Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

bırakın zügürt tessellisini kendinizi kandırmayın hukukçuların her zaman notu kıttır siz en kötüsüne hazırlayın kendinizi gecerseniz eğer piyango cıkmıs gibi olur ve sonraki sınavlara (kalmış dersiniz varsa) acayip motivasyon sağlar derim ben.umarım herkez hakettiği basarıyı yakalar

sınavzede arkadaşlar bilir not tamamlama gibi bir durum yok .tamtersi not kırma var.hiç beklediği notu alan varmı.

ya tamam da insanların moralini bozmayın ya zaten stres dolu 2 hafta geçti....yapmayın bunu..

nekadar uçarsak okadar yüksekten düşeriz en kötü senaryoya hazırlayın kendinizi.
benim son hakkımdı ve tek ders vergiden sınava girdim. benden gergini yoktur herhalde
o yüzden yeni sınava giren arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum. :)

arkadaşlar ben vergiden temmuz sınavından beklemediğim halde geçtim.
ben eminimki kesinlikle istediklerinde not ekliyorlar,

mujdat gardaş doğru söylüyorsun. senin durumunda olmak asla istemezdim. Allah sabır versin. benim 2. girişim olmasına karşın kasıldım. beterin beteri varmış.

mujdatt ' Alıntı:
nekadar uçarsak okadar yüksekten düşeriz en kötü senaryoya hazırlayın kendinizi.
benim son hakkımdı ve tek ders vergiden sınava girdim. benden gergini yoktur herhalde
arkadaşlar ne söylersenız söyleyın kimsenin dediği tam değil ne tamamlama ne kıtlık diye bir şey yok hadi tamamlama diye birşeye inanmıyor tecrübeli arkadaşlar
hiç beklediği notu alan varmı diye serzenişte bulunuyorsunuz hiç beklemediği aksine kaldım dediği dersten geçen arkadaşlardamı yok? bunun açıklaması nasıl olabilir
bence sınavda hilalblc arkadaşımızın daha önce söylediği gibi bir derste hayati olan bir noktaya değinmemiş olan bir kişi ile değinen kişi arasında fark yaratabilir sonuç
hiç beklemediği halde sırf o cümleye değinen arkadaş yüksek not alabilir. aksine bolca yazıp doğruda olsa hocanın beklediği cümleyi kuramayan arkadaş yüksek not beklediği halde düşük not alabilir bence en mantıklısı bu.

motivasyon ' Alıntı:
arkadaşlar ben vergiden temmuz sınavından beklemediğim halde geçtim.
ben eminimki kesinlikle istediklerinde not ekliyorlar,
işte örnek beklemediği halde geçen arkadaşımız ;)

ben temmuzda ilk girişimde hukuktan 50 aldım. ama ben kaldım kesin diyordum. çünkü ben bile tatmin olmamıştım cevaplarda. ama geçtim. birde vergiden şüpeliydim 55 almışım. en az güvendiğim iki ders bunlardı. şunu düşünmeden edememiyorum. komisyondaki kişiler ellerine çok kötü kağıtlar geliyorda biraz iyi yazanları mükafatlandırıyorlar mı acaba. başkalarının başarısızlığı etken mi benimki sadece bir düşünce.

doğru söylüyorsun ama senin dediğin olayda 5 puan farkader. 60-70 bekleyipte 45 alanlar çoğunlukta

sinanyucel ' Alıntı:
mujdatt ' Alıntı:
arkadaşlar ne söylersenız söyleyın kimsenin dediği tam değil ne tamamlama ne kıtlık diye bir şey yok hadi tamamlama diye birşeye inanmıyor tecrübeli arkadaşlar
hiç beklediği notu alan varmı diye serzenişte bulunuyorsunuz hiç beklemediği aksine kaldım dediği dersten geçen arkadaşlardamı yok? bunun açıklaması nasıl olabilir
bence sınavda hilalblc arkadaşımızın daha önce söylediği gibi bir derste hayati olan bir noktaya değinmemiş olan bir kişi ile değinen kişi arasında fark yaratabilir sonuç
hiç beklemediği halde sırf o cümleye değinen arkadaş yüksek not alabilir. aksine bolca yazıp doğruda olsa hocanın beklediği cümleyi kuramayan arkadaş yüksek not beklediği halde düşük not alabilir bence en mantıklısı bu.

+1

mujdatt ' Alıntı:
doğru söylüyorsun ama senin dediğin olayda 5 puan farkader. 60-70 bekleyipte 45 alanlar çoğunlukta
işte soru işareti olacak konu bu yüksek bekleyipte düşük, düşük bekleyipte geçer not almak.? ???

artık top komisyonda bize ancak çene yormak düşer .hayırlısıyla kurtuluruz inşallah. :D

mujdatt ' Alıntı:
artık top komisyonda bize ancak çene yormak düşer .hayırlısıyla kurtuluruz inşallah. :D
evet en doğrusu bu
ne dersek diyelim doğrusuda yanlışıda komisyonda
bize beklemek kalıyor inşallah herkesin gönlüne göre umduğu sonuçlar gelir.

arkadaşlar ben sadece ilk girecek olanlara iyi niyetle ve samimi olarak sölüyorum ki..
hukuk: notu bol
maliyet : zaten beklediğin geliyo
fin. muh: aşırı bol
denetim: kıt ben 80 lik kağıttan 65 aldım
meslek huk : kıt
vergi: kısmen bol tam doğru olmasada puan veriyolar
analiz..en kıt en kıt benim sıfır almışlığım var :) ama bu dönem ve geçen dönem sorular çok kolaydı

ben bu sınava 4 kez girdim acizane tavsiyelerim

analiz için de çok bol diyenler var..hatta 2 arkadaşım da kötü geçti deyip yüksek notlarlar geçtiler..herkes farklı bir şey söylüyor ama iyice allak bullak olduk yaa...

her söylenene itibar edip genelleme yapmak yanlış olur. bilinen bir gerçek var ki biliyorsan ve mantığın iyiyse kimse seni tutamaz. şuna inanıyorum ki Allah çalışana ve hak edene veriyor. benim ben ilk girişimde 6 dersten geçtim ne kadar şükretsem azdır. şimdi 2. sınav sonucunu bekliyorum dünüşcem olumsuz olsada.

bzi belki dönem olarak şanssızdık temuz 2008 ve kasım 2008 sorularını inceleyenler bana hak vercektir...

arkadaşlar
maliyet:soruyu hem tam hemde doğru yapmadan yani a ,b,c şıkkı olan bir sorunu a ve bsini doğru yaptın c de takıldın not :0 yani sonuç çok önemli
analiz:notu kıt fakat kısa ve öz 1 cümle bocalayan 1 sayfadan daha bol not getirir.
fin. muhsb:notu çok bol arkadaşlarım yalnız yevmiye maddelari ile 60 70 aldı
meslek huk: birebir istiyorlar notu kıt