Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hilalblc ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
forum yöneticileri eski oldukları için daha iyi bilir ama bu sınavlar genelde perşembe cuma açıklanıyor.. yarında beklemeyin bence..

Kesinlikle ama bikaç kz çarşamba açıklandığı da olmuş
oda yasal sürenin sonunda
bu cuma %99 açıklanır sakin olun arkadaşlar

Kötümser bir tablo çizmek istemem ama bence haftaya kalır.

ugur6666 ' Alıntı:
forum yöneticileri eski oldukları için daha iyi bilir ama bu sınavlar genelde perşembe cuma açıklanıyor.. yarında beklemeyin bence..

Evet galiba hep böyle oldu. Sakin sakin.

nguroy ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

Evet galiba hep böyle oldu. Sakin sakin.

sen niye heyecanlanıyorsun modum onu anlamadım :D

Onu da nerden çıkardın sevgili forumdaşım siz sakin olun diyorum :) :) :)

nguroy ' Alıntı:
Onu da nerden çıkardın sevgili forumdaşım siz sakin olun diyorum :) :) :)

ne bilim bizimle yatıp,bizimle kalkıyorsun gibi geldide :D

arkadaşlar aranızda kalacağını tahminedip vergi dersi çalışmaya başlayan var mı?

sancak ' Alıntı:
arkadaşlar aranızda kalacağını tahminedip vergi dersi çalışmaya başlayan var mı?

ben kalacağımı zannedip çalışmaya başlamayanlardanım malum Allahtan umut kesilmez :D

shatz ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:

ben kalacağımı zannedip çalışmaya başlamayanlardanım malum Allahtan umut kesilmez :D

ben üç haftadır yoğun olmasada çalışıyorum.vergi usul kanunu bitirdim sayılır.tekrardan aynı konulara çalışmak sıkıcı olsada bu dönem konuları daha iyi kavramaya başladım.geçiceğime dair umudumu yitirmedim ama diğer ihtimalide düşünmeden edemiyorum.

sancak ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:

ben üç haftadır yoğun olmasada çalışıyorum.vergi usul kanunu bitirdim sayılır.tekrardan aynı konulara çalışmak sıkıcı olsada bu dönem konuları daha iyi kavramaya başladım.geçiceğime dair umudumu yitirmedim ama diğer ihtimalide düşünmeden edemiyorum.
sancak sen kalırsan ben hayli hayli kalırım cevaplar aynı sanırım dur ben bidaha yazayım ne yaptığımı
1.sorum tam
2.sorum aciz hali ihtiyati haciz tecil hükümleri vs bir sayfaya yakın bişeyler yazdım
3.sorum sonuç yanlış ama yev.kaydının yanlış olması ters kaytla düz.gerektiği vs yazdım
4.soru a şıkkının biri doğru b şıkkındada bir doğru var sanırım :) ama liste yok
sizce kalıyormuyum :( başlasammı çalışmaya

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim :)

shatz ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:

sancak sen kalırsan ben hayli hayli kalırım cevaplar aynı sanırım dur ben bidaha yazayım ne yaptığımı
1.sorum tam
2.sorum aciz hali ihtiyati haciz tecil hükümleri vs bir sayfaya yakın bişeyler yazdım
3.sorum sonuç yanlış ama yev.kaydının yanlış olması ters kaytla düz.gerektiği vs yazdım
4.soru a şıkkının biri doğru b şıkkındada bir doğru var sanırım :) ama liste yok
sizce kalıyormuyum :( başlasammı çalışmaya

shart ben sana şunu söyleyeyim, ben kendi yaptıklarımı buraya yazdım.verdiğim cevapları hocaya gösterdim.hoca ,çok kıt olarak okuduğunu söyleyerek 51,5 verdi.ama bu kağıt 58 eder dedi.bide dediki eğer kalırsan itiraz et.hocanın tecrübelerine tabiki güveniyorum ama ya tersi olursa diye tedbiri elden bırakmıyorum.bana bu kadar puan verdiyse senin geçme şansında yüksek.

inşallah ya valla fena halde kötüyüm :( senin cevaplarını unuttum ben nasıldı yazsana bidaha

hoşbulduk arkadaşlarım...yine mi açıklanmamış ya :)

haftaiçi olmaz ya hep cuma açıklandı bildiğim kadarıyla öğle değil mi?neyse kafanızı dağtın ya..düşünmeyin artık..
benim daha önümde çooook sınavım var :)

shatz ' Alıntı:
inşallah ya valla fena halde kötüyüm :( senin cevaplarını unuttum ben nasıldı yazsana bidaha

1.soru kanun dilinde sadece şu sermaye piyasası kurulu eksik.
2.soru aciz halini borcunu ödeyememe durumu nedeniyle zorduruma düşmesidir dedim.aciz vesikası düzenlenir dedim
3.kkeg çıkarttım,365 yerine on ikiye böldüm.tek doğrum kkeg çıkartmak.
4.a şıkkı doğru
b şıkkı 3 oran doğru tarifeler yanlış

bana göre sen benden daha iyi durumdasın.

sancak ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:

1.soru kanun dilinde sadece şu sermaye piyasası kurulu eksik.
2.soru aciz halini borcunu ödeyememe durumu nedeniyle zorduruma düşmesidir dedim.aciz vesikası düzenlenir dedim
3.kkeg çıkarttım,365 yerine on ikiye böldüm.tek doğrum kkeg çıkartmak.
4.a şıkkı doğru
b şıkkı 3 oran doğru tarifeler yanlış

bana göre sen benden daha iyi durumdasın.

senin cevaplar benden iyi senin geçme olasılığın daha yüksek ben kaldım mı ne :(

off benim de vergi var ya....
cevaplarım şöyle
1.kv tam
2.aciz haline doğru şeyler yazdığımı düşünüyorum
3.yanlış
4.a.şıkkı ynalış
b.3 oran 3 tane de liste doğru

hemen hemen aynı cevaplar...keşke geçsem yaaa