4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

y.s istifa etti, bu sınav olmayacak deniyor doğruluk derecesi nedir? bilgisi olan var mı?

ARKADAŞLAR İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR
BİZE BURDA BİR HOCA GİBİ DESTEK OLAN DEĞERLİ AĞABEYİMİZ STONHAND (HÜSEYİN ABİYE )MİLYONLARCA DEFA TEŞEKKÜR EDERİZ
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

smmm olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı benim gibi mart sınavına girecek olan tüm arkadaşların başına
son iki hakkım ve maliyet ile finansal muhasebeye gireceğim en zorlu derslerim kaldı:(((

yusuf sürmen istifa etsene götürdü 3 sınav hakkını ayrıca, bu adam komisyona gelmeden önce muhasebeden kalan kimse olmuyordu, herkes muhasebe dersine çalışmadan giriyordu, bilanço gelir tablosunu bırakın eksik yevmiye ile 50 nin üstüydü notları hep, mart 2010 ve sonrasındaki bu 3 sınava rast gelen bizler, bu adamın gazabına uğradık, tek dersten, daha önceden herkesin çalışmadan verdiği dersten, günlerce çalışıp geçeme. işte işin bu tarafıda insanın zoruna gidiyor...

jaques ' Alıntı:
yusuf sürmen istifa etsene götürdü 3 sınav hakkını ayrıca, bu adam komisyona gelmeden önce muhasebeden kalan kimse olmuyordu, herkes muhasebe dersine çalışmadan giriyordu, bilanço gelir tablosunu bırakın eksik yevmiye ile 50 nin üstüydü notları hep, mart 2010 ve sonrasındaki bu 3 sınava rast gelen bizler, bu adamın gazabına uğradık, tek dersten, daha önceden herkesin çalışmadan verdiği dersten, günlerce çalışıp geçeme. işte işin bu tarafıda insanın zoruna gidiyor...

aynen çok haklısın herkes ortalama dersi olarak bakıodu.. tek dersti benim bu donem 50 ile zar zor geçtim darısı başınıza..

jaques ' Alıntı:
yusuf sürmen istifa etsene götürdü 3 sınav hakkını ayrıca, bu adam komisyona gelmeden önce muhasebeden kalan kimse olmuyordu, herkes muhasebe dersine çalışmadan giriyordu, bilanço gelir tablosunu bırakın eksik yevmiye ile 50 nin üstüydü notları hep, mart 2010 ve sonrasındaki bu 3 sınava rast gelen bizler, bu adamın gazabına uğradık, tek dersten, daha önceden herkesin çalışmadan verdiği dersten, günlerce çalışıp geçeme. işte işin bu tarafıda insanın zoruna gidiyor..
evet bu dersten kaldıgımı soyledıgım zaman nasıl kalırsın gıbı durum oluyor napıcam son ıkı hakkım kaldı fınansal muh allah yardımcımız olsun son hakkı mıza kalmadan vermeyı nasıp etsın

ben kurtuldum arkadaşlar yusuf sürmenden.darısı hepinizin başına.inşallah geçme umudu olanların umutlarını söndürmemişlerdir...herkeze başarılar.saygılar...

smmm olanlara tebrik eder darısı başımıza ???

Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 22 22
Finansal Tablolar ve Analizi 22 22
Maliyet Muhasebesi 58 58
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 50 50
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 50

Staj Tamamlama Notu - 100

7/5 fena sayılmaz nasip martta

arkadaşlar çok şükür benimde sınav derdim bitti.darısı hepinizin başına.özellikle şu ys gitmiştir de hepimizin kabusu olan finansal dert olmaz artık...

arkadaşlar Vergi mevzuatı dersinden ve Hukuk Dersinden yüksek puan alan arkadaşlar bana çalıştıkları notları gönderebilirmi acaba. [email protected]
şimdiden teşekkür ederim ....

servetciftci ' Alıntı:
Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe 22 22
Finansal Tablolar ve Analizi 22 22
Maliyet Muhasebesi 58 58
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 50 50
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 50

7/5 fena sayılmaz nasip martta

evet iyi bi sonuç martta bu iş biter:)

smmm olanları tebrik ederim.. darısı olamayanların başına..inşallah martta onlarda olur..

