Ankara Odası Kursu Ders Ses Kayıtları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara odası kursu ders ses kayıtları.!

arkadaşlar daha önce ben bakmıştım ses kalitesi çok iyi değil ama size ymm murat yıldız notlarını tavsiye ederim

valla kalite falan önemli değil kulaklıkla dinliyorum ben gayet güzel,
denetim ses kayıtları var mı siz sn.Tayka ?

vergi notlarının ilk 5 bölümü bulamıyorum.rica etsem biri
bana gönderebilir mi?

SSERKAN ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Hiç vakit bulamadığımdan ve şirkettede bu tür dosya paylaşım siteleri yasaklı olduğundan dosyaları tekrar yükleyemedim.Ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diyerek, kursa gitmeyen arkadaşlara veya imkanı olmayan arkadaşlar için bir yolunu bulup tekrar yüklemeye çalışacağım.Umarım ALLAH herkesi bu sınav stresnden bir an önce kurtarır.
Vergi hukukundan çoğu kişide ilk 5 dosya var sanıyorum.o yüzden ilk 6-7 yi yükledim.elinde olan arkadaşlar diğerleri yükleyerek tamamlarsa bende diğer dersleri tamamlamış olurum.Bazı arkadaşlar sayısal dersler ile ilgili istemiş maalesef.Maliyet+Finansal+Analiz ile ilgili bir ses kaydı yok.

http://www.dosya.tc/down/JVO5Ar/VERG_HUKUKU6.mp3.html
http://www.dosya.tc/down/JVO5Ar/VERG_HUKUKU7.mp3.html

Dersi Eray MERCAN kendi kitabından anlatıyor takip ederek giderseniz daha faydalı olur.

cok tesekkur ederız arkadasım ben de ılk 5 tane var ınsallah aynı donemın kayıtlarıdır umarım çünkü bi arkadas olmayabilecegini söylemistı.insallah bız de kurtuluruz .. ben yukleyecegım 3 ıle 5 ı yukleyecegım oncelıkle tamamlama adına baska arkadaslar da 1-2-4 u tamamlasın ılk etapta.. sonra ılk ve son cumlelerden kontrol ederız artık dogru kayıtlar olup olmadıgını :))

suan 3 ıle 5 yuklenıyor arkadaslar elınızdekı kayıtların ılk ve son cumlelerını yazabılır mısınız sız de?

hedef1 arakadasım ozellıkle sızden rıca edeyım 1,2,4 nolu dosyaları kontrol edebılır mısınız ılk ve son cumlelerı aynı serı olsun ona dıkkat edelım.. bendekılerle bı karsılastırayım..

İlk sayfada paylaşılan dosyaların ilk 5 i bende vardı, yüklüyorum şimdi. Biraz uzun sürüyor.

Diğer 2 dosyayı 6-7 yi de yine aynı kişi yüklemiş, birbirinin devamıdır tahminimce sorun olmaz.

iyi akşamlar,bendeki 1-2-4 Sserkan arkadaşımızın yükledikleri
nereye nasıl gönderebileceğim konusunda yardımcı olursanız hemen yüklerim

ben sserkan arkadasın yukledıklerını bulamamıstım gecen donem sonra buka dıye bır arkadas ılk 4 unu yukleyebılmıstı 5. sını de baska bır arkadastan aldım. gecen donem 6 ve 7 yı kımse yuklemedı maalesef.. ılk 5 taneyı yukleyen varsa sorun yok yukler bakarım aynı mı dıye.. ben de suan 3 ve 5 yuklenmek uzere bakarsanız kontrol amaclı cok ıyı olur arkadaslar..

ben nurettin biliciden çalışıyorum sevdim bu kitabı birde bu sesli dosyalar tabiki :)

Dosyaları yüklerken, %99 a gelince hata verdi, sayfa yüklenemiyor dedi.

1 saat boşa geçti. Tekrar başka bir siteden deneyeceğim. Gece uzun..

elıne saglık arkadasım :)

ben dosyaları ındırdım ama acılmadı bılgısayarda sadece 6 ve 7 acıldı.. kendı dosyalarımı da ındırp kontrol edecegım sımdı ama ılk 5 acılmıyor..

kibelesr ' Alıntı:
ben dosyaları ındırdım ama acılmadı bılgısayarda sadece 6 ve 7 acıldı.. kendı dosyalarımı da ındırp kontrol edecegım sımdı ama ılk 5 acılmıyor..

Ben denedim bir problem yok. Bilgisayarınızda winrar yüklü mü? Değilse açamamışsınızdır.

6 ve 7 mp3 olarak yüklü, ondan açılır.

actım actım sonradan bılmıyorum bı hata verdı wınrar yuklu ama bı sorun olustu sanırım yıne o programla alakalı oldu bırseyler. neyse benım bılg sorun varmıs hallettık :))

Sn.SSERKAN
Sn.Kibelesr
Sn.begggum
Sn.SerbestMüşavir
Hepinize çookkkk teşekkürler ,elinize sağlık.