4-5 Aralık Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Yarışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan battibalikyangider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi Yarışması

sm³ ' Alıntı:
ceveevezvea ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
31.01.2011 diyorum başka da bişey demiyorum saat 17:00 unutmayın

sanırım ilk girişiniz
bizde 50 günden başlamıştık bugün yarın bugün yarın 77 gün sonra açıklandı
şubatın ilk haftasınıda aşar 6-11 şubat arası birgün diorum genelde 10-15 şubat arası açıklanıyor aralık sınavı

öyle diyosunuz da 10 şubatta açıklansa 15 gün itiraz süresi etti 25 şubat bir ay da okuma etti 25 mart bir hafta da başvuru etti 1 nisan, şaka gibi, şu ana kadar da hiçbir sınavın ertelenmediğini hesaba katarsak sanırım teziniz çürüyor...

Aralık sınavına 6 gün kala başvuru yaptık itiraz edenler olarak buna ne diyecekseniz ? herşeyi kanuna göre yapsalar zaten sorun kalmayacak.kanunları kendileri koyuyorlar kendileri uygulamıyorlar ki.

Vay be koca ülkede bir kuruma kendi koyduğu yönetmeliği uygulatacak bir babayiğit yoğumuş:)

ne meslek mensubuymuşuz yaw

battibalikyangider ' Alıntı:
Vay be koca ülkede bir kuruma kendi koyduğu yönetmeliği uygulatacak bir babayiğit yoğumuş:)

bunun adına statüko derler, koskoca Türkiyede bile daha yeni yeni statüko ile mücadele başladı, elbet birgün sıra türmoba ve odalara da gelecek, inşallah biz de bu mücadelede yerimizi alırız...

sm³ ' Alıntı:

bunun adına statüko derler, koskoca Türkiyede bile daha yeni yeni statüko ile mücadele başladı, elbet birgün sıra türmoba ve odalara da gelecek, inşallah biz de bu mücadelede yerimizi alırız...

Böyle söyleyince bir siyasi partinin üyesiyim veya fikirlerini destekliyormuşum görüntüsü oldu gibi oldu. Ben şahsen partiyle filan ilgili değilim ancak haksızlığın olduğunda dayanamıyorum.

Böyle söyleyince bir siyasi partinin üyesiyim veya fikirlerini destekliyormuşum görüntüsü oldu gibi oldu. Ben şahsen partiyle filan ilgili değilim ancak haksızlığın olduğunda dayanamıyorum.

sanki biz parti üyesiyiz, biz de haklarını savunmaya çalışan sade vatandaşız en nihayetinde...

not:yeteri kadar parti üyesi başkanımız var zaten, bize gerek kalmıyor...

aralık ayı sınavnın geç açıklanmasının nedenlerinden biride yeni belge alacak kişlerin hazırdaki mükellefleri olan muhasbecilerin müşterilerine saldırmamaları olabilr.çünkü muhasebeci değiştirmek daha çok yıl sonlarında oluyor malum

Bu da tam komple teorisi oldu :) Zaten sınav açıklandıktan sonra belge alma sürecimiz 2-3 ayı buluyor.

ii de belge almayı hak ettikten sonra illaki ruhsat törenini beklemye gerek yokki hemen büro açabilirisn zaten vergi dairesine kayd olabiliyorsun

Törenden bahsetmiyorum. Ruhsatın düzenlenip odalara gönderilme süreci en az 2 ay.

ücretini yatırdıktan sonra belgenin düzenlenmesine gerek yok gidip vergi mükellefi olabiliyorsunuz ve odanız kayd olabiliyorsunuz

geçici bi ruhsat veriyorlar.
çalışmaya başlayabiliyorsun hemen gerekli harçları yatırdıktan sonra.
ama aralık sınavının o yüzden geç açıklandıgını sanmıyorum.
unutmayalım türmobba baglı olsakta
komisyon üyelerinin insiyatifindeyiz.
kimler atıyor bunları
yök ? maliye bakanlıgı ? türmobb ?
en son konustugumda tesmerle kimi kime şikayet edicem
atadığı adamı maliye bakanlıgına mı diye bi zerzeniş dinlemiştim.
amacım türmobu korumak değil kimse yanlış anlamasın.
zira yaptırımları olmamasına kızıyorum türkiyenin en büyük ve maddi gücü en yüksek meslek kuruluşu
3-5 komisyon üyesinin elinde pasifize oluyorsa biz şuyuz buyuz demeleri komik zaten.
neyse umarım bu sınav döneminde süpriz yaparlar bize.
2 dersten bekliyorum.

hayırlısı olsun diyorum

11 şubat 2011 diyorum

11 şubat olunca yetişiyor mu? hesap yapamıyor zavallı beynim

ii de 14 şubatta diyorsunuz 15 günde itiraz süresi 01 mart yapar ne zman açıklanacak itiraz sonuçları bir haftada açıklnamsı lazım oda 8 mart yapar sınav 12 martta 14 şubat zor 11 şubatta zor bence 31.ocak yada en geç 4 şubat diyorum

firat072 ' Alıntı:
ii de 14 şubatta diyorsunuz 15 günde itiraz süresi 01 mart yapar ne zman açıklanacak itiraz sonuçları bir haftada açıklnamsı lazım oda 8 mart yapar sınav 12 martta 14 şubat zor 11 şubatta zor bence 31.ocak yada en geç 4 şubat diyorum

Geçen dönem itiraz sonuçlarının açıklanma tarihi ile sınava başvuru tarihi arasında 2 gün fark vardı. Bir önceki Aralık dönemleri sınav sonuçları yine 8-15 şubat arası açıklanmış.

arkadaşlar türmob aldığı harçları dülşürmüş geçen sene üçbinküsüre mal olan tuhsat bu sene tam 2750 TL. geçen gün arkadaşıma yazı gelmiş başvuruda bulunmazsanız haklarınız yanıcaktır diye parayı ödeyip aldı ordan biliyorum. bilginiz olsun:) inşallah bu sınav sonularından sonra ihtiyacımız olacak :)

bi açıklansın
hak kazandınız desinlerde
parayı o zaman düşüncem :P

sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
Off sıkıntı bastı ya bide gittim kursa yazıldım ya ocakta açıklanır ve ve geçersem paramı verecekler. ocakta açıklanmassa şubatta açıklanırsa geçersem parayı vermicekler boşuboşuna ödeyeceğim ya offffffff....

Bu durumda paranızın yanmaması için inşAllah kalırsınız demek daha doğru olur galiba :):):)

bu durumda sana :P yapmam daha doğru olur demiii saol ;)

2011 1. yeterlilik sınav başvuru son tarihini 21 subat olarak biliyorum. daha onceki sınav donemlerinden bildigim bu tarihten 2 gun oncesine kadar tum itiraz sonuçları yayınlanmış oldu. itiraz süresi de 15 gün olduğuna göre ve itirazların okunup açıklanması da en az 3 gün süreceğine göre itiraz sonuçlarının açıklanması 16-17 şubat olur. Bundan 15 gün öncesi de en geç 2 şubat olur. benim tahminim 31 ocak pzt aksam aramalar başlar. 1 şubatta sitede yer alır.