Alev34 tebrik ederim bence 7 de 5 iyi başarı meslek hukuku ummadık yerde vuruyor banada olmuştu stonhand maliyet için üzüldüm ama martta kesin verirsin üzülme :)

Dersler 2010/3 Sonuç
Finansal Muhasebe - (50)
Finansal Tablolar ve Analizi - (73)
Maliyet Muhasebesi 50 50
Muhasebe Denetimi - (56)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (65)
Hukuk - (50)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (50)

Toplam 494
Ortalama 61,75
Tebrikler Başarılı oldunuz

4 tane 50 ortala 61 ucu ucuna ama sonucta smmm

Bu muhasebeden nasıl geçicez anlamıyorum..Bu sınavdan çok ümitliydim dehanın cevaplarına göre son 2 hak böyle giderse dosya yaktıracak.

finansaldan geçenlerin % 99 u gibi ben de 50 ile geçtim çok şükür, yusuf sürmen gitti diyolar ama ben yine de her ihtimale karşı tecrübelerimi sizlerle paylaşayım.

1- finansal muhasebeden geçmek için y.s.nin özellikle sorduğu soruları yapmak gerekiyor,

2- mart ve temmuzda bu soruları yapmadığım için 39 ve 37 aldım,

3- aralıkta ise yapılmasını istediği kayıtlar olan 493 nolu hesap, nazım hesap kullanımı,tahvil ihraç kaydı ve dönem sonunda itfası gibi kayıtları doğru yaptığım için hoca diğer basit yanlışları göz önünde tutmadan 50 ile geçirdi,

4- tabi bunda kağıdımın düzenli olması, tarih ve madde numaraları yazımı, yevmiye maddesi açıklaması, hesapları tam isimleri ile yazman kasa hesabı gibi, ve rakamları 1.000,- şeklinde yazmam etkili olmuştur diye düşünüyorum,

5- normalde aralıktaki yanlışlarım ise şöyle, yenileme fonunun kapatılması,vadeli mal satışı, vergi borcunun ertelenmesi, makine bakım gideri, menkul kıymet satışı, amortsiman kaydı ve 493 hesabın itfası, bu yevmiye kayıtları ya işlem hatasından dolayı ya da 671 veya 649 yerine 679 kullanmamdan dolayı yanlış oldu,

6- dolayısıyla bu sınavdan ben şu sonucu çıkardım, hoca tek tek puan vermiyo, veriyosa da her yevniye maddesinin puanı aynı değil, hoca kağıdın geneline bakıyo, istediği özellikli hesapları doğru yapıp yapmadığımıza bakıyo, mesela diyo ki 493 nolu hesabı bilmeyebilir ama arkada hesap planı var en azından ordan araştırıp bulmuş mu ?

7- kaynak olarak trabzondan hocanın notlarını getirttik ve sitesini takip ederek öğrencilerine sorduğu soruları çözdük, ama yine de yetmiyor bütün bunlar, hoca öyle tuzaklı sorular soruyo ki bence doğru cevabı bulmanın ilk yolu soruyu 5 defa okuyarak önce soruyu anlamak, zaten soruyu anladıysanız doğru cevabı % 50 bulursunuz.

kalan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, inşallah yardımcı olmuşumdur...

handesis ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
arkadaşlar Vergi mevzuatı dersinden ve Hukuk Dersinden yüksek puan alan arkadaşlar bana çalıştıkları notları gönderebilirmi acaba. [email protected]
şimdiden teşekkür ederim ....

Size notları mail attım geldi mi acaba?
çok teşekkür ederim mailinizi aldım. siz naaptınız dersleri, aldınızmı belgeyi?