Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

nguroy ' Alıntı:
Ne olmuş tarzıma?

genel konuşmalarınız , hitaplarınız sanki bizi koyun yerine koyduğunuzun kanıtı gibi. düzeyi bozmayın,haberlere inanmayın vs vs

cümlede kuruyorum sen görmüyosan ben napıyım hakan:Dhem hohh hohh zohh zohh demedim :-\

theloverkan ' Alıntı:
Bizim arkadaş bir kurye şirketinde çalışıyor, az önce sonuçları odaya teslim etmiş.
Sonuçların fotokopisini çekmiş, isteyenin sonucunu bakıp, söylim hemen..
tc numaraya gerek yok biz sana faks numaramızı verelim sen faksla olmazmı? gerçeği budur ama buradaki forumdan hiç bir arkadaş çıkmazsa sende namertsin ok kimsenin duygularıyla oynamayın arkadaşlar meslek mensubuna yakışır davranın sandınızki oyun oynuyoruz ;)

düzeyi bozmayın,haberlere inanmayın vs vs

Evet bunları söylüyorum. Elbet ama ne alaka koyun yerine koymak falan tenzih ederim.
Siz burda ilk defa mı böyle stres olduğunu sanıyorsunuz. Ne kavgalar gürültüler koptu.
Asparagas haberlre inanmayın demek neresi koyunlukla ilgili anlayamadım?
Açıklarmısın lütfen. Bu deneyimli bir meslektaşdan gelen bir tavsiye sadece.
Fazla heyecan yapmayın. Nasılsa açıklanacak. Şimdiye kadar açıklanmayan sınav hiç olmadı.
:)

sinanyucel ' Alıntı:
theloverkan ' Alıntı:
Bizim arkadaş bir kurye şirketinde çalışıyor, az önce sonuçları odaya teslim etmiş.
Sonuçların fotokopisini çekmiş, isteyenin sonucunu bakıp, söylim hemen..
tc numaraya gerek yok biz sana faks numaramızı verelim sen faksla olmazmı? gerçeği budur ama buradaki forumdan hiç bir arkadaş çıkmazsa sende namertsin ok kimsenin duygularıyla oynamayın arkadaşlar meslek mensubuna yakışır davranın sandınızki oyun oynuyoruz ;)

+1

bu hafta sonunu iyi değerlendirelim.önümüzdeki hafta sonu Allah korusun ders çalışmak zorunda kalabiliriz.(bu havada da nası değerlendireceksek. :) )

Koskaca forumda Denizli odasına kayıtlı kimse yok mu ?

İyi tatiller arkadaşlar, pazartesi görüşürüz.

elyesa.06 ' Alıntı:
cümlede kuruyorum sen görmüyosan ben napıyım hakan:Dhem hohh hohh zohh zohh demedim :-\

yahu sen ne dediğinin farkında değilsin ki. geçenlerde ' bööüüüğğğğ ' diye bi ses çıkardın, 2 gün uyuyamadım, demek istedi acaba diye

nguroy ' Alıntı:
düzeyi bozmayın,haberlere inanmayın vs vs

Evet bunları söylüyorum. Elbet ama ne alaka koyun yerine koymak falan tenzih ederim.
Siz burda ilk defa mı böyle stres olduğunu sanıyorsunuz. Ne kavgalar gürültüler koptu.
Asparagas haberlre inanmayın demek neresi koyunlukla ilgili anlayamadım?
Açıklarmısın lütfen. Bu deneyimli bir meslektaşdan gelen bir tavsiye sadece.
Fazla heyecan yapmayın. Nasılsa açıklanacak. Şimdiye kadar açıklanmayan sınav hiç olmadı.
:)

yuppii,yaşasınnn

'''sınavlar günün birinde,mutlaka açıklanacakmış diye''' forumca halay mı çekelim şimdi,tamam tamam haklısın,yazına cvp yazamıcam,okurken bile üşendim