliyet Muhasebesi 94 94
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 60 60
Hukuk 50 50
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 70 70

Staj Tamamlama Notu - 100

Bu nedır yaa muhasebeden hıc beklemıyordum yaa gelı tablasonu yaptım karı tturmadım ama en az 12 tane kaydım dogruydu 493 heasbı bılem yaptım ama nıye bole oldu anlamdım neyse bunda sukru Herkese ıyı aksamlar kazananları tebrık ederım. darısı bıze ama ben ıtraz edecegım

sinannnnn nerdesinn sinann :) maliyeti vermişim bende 55 le :D

denetim hocası baba adammış ama.. bir sürü tartışma yaşanmıştı sınavdan sonra cevaplar açıklamalı mı açıklamasız mı yapılacak diye..

İli: İSTANBUL
Sınav Dönemi: 2010/3
Notları:
Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 34 34
Finansal Tablolar ve Analizi - (63)
Maliyet Muhasebesi - (82)
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (70)
Hukuk - (70)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (50)

Staj Tamamlama Notu - 100

Benim ortalamam 67,5 belge almam lazım değil mi..:) Şaka şaka..

Martta alırız, eğer şehir efsanesi değil se Y.S. nin komisyondan gitmesi kesin alırız.Yoksa işimiz zor çok zorrrrrrrrrr...Belge alan ve f.Muhasebeden geçen arkadaşları tebrik ederim..
Cümleten iyi akşamlar...

Finansal Muhasebe 23 23
Finansal Tablolar ve Analizi 50 50
Maliyet Muhasebesi 55 55
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 60 60
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 35 35

Staj Tamamlama Notu - 95

iki tane kaldı maliyeti beklerken meslek gelmiş :D

yusuf hoca coşmuş Rabbime hamd olsun bende oldum artık smmm.. Geçenn sınav kadar yaptım 14 doğrum,tanımlardan da biraz yamıştım.. 57 vermiş.. Geçen sınav 37 vermişdi aynı idi kağat nerdeyse..

arkadaslar derslerını verenlerı tebrık edıyorum benım de tek 1 tane kaldı vergı :)) martta kısmetse.. :)))