Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

burakay ' Alıntı:
yarın açıklanmayacakmı ?

inşallah burak.bugünü saymazsak iki günümüz kaldı.ben bu hafta açıklanmayacağını düşünüyorum.istatistiklere baktığımızda umut görmüyorum.inşallah beni utandırırlar...

sancak ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:
shatz sancak ikilisi

dostuğunuzu takdir ettim güzell.

ayrıca ben tahmin ettiğin kişi değilim farklı nick kulanacak kadarda aciz değilim

bilgilerime bakarsan mail adresimde var orda

son olarak ben her sekilde mutluyum vergi gibi bi baş belası bi dersim yok mutluyum sizide tanıdığım için ultra mutluyum

sancak=gamze onu ögrendik

shatz=???? ögrensek güzel olur haniii

sadık bey bende sizi tanıdığıma memnun oldum.ayrıca shatz'ın adını bende meraketmiyor değilim.ama bayan olduğunu biliyorum :)

gamzecim söyleyin sadık beye ismimizle cismimizle uğraşacağına madem çok biliyor o bildiği mesleki bilgileri paylaşsın bizimle ...ha bu arada sana özel mail atarım ismimi madem merak ettin ama forumda kullanma tamam mı canım :D

SADIK AYDIN ' Alıntı:
kac kez girdin vergiden sınava shatz (bey/bayan) kusura bakma nick'den anlayamadım cinsiyetini.

bende sizin cinsiyetinizi anlayamadım açıkcası, bay mı , bayan mı yoksa diğerlerimi , sadık bir aydın olduğunuz kesin ama

shatz ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:
shatz sancak ikilisi

dostuğunuzu takdir ettim güzell.

ayrıca ben tahmin ettiğin kişi değilim farklı nick kulanacak kadarda aciz değilim

bilgilerime bakarsan mail adresimde var orda

son olarak ben her sekilde mutluyum vergi gibi bi baş belası bi dersim yok mutluyum sizide tanıdığım için ultra mutluyum

sancak=gamze onu ögrendik

shatz=???? ögrensek güzel olur haniii

sadık bey bende sizi tanıdığıma memnun oldum.ayrıca shatz'ın adını bende meraketmiyor değilim.ama bayan olduğunu biliyorum :)

gamzecim söyleyin sadık beye ismimizle cismimizle uğraşacağına madem çok biliyor o bildiği mesleki bilgileri paylaşsın bizimle ...ha bu arada sana özel mail atarım ismimi madem merak ettin ama forumda kullanma tamam mı canım :D

tamam shatz kullanmam.bence sadık beyin niyeti belli.kişisel yazılarına cevap vermeyelim bence.bu kadar mutluluk ona yeter.

tabiki kullanmam shatz

senin özelin seni ilgilendirir.

bu arada her turlu mesleki bilgi ve tecrübemizi her daim paylasırız

SADIK AYDIN ' Alıntı:
tabiki kullanmam shatz

senin özelin seni ilgilendirir.

bu arada her turlu mesleki bilgi ve tecrübemizi her daim paylasırız

nedense sen online olunca bir üye offline oluyor o online olunca sen offline oluyorsun bırak artık bu oyunu lütfen...

sen oyun oynamamı istiyosun ama ben oynamıcam

hadi işin gucun rast gitsin shatz

ama vergiden gecemiceksinnnn

yaşasın kötülükkkk

sancak ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
zeynep (aysan)merhaba.

merhaba canım

iyiyim zeynepcim.senin bana mesaj gönderdiğin gün bende sana mesaj göndermiştin aldın mı acaba?

evet canım aldım inş.geçeriz benim vergi zor görünüyor ama sen geçiceksin inş. ve bitecek bu eziyet

arkadaşlar kdv oranlarına çok takıldınız nasıl biliriz vs diye ki bende bilemedim ama sonrasında incelediğimde çokta abartılı bir liste değil belli gruplandırmalar yaparak listeyi öğrenmek çok kolaylaşıyor zaten çok fazla kdv oranı da yok... o bizim en azından benim hatam bakmam gerekirdi...
zaten 3.soruda benim hatam göz göre göre bile bile hata yaptım ahh ah çok kızıyorum kendime :-[ bir daha töbe soruyu okurken aa biliyorum ben bunu yaşasın diye geçirmeyecem içimden sonra tuzaklara baş aşağı düşüyosun öğrendim öğrenin ;D

zeynep aysan ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
zeynep (aysan)merhaba.

merhaba canım

iyiyim zeynepcim.senin bana mesaj gönderdiğin gün bende sana mesaj göndermiştin aldın mı acaba?

evet canım aldım inş.geçeriz benim vergi zor görünüyor ama sen geçiceksin inş. ve bitecek bu eziyet

benim hatırladığım kadarıyla ,shatz,seda baransel,ben ve sen sanırım vergiden aynı durumdayız.inşallah hepimiz geçeriz.

sancak ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
zeynep aysan ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
zeynep (aysan)merhaba.

merhaba canım

benim hatırladığım kadarıyla ,shatz,seda baransel,ben ve sen sanırım vergiden aynı durumdayız.inşallah hepimiz geçeriz.

Bu hafta açıklanırsa çok iyi olacak herkes yoluna bakacak inş. geçeriz hepimiz

s.m.m.m. 63.dönem sınavına,
37 gün
888 saat
53280 dakika kaldı

SADIK AYDIN ' Alıntı:
sen oyun oynamamı istiyosun ama ben oynamıcam

hadi işin gucun rast gitsin shatz

ama vergiden gecemiceksinnnn

yaşasın kötülükkkk

gereksizlik ve dengesizlik yapma arkadaşım,shatz ı kıskandığın ortada..hadi bakalım işine

seni ne ilgilendirir arkadasım sanane

kıskanan sensin galiba gocunuyosun

senin gibilere bizim burda ne diyolar bilirmisin y..a.a

noktaları sen doldur hackhan