Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
arkadaşlar toplu olarak tesmere mesaj yollayalım mart sınav tarihinin ileri bir tarihe alınması için
yorumlarınızı bekliyorum. sm ler için sürekli yapıyorlar bizlerinde sayılı sınav hakkımız var........

Bence de yasal süre olan 60 günü aşarlarsa ileri bir tarihe alınması için dilekçelerle başvurularımızı yapalım, ne kadar çok başvuru olursa o kadar dikkate alınabilir.
tesmerin sayfasından yönetim kurulu üyelerinin mailleri var oraya yollayalım

Mail değil de dilekçe ile resmi başvuru daha etkili olabilir diye düşünüyorum.

resmi başvuru etkili olmaz bence açlık grevinde bulunalım,shatz bulunmasın,o dayanamaz zafiyet geçirir. ama diğer arkadaşlar odaya gidelim '' sınav sonuçları açıklanana kadar aç aç burda duracağız,açıklıktan ağzımız kokacak ama ayrılamayacağız ' diyelim,daha etkili olur.

evet evet başlayın hackhan sen grevi hiç bozma ben senin yerinede yerim :D :D :D

ne tuhaf komşumuzdur şu shatz abla .. stresten milletin iştahı kesilir , bu strestlendikçe yiyiyor :D tüm hıncını yemekten alıyor , kaç kilo ki , hep 85 olarak düşünmüşümdür :D

düşüncende yanılmışsın hackhan 185 olacaktı :D

hem nerden ablan oluyorum senin yaşlı seni yanına yoldaşmı arıyorsun :D

arkadaşlar ne dersiniz başvuru da bulunsak sonuç elde edermiyiz

bence ederiz. bizi görmezden gelemezler ya

57. gün ve sınav sonuçları açıklanmadı daha

e.smmm.a ' Alıntı:
bence ederiz. bizi görmezden gelemezler ya
tesmer yönetim kurulunu tüm üyelerine mail yollayalım
birde tesmere dilekçe yollayalım

HaCkHaN ' Alıntı:
berry ' Alıntı:
Merhabalar herkese,

Görüyorum ki herkeste aynı bekleyiş,stres;"sınav ne zaman açıklanacak?"Hakikaten sinirlerim bozulmaya yüztutmaya başladı.Sinirleri şimdilik rafa kaldırıp daha sakin,rasyonel düşünmek gerek galiba.

Forumda birçok arkadaş da sormuş ve ben de tekrar sorumu yöneltmek istiyorum.Acaba uygulamaya yönelik elinizde notlarınız var mı arkadaşlar?Varsa; paylaşabilirseniz çok ama çook bahtiyar olacağız bekleyenler olarak.

Buarada bir sualim olacak.İçinizde denetçi/auditor olarak çalışan arkadaşlar var mı,varsa bu arkadaşlarla kontağa geçmekten büyük bir memnuniyet duyacağım doğrusu.

Teşekkürler,iyi haftasonları..

denetçi olarak çalışmaktayım

ilkeraktas217 ' Alıntı:
Arkadaşlar Cumaya kadar sabredin 60 gün olsun açıklanacak.Biz geçen kasım sınavında 78 gün bekledik.bende tek dersten bekliyorum.Hakkımızda hayırlısı.
78. günde açıklanmış olabilir fakat burdaki durum şu 78. günden sonra sınava kaç gün vardı ??
mart sınavına 1 ay kalıyo bu yüzden stres oluyoruz..

arkadaşlar merhaba,biraz önce kasım 2008 tarihinde sınava giren bir arkadaşla konuştum.Dediğine göre o dönem mail aracılığıyla bir çok kişi sınavların ertelenmesi hususu hakkında şikayet ve talepte bulunmuşlar.fakat bu husus ile ilgili herhangi bir neticeye ulaşılamamış.yani anlayacanız görmezden,duymazdan gelmişler.bence talepte yine bulunulmalı ,kasım dönemi neticesi bir kriter olmamalı.en azından bu durumdan hiçbir sonuç elde edemesek bile memnun olmadığımız anlaşılsın.

arkadaşlar bencede maila atın , beni uğraştırmayın kuzucuklarım benim , hadi hadi

ARkadaşlar azcık daha sabır.

