Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

ben martta girdim meslek hukuku ve temel hukuka..temel hukukta her soruyu biliyordum ve cevapladım 70-80 bekliyordum.55 aldım
meslek hukukundan da geçerim sandım 50ile filan 35le kaldım
temmuzda tekrar girdim meslek hukukuna ve geçer miyim acaba diye düşünürken 70 almışım şaşırdım

bence notlar üzerinde etkili ve önemli olan tek şey : ana tema yani nokta vuruşu

bence notlar üzerinde etkili olan tek şey okuyanın o anki ruh hali...kafayı yemiş bunların hepsi o bişe değil bizede yedirecekler.haydi selametle ban kaçar ;)

nevermind ' Alıntı:
ben martta girdim meslek hukuku ve temel hukuka..temel hukukta her soruyu biliyordum ve cevapladım 70-80 bekliyordum.55 aldım
meslek hukukundan da geçerim sandım 50ile filan 35le kaldım
temmuzda tekrar girdim meslek hukukuna ve geçer miyim acaba diye düşünürken 70 almışım şaşırdım

Sonuçlar açıklandığında herkes şok yaşayacak demek ki beklediğimiz sonuçlar gelmiyor anladığım kadarıyla.

tuğçe09 sana katılıyorum. konunun özünü kavramış isen olay bitiyor. ve ana hatlarıyla yazınca yetiyor. bence güzel not veriyorlar adamlar.

tesmerden bir abimiz vasıtasıyla size bilgi aktarıyorum sınav sonuçları henüz tesmere ulaşmamış bu hafta içinde kesinlikle açıklanacak ama yarın açıklama olsaılığı çok düşük perşembe cuma yüksek ihtimal

of offfffffffff....

DENİZ UZUN ' Alıntı:
tesmerden bir abimiz vasıtasıyla size bilgi aktarıyorum sınav sonuçları henüz tesmere ulaşmamış bu hafta içinde kesinlikle açıklanacak ama yarın açıklama olsaılığı çok düşük perşembe cuma yüksek ihtimal

+1

DENİZ UZUN ' Alıntı:

Ben bu haftaya hiç ihtimal vermiyorum. Bence haftaya perşembe açıklanır.

Sonra hayal kırıklığı oluyoruz...

yok yok bu hafta kesin...

bu kadar geciktiğine göre bence önümüzdeki haftaya kaldı.inşaallah yanılırım da bu hafta açıklanır.
çok stresli bir dönem çoookkkkkkkkkkkk

yazacak bir şey bulamıyorum artık

Yılbaşıydı, vizeydi, finaldi, bu dönem genelde uzuyor. Ayrıca daha yasa süre armadaşlar gerek yok karamsar olmaya. Ne alacağını herkes 3-5 tahmin ediyordur. Beklediğinize +10 -10 puan yapın daha fazla şaşacağını sanmıyorum.

Hepinize sabır bekliyorum.

Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum
Yalınayak yere basmak istiyorum
Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten
Tabiat misali coşmak istiyorum

Sıkıldım sıkıldım kaçmak istiyorum
Yalınayak yere basmak istiyorum
Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten
Ben de onlar gibi coşmak istiyorum