Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

günaydın herkese...

inşallah öyledir. aralık 2010 diyenler var emin olamadım bi türlü
komisyon değişikliğinin sınavlara etkisi büyük mü? diyelim komisyon değişti mart da daha kolay mı yok sa zor bir sınav mı bizi bekliyo

ruhsuz bir günaydın oldu ama halim kalmadı :)

bu saate kadar kimse aranmadığına göre bu günde açıklanmaz heralde.

azıcık kafanızı dağıtayım...bakın dün ne buldum

http://www.

neden silindi anlayamadım? yasak mıydı ?

keşke bulduğun sana kalsaydı tuba çok yazık...iyikide silinmiş

sinanyucel ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
şu sınav günü .çıkan efsane hoca dedikleri maliyet hocasının .küçük kitapçığını okuyanlar şanslı.ben geçen sınavda es geçmişdim. fakat bu sınavda bakim dedim bileşik maliyet ve fifo soru tipi vardı.
bu efsane hoca kim? ???
şimdi kitapçığa bakdım fakültem efsane hoca yazıyor üzerinde . googleda yazınca çıkıyor.burda vermim reklam olmasın
reklam olmaz bulamıyorum söylede nimetini bizde görelim ne yazmam gerekir

Efsane hoca diye anılan kişi; Yüceay Kandoğmuş... Kadir Has Unıv. öğretim üyesi. Fakültem adlı kursları var. Diyelim ki maliyetten geçemediniz. Tekrar ücret ödemeden dersi alabiliyorsunuz. Kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Sınav günü de Marmara Unıv. deymiş ama görmek kısmet olmadı. Verdiği tiyoların işe yaradığını duyduk başka arkadaşlardan... Deha ve Murat dersaneleri gibi ezber mantığı yok hocanın... Bildiklerim bunlar :)

shatz ' Alıntı:

neden ki..bence komikti..hayatı bu kadar ciddiye almayın derim ama yine de düşünceler farklıdır bir şey diyemem...

arkadaşlar üzülerek söylüyorum aldığım bir bilgiye göre ayın 8'ini bulacakmış
beklemek en zoru :(

Minik ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
şu sınav günü .çıkan efsane hoca dedikleri maliyet hocasının .küçük kitapçığını okuyanlar şanslı.ben geçen sınavda es geçmişdim. fakat bu sınavda bakim dedim bileşik maliyet ve fifo soru tipi vardı.
bu efsane hoca kim? ???
şimdi kitapçığa bakdım fakültem efsane hoca yazıyor üzerinde . googleda yazınca çıkıyor.burda vermim reklam olmasın
reklam olmaz bulamıyorum söylede nimetini bizde görelim ne yazmam gerekir

Efsane hoca diye anılan kişi; Yüceay Kandoğmuş... Kadir Has Unıv. öğretim üyesi. Fakültem adlı kursları var. Diyelim ki maliyetten geçemediniz. Tekrar ücret ödemeden dersi alabiliyorsunuz. Kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Sınav günü de Marmara Unıv. deymiş ama görmek kısmet olmadı. Verdiği tiyoların işe yaradığını duyduk başka arkadaşlardan... Deha ve Murat dersaneleri gibi ezber mantığı yok hocanın... Bildiklerim bunlar :)
her ders için ayrı kitapçık şeklindemi nasıl alırız ???

nevermind ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:

neden ki..bence komikti..hayatı bu kadar ciddiye almayın derim ama yine de düşünceler farklıdır bir şey diyemem...

bahsettiğin hayat değil bizi yaratan ...daha dikkatli olursak iyi olur haddi aşmayalım lütfen...

efsane hoca yüceay hocamı şiddetle tavsiye ederim arkadaslar.ben analiz dersini aldım ve kesin geciyorum.muthiş bi hoca gercekten sınav gunu bile dısarda bizlere ders anlattı hem analiz hem maliyet yani efsana olmayı gercektten hakediyo.mutlaka kursa gitmek isteyen olursa dusunsun derim yüceay hocamızı

SADIK AYDIN ' Alıntı:
efsane hoca yüceay hocamı şiddetle tavsiye ederim arkadaslar.ben analiz dersini aldım ve kesin geciyorum.muthiş bi hoca gercekten sınav gunu bile dısarda bizlere ders anlattı hem analiz hem maliyet yani efsana olmayı gercektten hakediyo.mutlaka kursa gitmek isteyen olursa dusunsun derim yüceay hocamızı
biraz bilgilendirirseniz sevinirim.hangi kursta ders veriyo hangi şehirde ayrı ayrı kitapçıkları varmı

Tuğçe kitapçıklarla ilgili bilgim yok. Sanırım sınav günü verilmiş öğrencilere. Kursları İstanbul'da. Gaziosmanpaşa ve Bakırköy şubeleri var.

Ders aldığın hocanın adını nasıl bilmezsin Sadık ;D