elyesa.06 ' Alıntı:offf offfff
nguroy ' Alıntı:Ne olmuş tarzıma?
HaCkHaN ' Alıntı:elyesa.06 ' Alıntı:offf offfff
bi cümle kur kardeşim ya,seni ne zaman görsem
offf offf , ahhh ahhh, ohhh ohhh,zohh zohh...
tc numaraya gerek yok biz sana faks numaramızı verelim sen faksla olmazmı? gerçeği budur ama buradaki forumdan hiç bir arkadaş çıkmazsa sende namertsin ok kimsenin duygularıyla oynamayın arkadaşlar meslek mensubuna yakışır davranın sandınızki oyun oynuyoruztheloverkan ' Alıntı:Bizim arkadaş bir kurye şirketinde çalışıyor, az önce sonuçları odaya teslim etmiş.
Sonuçların fotokopisini çekmiş, isteyenin sonucunu bakıp, söylim hemen..
sinanyucel ' Alıntı:tc numaraya gerek yok biz sana faks numaramızı verelim sen faksla olmazmı? gerçeği budur ama buradaki forumdan hiç bir arkadaş çıkmazsa sende namertsin ok kimsenin duygularıyla oynamayın arkadaşlar meslek mensubuna yakışır davranın sandınızki oyun oynuyoruztheloverkan ' Alıntı:Bizim arkadaş bir kurye şirketinde çalışıyor, az önce sonuçları odaya teslim etmiş.
Sonuçların fotokopisini çekmiş, isteyenin sonucunu bakıp, söylim hemen..
elyesa.06 ' Alıntı:cümlede kuruyorum sen görmüyosan ben napıyım hakanhem hohh hohh zohh zohh demedim :-\
zeynep aysan ' Alıntı:Cem iyi ki varsın forumda
nguroy ' Alıntı:düzeyi bozmayın,haberlere inanmayın vs vs
Evet bunları söylüyorum. Elbet ama ne alaka koyun yerine koymak falan tenzih ederim.
Siz burda ilk defa mı böyle stres olduğunu sanıyorsunuz. Ne kavgalar gürültüler koptu.
Asparagas haberlre inanmayın demek neresi koyunlukla ilgili anlayamadım?
Açıklarmısın lütfen. Bu deneyimli bir meslektaşdan gelen bir tavsiye sadece.
Fazla heyecan yapmayın. Nasılsa açıklanacak. Şimdiye kadar açıklanmayan sınav hiç olmadı.