teşekkür ederim, ilk defa bu ismi duydumMinik ' Alıntı:Tuğçe kitapçıklarla ilgili bilgim yok. Sanırım sınav günü verilmiş öğrencilere. Kursları İstanbul'da. Gaziosmanpaşa ve Bakırköy şubeleri var.
Ders aldığın hocanın adını nasıl bilmezsin Sadık ;D
kesin bir bilgimimujdatt ' Alıntı:arkadaşlar üzülerek söylüyorum aldığım bir bilgiye göre ayın 8'ini bulacakmış
beklemek en zoru
tuğçe09 ' Alıntı:kesin bir bilgimimujdatt ' Alıntı:arkadaşlar üzülerek söylüyorum aldığım bir bilgiye göre ayın 8'ini bulacakmış
beklemek en zoru
eğer haftaya kaldıysa yasal süreyi aşmış olacaklarakkaya ' Alıntı:tuğçe09 ' Alıntı:kesin bir bilgimimujdatt ' Alıntı:arkadaşlar üzülerek söylüyorum aldığım bir bilgiye göre ayın 8'ini bulacakmış
beklemek en zoru
aynı bilgi bana da geldi. Arkadaşlar pazartesinden sonra açıklanacakmış.
Çok moralim bozuldu.
hayalişçisi ' Alıntı:demesi kolay tabi ama açıklanır bu hafta merak etmeyin haftaya bırakmazlar
evet her sınavdan önce öğle arasında büyük kantinde ders veriyor.belki reklam amaçlı işe yarıyor.tavsiye ederim.tuğçe09 ' Alıntı:her ders için ayrı kitapçık şeklindemi nasıl alırız ???Minik ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:reklam olmaz bulamıyorum söylede nimetini bizde görelim ne yazmam gerekirLordBlue ' Alıntı:şimdi kitapçığa bakdım fakültem efsane hoca yazıyor üzerinde . googleda yazınca çıkıyor.burda vermim reklam olmasınsinanyucel ' Alıntı:bu efsane hoca kim? ???LordBlue ' Alıntı:şu sınav günü .çıkan efsane hoca dedikleri maliyet hocasının .küçük kitapçığını okuyanlar şanslı.ben geçen sınavda es geçmişdim. fakat bu sınavda bakim dedim bileşik maliyet ve fifo soru tipi vardı.
Efsane hoca diye anılan kişi; Yüceay Kandoğmuş... Kadir Has Unıv. öğretim üyesi. Fakültem adlı kursları var. Diyelim ki maliyetten geçemediniz. Tekrar ücret ödemeden dersi alabiliyorsunuz. Kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Sınav günü de Marmara Unıv. deymiş ama görmek kısmet olmadı. Verdiği tiyoların işe yaradığını duyduk başka arkadaşlardan... Deha ve Murat dersaneleri gibi ezber mantığı yok hocanın... Bildiklerim bunlar
yetkili temsilmi .yetkisiz temsilmi .vasıtalımı vasıtasızmı?LordBlue ' Alıntı:arkadaşlar oda ile kibrit kutusuna ip bağlayarak .anında bilgi alıyorlar
yusufalemdar ' Alıntı:bu sınav hiç açıklanmıyacak gibi geliyor bana ???