4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 27 27
Finansal Tablolar ve Analizi - (77)
Maliyet Muhasebesi - (56)
Muhasebe Denetimi - (50)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 95 95
Hukuk - (85)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (65)

Staj Tamamlama Notu - 100
ben de şaşırdım valla ysnin kitabına mı çalışayım, onun sorularını mı çözeyim, yoksa eski tarz bi kitaptan mı çalışayım ???... biz karar verene kadar vakit geçiyo şunun şurasında 1 ay kaldı derhal başlamamız lazım. Allahım ne olur şu ys gitsin yalvarıyorum

stonhand ' Alıntı:
ulen finansalın palasından kurtuldum gittim maliyetin palasına takıldım tek ders kaldı itiraz edicem ama akşam akşam sinirlerim bozuldu 55 puanlık soruyu tam yaptım ne halt etmeye 37 ya manyakmıdır nedir bu maliyet palası ulen benim adım hüseyinse nikimde stonhandse ben bu maliyet işine çözüm getiricem kafamı bozdu bu maliyetin palası adam gibi bir 50 verse almıştım belgeyi ya offfffff ulen offfffffff

stonhand kardeş allah senden razı olsun. şu finansaldan kurtulduysam yüzde seksen senin payın var. eğer o notları çıkartıp bize bir yol göstermeseydin sürmen hocanın taktiğini çözemeycektik. allah sizi inandırsın tek dersten girmiştim üç dönemdir şu finansal başım belaydı ve öyle bir kağıt vermiştimki açılış yevmiyeler dönemsonu kapanış te ler bilanço gelir tablosu veee sözel soruları cevaplamıştım. kağıt düzeni hocanın istediği gibiydi aynen ama tüm bunlara rağmen 50 almışım. BU ELLİ VARYA BU ELLİ 6 DERSİN yüzünden daha değerliymiş onu anladım. allahıma çok şükür çok şükür kurtuldum sürmen belasından. sınavdan çıktığımda bi düşündüm şu saydıklarımın hepsini yaptım ama içimde yinede bir korku vardı bu adam yüzünden bir dersten geçmek için daha ne yapılabilirdiki elimden gelen herşeyi herşeyi fazlasıyla yapmaya çalıştım. hem zaman hem hocanı şekilciliği hem soruların abestliği 493 hs örneği gibi ama sonunda bitti. inşallah finansaldan herkes en kısa zamanda geçer. bundan sonra onlara bol bol dua edicem. sürmeni alt edin arkadaşlar.. uzayan kollar bizden yana.

simao82 ' Alıntı:
galiba aynı sınıftaydık özlem hanım, tam bir rezaletti...

siz kac aldınız??benım 2 yerde hatam vardı 602 ıle bı sıkkın ıtfasında..sonuc ordan degısıo ama kusurak kar zarar tamdı anlamadım

adı ataum binasıydı yanlış hatırlamıyorsam cetvel,kalem,silgi hepsini yere sermiştik...

Kağıdından emin olanlar kesinlikle itiraz edip odalarıyla görüşsünler

ayrıca notları el ile giriyorlar bir hata da olmuş olabilir.

aman dikkat.

SEDAT sen ne yaptın

palanın gideceğinin kaynağı kendi asistanı hoca istifa etti demiş, üstüne türmob delegesine soruldu istifa etti dendi ancak şuan diğer sınava zaman kısıtlı pala bıyıklarını burup bu stajerler iyi geldi son bir kez daha şunlar bir dökeyimde egolarım tatmin olsun derse orasını bilemem.

Yarından itibaren maliyetin palasının canını çıkarıcam ulen bittin sen maliyet palası bitirecem ulen seni. Burada maliyetten dosya yakan bütün stajerler için maliyette akla zarar notlar yazıcam hem kendim çalışırım hemde herkes bari hem kendime hemde herkese bir faydam daha dokunur

battibalikyangider ' Alıntı:

aman dikkat.

SEDAT sen ne yaptın

ben mesleği beklemiyodum açıkcası meslekten itiraz etcem

siz kac aldınız??benım 2 yerde hatam vardı 602 ıle bı sıkkın ıtfasında..sonuc ordan degısıo ama kusurak kar zarar tamdı anlamadım
[/quote]
finansal 30
maliyet 47

allah kolaylık versın calısmaya başlamak lazım :)

[/quote]

sevgili stonhand banada notlarını gonderırmısın gecerım sanıyordum tek ders ama gecememısım 30 ıle kaldım notları bende edınebılırsen sana minnettar kalırım .....

bak ben herkese not attım şimdi sıra bende finansal muhasebe notu istiyorum eee şimdi napcaz pala gittimi gitmedimi neye çalışcaz napcaz?

alev34 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:

aman dikkat.

SEDAT sen ne yaptın

ben mesleği beklemiyodum açıkcası meslekten itiraz etcem
boşer etme olan 15 tl na olur 40 olsa amenna 35 den değişeni görmedim zaten finansala gireceksin martta bırak mesleğede gir geçersin zaten sen maliyetten girmicenye o sana yeter benide geçirdin bu arada hocan haklı çıktı ;) :)

hocayı öpcem yarın :) boşa derslere gittim yaaa salak gibi :D :D
meslek ve muhasebe kaldı işte gene iyi yaaa çok şükür bir ara sıyırdım artık hepsinden kalcam sandım 7/5 geldii

arkadaşlar galiba hoca kağıdın genellinede bakarak puan da veriyo galiba .. Bazı hesapları bilmemizi mi istio ney. Geçen sınavki kağıttan 1 yada 2 soru fazla cevaplamışımdır. Umudumda cok yoktu.. Galiba dehanınn cevapları ile hıcanın cevapları farklı..

Sonunda bende smmm yim.tek ders finansal muhasebeydi 50 ile gecmisim.gectigim halde oda beni aramadi.iki gundur ne cektigimi bi ben bide Allah biliyor.cok uzuldum ve kimse aranmadigi icin kaybettigini dusunup uzulmesin diye yaziyorum.oncelikle stonhande cok tsk ediyorum.senin notlarin olmasa gecemeZdim.sonrada iki gundur bana destek olan esim,ailem ve bu donem kazanan canim arkadasim pelinfa ya cok tesekkur ederim..darisi kazanamayan herkesin basina

facedekı palanın sayfasına hocanın tel.ini yazmıs biri..

ve de palanın gıdecegını tesmer soledı yazmıs..yerıne gazıden seker gıbı bı hoca gelecek demişler tesmerden..hafta ıcı ogrenmek lazım aslını

face giremiyorum :D Bakım nedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

uyarı yzıyo palanın sayfasına bişiler yazıcaktım

Maliyet 90
Vergi 65
finansal muhasebe 37

2.girişimdi tek dersim kaldı arkadaşlar inş. mayısta benide arayacak İSMMO
kazananları tebrik ederim darısı başımıza

ozlemyesilyurt ' Alıntı:
facedekı palanın sayfasına hocanın tel.ini yazmıs biri..

ve de palanın gıdecegını tesmer soledı yazmıs..yerıne gazıden seker gıbı bı hoca gelecek demişler tesmerden..hafta ıcı ogrenmek lazım aslını

walla ben qazi maliye mezunu olarak gazide hiç öle şeker bir muhasebe hocası olmadığı görüşündeyim ama, ys den asla kötü olamaz.

alev34 ' Alıntı:
face giremiyorum :D Bakım nedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

uyarı yzıyo palanın sayfasına bişiler yazıcaktım

:) :)