Biliyorum balatalar zorlanmaya başladı kayış kopma noktasına geldi ama azcık daha sabır.

Kasım 2008 daha kötü olmuştu. Stresten ellerimde kollarımda garip garip bişiler çıkmıştı.

Çok fazla stres yapmayın Allah muhafaza sağlığınızdan olurusunuz. ;)

Saygılar

sancak ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,biraz önce kasım 2008 tarihinde sınava giren bir arkadaşla konuştum.Dediğine göre o dönem mail aracılığıyla bir çok kişi sınavların ertelenmesi hususu hakkında şikayet ve talepte bulunmuşlar.fakat bu husus ile ilgili herhangi bir neticeye ulaşılamamış.yani anlayacanız görmezden,duymazdan gelmişler.bence talepte yine bulunulmalı ,kasım dönemi neticesi bir kriter olmamalı.en azından bu durumdan hiçbir sonuç elde edemesek bile memnun olmadığımız anlaşılsın.

evet hatta maili yeterli görmeyip faksta çektik :) ama yaptıkları tek şey sınav başvuru süresini ve itiraz sürelerini uzatmak oldu. ha itirazlarda 3 günde açıklanmıştı :)

hatta o lanet kasım 2008 sınavı yüzünden sınavlara parça parça girmiştim. çünkü hem çok zordu o sınav herkes dökülmüştü hemde çok geç açıklanmıştı. benimde ilk sınava girişimdi dedim demek ki yeterlilik sınavları böyle oluyormuş deyip 2-3 ders seçip girdim sınavlara meğer o kadar da zor değilmiş bu kadar uzadı. ve şimdi kabusum olan kasım dönemi sınavına gene aynı şeyleri yaşayarak girdim, gene gecikme yaşanacakmış gibi geliyor, dejavu misali. umarım sınav sonuçlarıda aynı olmaz :-[

nunna ' Alıntı:
hatta o lanet kasım 2008 sınavı yüzünden sınavlara parça parça girmiştim. çünkü hem çok zordu o sınav herkes dökülmüştü hemde çok geç açıklanmıştı. benimde ilk sınava girişimdi dedim demek ki yeterlilik sınavları böyle oluyormuş deyip 2-3 ders seçip girdim sınavlara meğer o kadar da zor değilmiş bu kadar uzadı. ve şimdi kabusum olan kasım dönemi sınavına gene aynı şeyleri yaşayarak girdim, gene gecikme yaşanacakmış gibi geliyor, dejavu misali. umarım sınav sonuçlarıda aynı olmaz :-[

gerçekten kasım dönemi gerek soruların zorluğu gerekse sınavı açıklama sürecinde yaşattıkları sıkıntılar olarak bir kabusmuş. :(umarım bu dönem şubatın ikinci haftası açıklamazlar.

bugün geçti sanırım..yarına kaldı umutlar :'(

nunna ' Alıntı:

Sizin hangi dersler kaldı. Bende sizin gibi o dönemin mağdurlarındanım. Biraz da ders çalışmayınca bugünlere kaldık malesef.

forum yöneticileri eski oldukları için daha iyi bilir ama bu sınavlar genelde perşembe cuma açıklanıyor.. yarında beklemeyin bence..

ugur6666 ' Alıntı:
forum yöneticileri eski oldukları için daha iyi bilir ama bu sınavlar genelde perşembe cuma açıklanıyor.. yarında beklemeyin bence..

Kesinlikle ama bikaç kz çarşamba açıklandığı da olmuş
oda yasal sürenin sonunda
bu cuma %99 açıklanır sakin olun arkadaşlar

hilalblc ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

Kesinlikle ama bikaç kz çarşamba açıklandığı da olmuş
oda yasal sürenin sonunda
bu cuma %99 açıklanır sakin olun arkadaşlar

büyük kahini dinleyin , bu forumda en çok güvenebileceğim insanların başında gelir :D