**Aldığınız stajyer ücreti**

Bir aylık stajyer ücretiniz ne kadar??

• 0 :(

Kullanılan: 0 0.0%
  • 1-300 tl

• 300-500 tl

• 750- üstü

• Kullanılan toplam oy
    1
ben henüz stajımı başlatamadıgım için oy kullanamadım. stajını başlatan arkadaşlar oy kullanın ki piyasamızı görelim :D

Ynt: **aldığınız stajyer ücreti**

şimdi arkadaşım şöyle bir durum var stajım yeni bitti 6-7 yıldır çalışıyorum tabiki yeni stajını başlatıp ilk defa bu işi yapacak biriyle kat kat farkımız var.. onun için bu sonuç sağlıklı çıkmaz.. bedavayada çalışan bulursun 2000 tl alanda.. dediğim gibi yeni işe girip staj yapan fazla para beklemesin bence.. stajını yaptığına dua etsin... kime sorarsanız sorun bu iş böyle.. piyasada adamın yanında bir süre çalışıp sonra staj yapan adam rahattır aslında ama okulu bitirip stajı kazanıp iş arayan adam zor buluyor.. 2-3 ayda bir gelip soranlar oluyor

söylediklerin çok dogru tecrübeli bir stajyerle tecrübesiz bir stajyer arasında tabiki kalite ve ücret farkı olacaktır. bu ayrımı ( tecrübeli-tecrübesiz) forumdaki iletişim yoluyla belirtebiliriz.

aldığımız ücret değil önemli olan bence; önemli olan adam gibi davranılması. işin içine girince aldığın ücretten çok daha önemli sorunlar olduğunu anlıyorsun

ne gibi sorunlarla karşılaştın açarsan sevinirim

en basit olarak şunu söyleyebilirm ki birçok stajer arkadaşımda benim destekleyecektir; en büyük sorunumuz meslek mensuplarının bizlerin iş öğrenmesinden korkması

İşi öğrenmek için bir engel yok. Yasa ve tebliğler vb... her yerde mevcut. Eğer uygulama kısmında sıkıntı var ise bir çok sanal ortamda bunların cevabını alabilirsiniz.

bence uygulama ortamındaki gerginlik okunan tebliğlerle giderilemiyor.okuyorsunuz ama uygulayamıyorsurnuz.işveren eline bir kdv,bir muhtasar beyanname almanı bile istemiyor.bunu gidermek lazım.

tabiki sanal ortamda ve kaynaklardan sorularımızın cevabına ulaşabilriz.zaten bizlerde bomboş staj yapmaya başlayan insanlar değiliz.az çok hepimizin gerekli temeli var. sorun engellenmemiz. daha doğrusu çalışırken engellenmeye çalışılmamamız.bence bi çok stajer arkadaşım bu sorunla karşılaşıyordur.genelleme yuapmak tabiki doğru değil

galiba bu konuda biraz şanslıyım müşavirimiz yardımcı oluyor bana ama daha oncede belirttiğim gibi iş yükü okadar çok ki asıl detaylara önem veremiyoruz. Maaşa gelince maaşım iyi ama 7 yıldır çalışıyorum bu değerlendirmeye katılmam doğru olurmu bilmiyorum. Sojnuçta stajyer olarak başlamadım işe başladım sonra staj başlattım. Ne yapayım:)

Öğretmiyorlarsa iyi kötü bir muhasebe çevreniz vardır, bir kenara not edin öğrenmek istediklerinizi diğer bürolarda öğrenin. Bu olaylar sizi yıldırmasın kamçılasın.

eylülde staja başladım maaş almadığım gibi sigortayıda ödemekteyim tabi daha önce çalışmadım okulu bitri bitirmez askerlik hemen ardında da staj olacak okadar ???

okul bitti staja başladım 800 lira alıyom ama şirketteyim buroda olmak istiyom ama şartlar malum nisandada askere gitçem, şirkette staj yapmamın sakıncası olurmu işi öğrenme açısından büroya göre?

stajyer ücreti mantığını anlamıyorum

sonuçta lisans mezunu insanlar değil mi?

stajyer kelimesi ruhsat için geçerli

düşük ücrete çalışmayın sakın arkadaşlar

lise ya da üni stajyeri değilsiniz lütfen

sayın nrcn82 doğru söylüyorsunuz ama stajı başlatmak için mecbur kalıyoruz.stajı başlatmadan önce 7-8 mali müş. görüştüm tabi referansla gittim hepsi fos çıktı.bu meslek bana biraz çok bilinmeyenli denklem gibi geliyor.bazı meslek mensuplarının durumu gayet iyi bazıları 3-5 mükellefle ayakta kalmaya çalışıyor.stajerlerin durumuda malüm.meslek odasının stajer ve üyelerine ne kadar destek olduğududa ortada.keşke bişeyler yapabilsek diyorum

iş görüşmesine gittiğinizde

stajyerim diye belirtmemeli

stayyerim denildiğinde şirket yöneticilerinin bakışı şöyle oluyor

"ucuza çalışır, staj yapmak için gelmiş, işi bilmiyor vs vs... "

ben stajım için iş ararken, hiç bahsetmedim

profosyonel olarak iş aradım işe girdim