Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hilalblc ' Alıntı:
Bu sınavda da amortisman oranlarını ve listeyi sorarlarsa
hiiç şaşırmayacağım ... :)
Ona çalışalım bariiiiiii dev gibi listeyi :)

;D :o :o ;D

SADIK AYDIN ' Alıntı:
olay budur ya

bak güzel temennilerde bulundun hosuma gittii

tesekkurler

içimdeki ses netleşmeye başladı shatz bağlı oldugu odanın birincisiymiş ya !!!

vergiden zor gececek diyooo

üzgünüm shatzzz

önümüzdeki sınavlarda 1,5 ay kaldı nasıl olacak bilmiyorum

smmm olayım alayım şu ruhsatı ilk senin defterini dürecem..sus biraz fenalık geçirecem bak sebebim olma :D

sevtug ' Alıntı:
bana muhalif olan arkadaşlarım,
evet bilmemiz gerekiyor hemen hemen her malın kdv oranını bence.. o soruyu sınavdan hemen sonra tanıdığım bi müşavire sordum nerdeyse hepsini doğru cevapladı.
baklava maklava diye dalga geçiyosunuz ama bizim işimiz bu..
baklavanın da oranını bilmeliyiz..

kendisi kaç yıllık smmm ??

gıcık deme ona gıcıklara hakaret olur sinir sinir ıyyy :D

nevermind ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
150 m2 sorusunu ben biliyordum çünkü ben ymm yanında staj yaptım ve 150m2 altında olan binalar için kdv iadesi raporu yazıyordum..ama smmm yanında çalışan bunu bilemez....ya da inşaat sektöründe mükellefi yoksa bu iadesi yoksa nerden bilcek....allah aşkına takılan açıya kanuna bakıyor...

nevermind bende 150m2 sorusunu show tv ana haber bülteninde duymuştum.dikkatimi çekmişti.öyle aklımda kalmış.

yani işte ...allah allah yaw...bu arada tuğba ben :):):)

bende gamze

hay sizin smmm nizedeee yeterin üleen hadi sınav sonuçları meselesine dönün yoksa harp başlayacak :D

sancaaakk sen bayanmıydın yaw ben seni şey yani bay sanıyordum ay çok özür dilerim :D

arkadaslar yapmayın böyle

gıcık sinir vs.. olmuyo ama

ben sizleri cok sevdim (muhabetinizi) takılıyoruz ufaktan

shatz smmm ol oldugunda ara beni benim smmm büromun defterini sana tutturucam sozz ilk müsterin ben olucamm

nevermind ' Alıntı:
sevtug ' Alıntı:
bana muhalif olan arkadaşlarım,
evet bilmemiz gerekiyor hemen hemen her malın kdv oranını bence.. o soruyu sınavdan hemen sonra tanıdığım bi müşavire sordum nerdeyse hepsini doğru cevapladı.
baklava maklava diye dalga geçiyosunuz ama bizim işimiz bu..
baklavanın da oranını bilmeliyiz..

kendisi kaç yıllık smmm ??

ymm nin yanında çalışıyo. 7-8 yıllık olması lazım..

shatz ' Alıntı:
sancaaakk sen bayanmıydın yaw ben seni şey yani bay sanıyordum ay çok özür dilerim :D

gerçekten mi... ;Dönemli değil nick böyle olunca normaldir. :)

Türk Patent Enstitüsü'nün (TPE) yayımladığı yaklaşık 400 bin marka başvurusu arasından seçilen ilginç markalar, Grup Ofis Marka ve Patent Limited Şirketi tarafından, ''Sıradışı Markalar'' adlı kitapta toplandı.

Kitapta, TPE'ye başvurularda marka olarak alınmak istenen isim ile kullanılacağı mal ve hizmetlerden bazıları şöyle:

-''Tasmalı Konak-Köpek Eğitim Merkezi'': Türk hamam hizmetleri, güzellik salonu, masaj, kuaför, hemşirelik, veterinerlik hizmetleri.

