Ankara Odası Kursu Ders Ses Kayıtları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara odası kursu ders ses kayıtları.!

Teşekkürler arkadaşlar. Vergi dışında her hangi bir ders notu varsa paylaşılırsa çok sevinirim. Bende staja giriş sınavına hazırlanırken tüm notlarımı mp3 yapıp her fırsatta dinlemiştim, çok faydası oluyor. Darısı yeterliliğe inşallah, staja girişteki gibi ilk girişte kazanırız onuda allah izin verirse. Bi maliyetten çekiniyorum onu da hallederim umarım 3 yıla:)

hedef1 ' Alıntı:
Sn.SSERKAN
Sn.Kibelesr
Sn.begggum
Sn.SerbestMüşavir
Hepinize çookkkk teşekkürler ,elinize sağlık.

rıca ederım arkadasım kendı adıma.. gecen donem yana yakıla aradıgım zaman kımseden 6-7 nolu dosyalar cıkmamıstı elınde olanlar yuklememıstı son gune kadar ugrasmıstım o yuzden ben kım ısterse yollayacagım kımse benım gıbı son hakkına kalmasın cok stres yasadım hos kagıdım kotu degıldı bana gore ama okuyana gore yetersız kalmıs demekkı.. belkı 6 ve 7 yı de dınleyebılseydım ıkı cumle daha fazla yazar gecerdım ne bıleyım. anladıgım kadarıyla vergı hocası da degısmıs puanı kıt olan bırı gelmıs bakalım bu donem nasıl olacak :(( cok korkuyorum acık konusmak gerekırse..

http://forum.alomaliye.com/index.php/topic,42620.msg263193.html#msg263193

http://forum.alomaliye.com/index.php/topic,42544.msg262921.html#msg262921

hatta ıkı yenı konu acmıstık gecen donem onlarda bunlar..

başka nereden çalışıyorsunuz ? tek ders mi vergi ?

emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
inşallah herşey gönlünüzce olur.

benım tek ders ama son hakkım :(( eray mercanın kıtabına bakıyorum yenı basım almayı dusunuyorum bu arada son basımı hangısı dıye arastırıyorum bırsuru not var elımde ama hangısı guncel dıye tam kapsamlı bakamadım suan..

eray mercanın son basımı hangısı bılen var mı?

4.baskı 2010 dan sonra basımı var mı acaba?

emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.herşey gönlünüzce olsun.7/7 yapın inşallah,tabii bende:)

merhaba bu kayıtlara nasıl ulaşabilirim dosyalar silinmiş tesekkurler

linkler açılmıyor arkadaşlar. daha önceden indirmiş olan arkdaşlar vardır. tekrardan yükleyebilirlerse birçok arkadaş faydalanır. mail : [email protected] burdan mail gönderecek arkadaş varsada ben siteye yükleyebilirim. ilgilenecek arkdaşa teşekkür ederim şimdiden

Dostlar, linklerin tamamı bozuk. Hepsi kaldırılmış. Daha önceden bu notları alan arkadaşlarımızdan birisi buraya tekrar yüklerse bizler için çok büyük iyilik yapmış olacak. Bol bol hayır duası alacaktır.
Lütfen bu notlardan bizde faydalanalım.

arkadaşlar bu ses kayıtlarını tekarar yüklermisiniz acaba ulaşamıyoruzzzz...........

arkadaslar yuklemeye calısıyorum ama benım agımda mı sorun var nedır anlayamadım cesıtlı sıtlerden denıyorum bırturlu yuklenmıyor hala denıyorum mesaj atan arkadaslar var ama maıl ıle gıdecek boyutta degıller.. denıyorum sureklı..

arkadaşlar vergiden ilk 5 i yüklermisiniz lütfen onlar yokkkk

arkadaşlar rica etsek denetimide yükleyebilrmisiniz acaba??
vergi için çok teşekkürler...

smmm8207 ' Alıntı:

arkadasım hepsını yukledım 7 dosya ılk besı derken???

kibelesr ' Alıntı:
smmm8207 ' Alıntı:

arkadasım hepsını yukledım 7 dosya ılk besı derken???

Sanıyorum dosyalara tam bakmadılar. Toplam 5 dosya var fakat birisinde 3 adet ses kaydı var. Totalde 7 kayıttan oluşuyor. Arkadaşım emeğin için çok teşekkür ederim. Çok yararlı oldu. Yolda gidip, gelirken, dinliyorum. Bir de hoca çok güzel anlatmış. Allah razı olsun senden.