Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
düşüncende yanılmışsın hackhan 185 olacaktı
HaCkHaN ' Alıntı:shatz ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:tuğçe09 ' Alıntı:tesmerin sayfasından yönetim kurulu üyelerinin mailleri var oraya yollayalımhakankrl ' Alıntı:tuğçe09 ' Alıntı:arkadaşlar toplu olarak tesmere mesaj yollayalım mart sınav tarihinin ileri bir tarihe alınması için
yorumlarınızı bekliyorum. sm ler için sürekli yapıyorlar bizlerinde sayılı sınav hakkımız var........
Bence de yasal süre olan 60 günü aşarlarsa ileri bir tarihe alınması için dilekçelerle başvurularımızı yapalım, ne kadar çok başvuru olursa o kadar dikkate alınabilir.
Mail değil de dilekçe ile resmi başvuru daha etkili olabilir diye düşünüyorum.
resmi başvuru etkili olmaz bence açlık grevinde bulunalım,shatz bulunmasın,o dayanamaz zafiyet geçirir. ama diğer arkadaşlar odaya gidelim '' sınav sonuçları açıklanana kadar aç aç burda duracağız,açıklıktan ağzımız kokacak ama ayrılamayacağız ' diyelim,daha etkili olur.
evet evet başlayın hackhan sen grevi hiç bozma ben senin yerinede yerim
ne tuhaf komşumuzdur şu shatz abla .. stresten milletin iştahı kesilir , bu strestlendikçe yiyiyor tüm hıncını yemekten alıyor , kaç kilo ki , hep 85 olarak düşünmüşümdür
düşüncende yanılmışsın hackhan 185 olacaktı