Ynt: **Aldığınız stajyer ücreti**
Arkadaşlar öncelikle holden17 arkaşımın imla kurallarına ve doğru yazımlara dikkat etmesi taktirle
karşılıyorum,kendisinide tebrik ve teşekkür ediyorum ama iş yoğunluğu sebebi ile aralarda yazdığım için hatalar
olabilir(affola) lakin burada yanlış,eksik yazan ben değilim neden acaba bunun tepkisi bana geldi? cevabı gayet
basit ben yazımda 2 karekterden bahsettim örgün olup başarısız olan,aöf olup başarılı olan(kibirlenmeden
kendimi bu sınıfa sokuyorum buda en doğal hakkım).Tabiyki bunun terside çok mümkün örgün okuyup yüksek
mevkilerde dolu insan var.Ben size iki örnek verdim nedense holden17 arkadaşımız "şapkayı kafasına giydi"
savunma moduna girdi!! Sizi temin ederim ki "stonhad" ardaşımın yazısıda beni destekler nitelikte işi yapmanız
önemli kaç mükkellef smmm sinin hangi okuldan mezun olduğunu biliyor?? sorarım size kaçı biliyor?? adama ay
sonunda kendi doğradığı faturaların kdv sini söylersin sana etmediği laf kalmaz,Oxford bitirsen neye yarar,
işvereninde çok umrunda senin diploman,kişinin kendi kafasında kurguladığı bir üstünlüktür diplomanın
üzerindeki yazı.
Bana katılın veya katılmayın ama hayatın gerçekleri bu dediklerim,ister tepinin,ister sövün sistemi,ister
TÜRMOB a lanet okuyun,bazı arkadaşlar gerçeklerin farkında ekmeğinin peşinde ör:stonhad(kendisine başarılar
diliyorum,Allahın izni ile istediği iş konumuna gelecektir)bazıları ise hala kibirinden kurtulamamış bir şekilde
karşısındaki insanı küçümser biçimde konuşmaya devam ediyor,kendi kendilerine kademe yükseltip düşürüyorlar
düşünmen,okumadan yazıyorlar ne diyeyim Allah onların yolunuda açık etsin daha fazlada birşey gelmez elimden
herkez burada deyimlerini başarılarını,başarızlıklarını yazıyor bazıları tenkit ediyor,küçümsüyor. Ayıptır ya bu
forma sadece örgün mezunları üyemide,aöf okumuşları tenkit ediyorsunuz?
Sorarım size okumuş saygın bir mesleğin içinde olanlar yada girmek üzere olan insanlarsınız Ne kadar Etik
başkasının ki meslektaşlarını olan nitelikte olan insanları küçümsemeniz???