Ankara Odası Kursu Ders Ses Kayıtları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara odası kursu ders ses kayıtları.!

rıca ederım arkadaslar ne demek umarım ısınıze yarar ben bu dosyaları cok aramıstım bı donem bulamadım sonrakı donem buldum.. cok zorlandım vergıden ezberım cok ıyı degıldır :D umarım sız hemen halledersınız.. dınleyınce daha etkılı oluyor kac donemdır sorular cok zorlastı belkı bu donem kolay soru gelır hadı kolay gelsın..

arkadaşlar lütfen son hali ile yeniden yüklermisiniz eski linkler bozuk açılmıyor eski ses kayıtları linki açılıyor ama eskiymiş boşuna indirmeyelim teşekkürler

friko1907 ' Alıntı:
arkadaşlar lütfen son hali ile yeniden yüklermisiniz eski linkler bozuk açılmıyor eski ses kayıtları linki açılıyor ama eskiymiş boşuna indirmeyelim teşekkürler

bende sadece bunlar var arkadasım eskı evet uzerınden bayaa sure gecmıs ama yenı kayıt ben hıc gormedım sen bılıyorsan arkadaslara yukleyıver bulunca. yenı cekım yok gorunurde.. dolasan ses kayıtları sadece bunlar. son halı mevcutsa bende dınlemek ısterım bılgıler taze kalsın dıye.. kıtapların son baskıları var onları yenı basım almanızı tavsıye ederım.. bu arada yenılerını bulabılsenız ıyı olur derken keske bırılerı cekse de yayınlasa anlamında soyledım yoksa yenı cekım var mı yok mu bılgım yok.

dosya bulunamadı diyor linke basıncaa ???

YUBUCU ' Alıntı:
dosya bulunamadı diyor linke basıncaa ???
5. sayfaya yenı ekledığım lınklerı ındırebılırsın arkadasım ıyı calısmalar.

merhaba ses kayıtlarından beşinci ye kadar vergi var bende altı ve yedi yok elinde altı ve yedi olanlar tekrar siteye ykleyebilrmi acaba burdaki linkler açılmıyo

kibelesr ' Alıntı:
Çok teşekkürler, linkler çalışıyor.

arkadaşlar denetimi de yüklermisiniz lütfen kalmışımm:(((

tara1 ' Alıntı:

Rica ederim arkadasim insallah isinize yarar.. vergi denetimi malesef bende yok ama bayaa arkadas vardi denetimi yukleyen. eski konulara bakar ve onlara ozelden ulasmaya calisirsaniz belki biri yukler.. O konuda yardimci olamiyorum uzgunum.. :(

merhaba arkadaşlar bir ara ankara odasının ses kayıtlarını yüklemiştiniz ordan denetimide yükleyebilirmisiniz vergi çok işime yarıyor hergün dinliyorum en azından

merhaba,

Ses kayıtlarını açamıyorum Elinde vergi ses kayıtları olan varsa bana mail edebilir misiniz?

[email protected]

üzerinden çok zaman geçmiş ama ses kaydı elinde mevcut olan varsa yardımcı olabilir mi?? teşekkürler