bekliyoruz bakalım.kısmete.smmm.a ' Alıntı:selamlar arkadaşlar.
hala bi ses yok cumaya mı yoğunlaşmış durumdayız??
bu efsane hoca kim? ???LordBlue ' Alıntı:şu sınav günü .çıkan efsane hoca dedikleri maliyet hocasının .küçük kitapçığını okuyanlar şanslı.ben geçen sınavda es geçmişdim. fakat bu sınavda bakim dedim bileşik maliyet ve fifo soru tipi vardı.
dağıttıkları kitapçığının içinde zaten 4 ,5 soru var .istatistiği iyi herhalde tutturuyorLordBlue ' Alıntı:şu sınav günü .çıkan efsane hoca dedikleri maliyet hocasının .küçük kitapçığını okuyanlar şanslı.ben geçen sınavda es geçmişdim. fakat bu sınavda bakim dedim bileşik maliyet ve fifo soru tipi vardı.
şimdi kitapçığa bakdım fakültem efsane hoca yazıyor üzerinde . googleda yazınca çıkıyor.burda vermim reklam olmasınsinanyucel ' Alıntı:bu efsane hoca kim? ???LordBlue ' Alıntı:şu sınav günü .çıkan efsane hoca dedikleri maliyet hocasının .küçük kitapçığını okuyanlar şanslı.ben geçen sınavda es geçmişdim. fakat bu sınavda bakim dedim bileşik maliyet ve fifo soru tipi vardı.
burakay ' Alıntı:denetim hocasının notu kıt mı
nayır nalan
tiksiniyorum iğreniyorum
küçük bey her sabah kahvaltısını 07:00 de yapar
dadı dadı
derhal odana diyorum bak kime diyorum
aşkımız sonsuza dek sürecek kenan
e.smmm.a ' Alıntı:hakan iddiayı kaybetti ya o yüzden yok ortalıkta
reklam olmaz bulamıyorum söylede nimetini bizde görelim ne yazmam gerekirLordBlue ' Alıntı:şimdi kitapçığa bakdım fakültem efsane hoca yazıyor üzerinde . googleda yazınca çıkıyor.burda vermim reklam olmasınsinanyucel ' Alıntı:bu efsane hoca kim? ???LordBlue ' Alıntı:şu sınav günü .çıkan efsane hoca dedikleri maliyet hocasının .küçük kitapçığını okuyanlar şanslı.ben geçen sınavda es geçmişdim. fakat bu sınavda bakim dedim bileşik maliyet ve fifo soru tipi vardı.