-''Nasılettin Hoca'': Kırbaçlar, koşum takımları, eyerleri, üzengi ve eyer kayışları, bastonlar, iş yönetimi, idaresi ve bu konular ile ilgili danışmanlık hizmetleri.

-''Nereme'': Kına, oje, ruj, rimel, krem, saç boyası, şampuan, far, allık, pudra, tuvalet kağıdı, kese kağıdı, çizim aletleri.

-''Pantol 10'': Pantolon, şort, bermuda şort, pantolon askısı.

-''Obama'': Soğutucu, dondurucu, mantı, erişte, maya, baklava, iç-dış giyim.

-''Ricky Martin'': Başörtüsü, kırbaç, baston, jöle.

-''Heidi Klum'': Bilet otomatı, ölçme aleti, nakit para çekme makinesi, heykel, biblo, kol düğmesi, kravat iğnesi, saat ve zaman ölçme cihazı.

-''Paris Hilton Residence'': İnşaat hizmetleri, inşaat araç gereçlerinin ve iş makinelerinin kiralanması hizmetleri.

-''Madonna Spor Giyim'': Kot pantolon, kot etek, şapka, iç çamaşırı.

-''Ronaldino'': İç ve dış giysiler.

alanon ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
Bu sınavda da amortisman oranlarını ve listeyi sorarlarsa
hiiç şaşırmayacağım ... :)
Ona çalışalım bariiiiiii dev gibi listeyi :)

;D :o :o ;D

hilal vallahi bende aynı şeyi düşünmedim değil.öyle bir soru çıkarsa :o inan ki böyle olmam. :D

SADIK AYDIN ' Alıntı:
arkadaslar yapmayın böyle

gıcık sinir vs.. olmuyo ama

ben sizleri cok sevdim (muhabetinizi) takılıyoruz ufaktan

shatz smmm ol oldugunda ara beni benim smmm büromun defterini sana tutturucam sozz ilk müsterin ben olucamm

senin büron varsa ben büro açmam artık mümkünse ortak hiç bir yanımız kalmasın ay neolur sus artık çenenin yayı mı pırttı aaaa >:(

sancak mazur gorr

shatz derler ona

pot kırmada ustune yoktur edebiyatı kötüdür tembeldir vergide kabus gorur hep ama baglı oldugu odanın 1.sidir!!!!

sevgi ve selamlarımla

SADIK AYDIN ' Alıntı:
sancak mazur gorr

shatz derler ona

pot kırmada ustune yoktur edebiyatı kötüdür tembeldir vergide kabus gorur hep ama baglı oldugu odanın 1.sidir!!!!

sevgi ve selamlarımla

üzerimden iyi prim yapıyorsun hadi iyisin :D

sancak ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
150 m2 sorusunu ben biliyordum çünkü ben ymm yanında staj yaptım ve 150m2 altında olan binalar için kdv iadesi raporu yazıyordum..ama smmm yanında çalışan bunu bilemez....ya da inşaat sektöründe mükellefi yoksa bu iadesi yoksa nerden bilcek....allah aşkına takılan açıya kanuna bakıyor...

nevermind bende 150m2 sorusunu show tv ana haber bülteninde duymuştum.dikkatimi çekmişti.öyle aklımda kalmış.

yani işte ...allah allah yaw...bu arada tuğba ben :):):)
bende ymm yanında çalışıyorum ordan bildiğim için yaptım.rapor yazmışdık

bende gamze

SADIK AYDIN ' Alıntı:
sancak mazur gorr

shatz derler ona

sevgi ve selamlarımla

sadık bey,ben can yoldaşıma laf söyletmem.ona laf söyleyen bana laf söylemiş olur... :)

arkadaşlar slm.stres yapmayın perşembe veya cuma kesin açıklanır.haftaya bırakacaklarını sanmıyorum.2008 aralık sınavından ders aldıklarını düşünüyorum. :)